دستت درد نكنه
مشكل حل شد
راحت همه صفحات pdf ميكنم
دستت درد نكنه
مشكل حل شد
راحت همه صفحات pdf ميكنم
Foxit PDF Editor | Foxit Reader | ويرايش و مشاهده فایل های PDF
Foxit PDF Editor | ویرایش فایلهای PDFکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آقا چرا وقتی من یه فایل pdf میگیرم. تو همون فولدر اولی که بعد از دانلود میره اجرا میشه.ولی وقتی به یه فولدر دیگه انتقالش میدم دیگه باز نمیشه و این ارور رو میده:
There was an error opening this document. The path does not exist.
مشکل چیه و راه حلش ؟!
یه فایل ورد دارم که میخوام تبدیلش کنم به PDF و میخوام طوری تبدیل بشه که به هیچ وجه اجازه تغییر و کپی از نوشته هاش وجود نداشته باشه
چی کار کنم؟
سلام من نرم افزار مبدل PdfFactory Pro رو ميخواستم بطفاً آخرين نسخش رو بزاريد درضمن لينك مستقيم بديد برا دانلود يا غير از راپيدشير هر چي ميديد ،بديد![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامچطور میشه فایل پی دی اف کتابهای درسی آموزش و پرورش رو که به شیوه خاصی رمزنگاری شده به هم متصل کنیم تا هر کتاب بصورت یک فایل کامل در بیاد من که با هیچ نرم افزاری نتونستم اینکارو بکنم اگه کسی در این مورد چیزی میدونه لطف کنه کمک کنه مرسی.
سلام
چرا وقتی متنی رو از یه فایل پی دی اف کپی میکنیم و توی ورد یا نوت پد پیست میکنم همه چیز معکوس میشه آیا راه حلی داره ؟ مرسی
من با بعضی از pdf های فارسی مشکل دارم
یعنی موقع باز کردن ارور میده مثلا : missing font bnazanin و متن به صورت بهم ریخته هست
در صورتی که من همه جور فونت تو ویندوزم ریختم
از adobe reader 9 هم استفاده کردم بهتر شد ولی هنوز بازهم در بعضی صفحات این مشکل رو دارم
لطفا برنامه ای که بتونه فارسی رو بخونه برایم بگذارید
ممنون میشم
اگه فونت فایل PDF فارسی باشه این مشکل بوجود میاد و گه گاه برای حروف انگلیسی هم این مشکل پیش میاد که بهتره برای تبدیل متون انگلیسی از کانورتورهای مخصوص استفاده کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)