من جوابتون رو دادم اگه کانفیگ مدمتون درست باشه باید زنگ بزنید به isp و بگین مک آدرستونو براتون ریست کنن سپس مودم رو بعد از اینکار خاموش کنید کابل هاشو بکشین به مدت 15 دقیقه همینطور باشه سپس مودم رو روشن کنید و ازش استفاده کنید
من جوابتون رو دادم اگه کانفیگ مدمتون درست باشه باید زنگ بزنید به isp و بگین مک آدرستونو براتون ریست کنن سپس مودم رو بعد از اینکار خاموش کنید کابل هاشو بکشین به مدت 15 دقیقه همینطور باشه سپس مودم رو روشن کنید و ازش استفاده کنید
سازگاری مودم اینا همش الیکه و تبلیغاته برای فروش مودم خودشون میگفتن لینک سیس با مخابرات اصلا سازگارنیست من تست کردم و هیچ مشکلی نداشت
این مک آدرس شما فکر نمیکنم به ویندوز مربوط باشه من یک زمانی دوتا ویندوز داشتم یک xp و یک سون 64 بیت مودم هم همین 8901 رو داشتم اصلا همچین قضیه ای که بین دو ویندوز سوئیچ کنید مکآدرس ریست بشه وجود نداشت همونموقع هم من صبا نت داشتم من مشهدم
زمانی تو این isp این کارو باید بکنی که مودمت رو عوض کنی اونموقع من 8901 رو تازه خریدم به نت وصل نمیشد ریست کردن برام درست شد دیگه تو سوئیچ بین دو ویندزو من همچین مشکلی نداشتم چون این مشکل از ویندوز نیست مودم قبلیم dlink dsl200 بود یو اس بی
خواستم به صورت ويژه از شما تشكر كنم ( دكمه تشكر رو هم زدم )
در مورد اون اعتبار دزدي در مودم هاي تي پي لينك توضيح ندادين . بر اساس خط اول شما ، اينجوري برداشت مي كنم كه حرفشون درست نيست . آره؟
در مورد اون دزدی اعتبار همچین اتفاقی برای من نیفتاد
ممنون از دوستان به خاطر سوال ها و جواب هايي كه اينجا خوندم و راهنماي من شد براي خريد مودم TP-Link TD-W8901G
خيلي راحت نصب شد و روي هر دو ويندوز استفاده كردم . بدون هيچ پيچ و خمي !!!
فقط ي; سوال :
الان من براي استفاده از وايرلس يك پسورد WEP-128bit گذاشتم . خوبه؟ براي امنيت و نفوذ نكردن هكر و اين چيزا ، كاري ديگه اي بايد انجام بدم؟
WEP 128BIT امنیتش زیاد بالا نیست شما از wpa2 با الگوریتم AES استفاده کنید طول پسوردتون زیاد باشه و ترکیبی از اعداد و حروف باشه از SPACE هم تو پسورد استفاده کنید بد نیست
سلام
من امروز از یک فروشگاه اینترنتی مودم Tp-link [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همراه با یک آنتن 8 Dbi سفارش دادم که برام بیارند به نظرتون میتونم با این وضعیت و این آنتن تا 150 متر که مانع هم جلوش هست دریافت داشته باشم؟
با این قدرت آنتن چند متر پوشش داره؟
راستی این مودم دو تا آنتن 3 Dbi داره اینا با قدرت کلی 6 Dbi هست؟!
بله مشکلی ندارین در برد با همون دو تا آنتن 3dbi اشم تو اون فاصله مشکلی براتون پیش نمیومد
کسی مودم idsl وایرلسی که قابلیت فکس مودم هم داشته باشه میشناسه؟مثل مودمهای دابل اپ
هر چند مدلی که میشناسید معرفی کنید ممنون میشم. لطفا اگه قیمت هم داشتید بگید.
Last edited by ahoora f; 07-07-2012 at 20:19.
من مودم D-link DSL-2730U دارم . که 4تا پورت داره . از دو تا پورت استفاده میکنم و نمیخوام از دو پورته دیگه کسی بتونه استفاده کنه . کاری هست که بتونم انجام بدم ؟ برنامه یا تنظیماتی هست که کسی اگر لن رو وصل هم کرد پورت کار نکنه و اینترنت نداشته باشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)