بله دوست من.
اینا تبلیغه واسه فروش بیشتر حالا بین میلیاردها درآمد یه ماشینم همینجوری هریه بدن
هیچ تاثیر منفی تو سیستم مالی شرکت به وجود نمیاد اصلا حس نمیشه.
بله دوست من.
اینا تبلیغه واسه فروش بیشتر حالا بین میلیاردها درآمد یه ماشینم همینجوری هریه بدن
هیچ تاثیر منفی تو سیستم مالی شرکت به وجود نمیاد اصلا حس نمیشه.
نه کلاچو بیشتر منظورم بیشتر از دنده 1 به 2 و از 2 به3 (البته خودم درست نگفتم)
+
یه سواله دیگه اینکه وقتی با سرعت 100~110 میری دور موتور حدود 4~5 میشه دیگه سرعت بیشترم که معلومه میخواستم بدونم عادیه؟اینکه میگن گیربکس با موتور هماهنگ نیست اینو میگن؟ اینو از نمایندگی پرسیدم گفت موتورش قویه واسه اونه!!!!
+
شما استفاده کردی؟دنده نرم ترم میشه؟این کوئیک شیفتر یک سری اهرم مانند هست که کورس دنده عوض کردن رو کم میکنه یعنی نمیخواد دستت تا تو داشبورد بره برای دادن به 1 و اینا همینطور نمیخواد بره تو صندلی عقب برای 2 و اینا
+
خب این کیسه هوا که از فرمون میاد بیرون اون قسمت که تو عکس مشخص کردم دهن ادمو صاف نمیکنه؟
به ما که چیزی ندادناگر ماشین بخریم یه ماشین به عنوان جایزه با قرعه کشی میده؟! مگه سیم کارت هدیه هست !![]()
Last edited by moh72; 15-12-2011 at 13:01.
ببخشید متوجه نشدم چی میگید شرمنده اگه میشه زیر دیپلم بگید![]()
100 110 دور موتور با دنده 5 روی 3 یا 3.5 هست
از کی تا حالا موتور 90 اسبی قویه !!!!
والا نمی دونم نرم میشه یا نه شرمنده
![]()
![]()
کل اون که نمیاد اینجوری میشه![]()
![]()
![]()
Last edited by 2299; 15-12-2011 at 14:30.
[QUOTE=moh72;6703156]
شما استفاده کردی؟دنده نرم ترم میشه؟
نه دوست عزیز تاثیری در نرمتر شدن دنده نداره فقط با توجه به کم کردن فاصله بین دنده ها زمان تعویض دنده رو کاهش میده که این برای کسانی که عشق سرعت و کل انداختن هستند دهم های ثانیه ارزشمندی به ارمغان میاره فقط همین
سلام قول داده بودم براتون از سيستم جديد آبپاش و چراغ هاي دکمه شيشه بالابر عکس بزارم
خدمت شما :
بالايي مدل جديد و پاييني مدل قديميه چون سوراخ هاش معلوم نبود مجبود شدم با رنگ قرمز مشخص کنم
سياهي قاب زرد رنگ چراغ هم به مرور در اثر گرما ايجاد ميشود
لطفا يه کسي از مدل آبي رنگ و ال اي دي هم يه عکسي بزاره![]()
Last edited by 8701488; 15-12-2011 at 16:01.
ای بابا این که شد شبیه 405 :(
چرا آخه مال خودش که خوب بود![]()
به نظر من بهتر شده
توي قبلي تمام برف پاک کن رو کامل پوشش نميداد و بعضي سوراخ هاش هم به مرور زمان مسدود ميشد
این ماشینهای جدید افتضاهه من سمند ای اف ۷ گرفتم ۳۰۰۰ تا بیشتر کارنکرده امروز دیدم از جعبه فرمول روغن ریخته
Sent from my iPhone using Tapatalk
راه حل سفتي کلاچ شايد اين باشه :(کلاچ هوشمند)
البته نامرد گرون ميده (ناقابل300 تومن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم اینه که وقتی مثلا دنده رو گذاشتی رو سه پاتو از کلاچ چطوری باید برداریببخشید متوجه نشدم چی میگید شرمنده اگه میشه زیر دیپلم بگید
اون خانومه کیسه هوا رو سریع باد میکنه؟![]()
(همونی که میگه در خودرو باز است)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)