تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 119 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1185

نام تاپيک: اا معرفی مودم های Adsl اا

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من همه چیز رو درست وارد کردم ISP هم از مودم های tplink پشتیبانی میکنه لطفا کمکم کن
    من جوابتون رو دادم اگه کانفیگ مدمتون درست باشه باید زنگ بزنید به isp و بگین مک آدرستونو براتون ریست کنن سپس مودم رو بعد از اینکار خاموش کنید کابل هاشو بکشین به مدت 15 دقیقه همینطور باشه سپس مودم رو روشن کنید و ازش استفاده کنید

2. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

درود به همه
    من مي خوام مودم 8901 تي پي لينك بخرم ( با توجه به صحبت هايي كه اينجا شده ! ) دو تا مشكل دارم
    1 - من قبلا يه مودم تي پپ معمولي داشتم كه بين ويندوز اكس پي 3 و سون كه سوئيچ مي كردم بايد مك آدرس رو صبا نت برام ست مي كرد ( يعني وقتي رو ويندوز 7 بودم و اينترنت داشتم به ويندوز اكس پي كه ميومدم ، اينترنت نداشتم !!! و برعكس ). با اين مودم هم همين مشكل رو خواهم داشت ؟
    2 - صبا نت شيراز به من گفت كه اگر مك آدرس رو طوري تنظيم كنن كه روي هر دو ويندوز مشكلي نباشه ( در واقع پيشنهادشون اين بود كه هر موقع كه مي خوام از ويندوز جديد استفاده كنم ، حتما زنگ بزنم و مك آدرس رو برام ست كنن هر دفعه !!! ) ، احتمال دزدي اعتبار اينترنت هست . درستي اين صحبت چقدره ؟
    خودشون مودم استار نت دارن و اونو پيشنهاد كردن . 110هزار تومن !!!
    لطفا زود جواب بدين . ممنون
    سازگاری مودم اینا همش الیکه و تبلیغاته برای فروش مودم خودشون میگفتن لینک سیس با مخابرات اصلا سازگارنیست من تست کردم و هیچ مشکلی نداشت

این مک آدرس شما فکر نمیکنم به ویندوز مربوط باشه من یک زمانی دوتا ویندوز داشتم یک xp و یک سون 64 بیت مودم هم همین 8901 رو داشتم اصلا همچین قضیه ای که بین دو ویندوز سوئیچ کنید مکآدرس ریست بشه وجود نداشت همونموقع هم من صبا نت داشتم من مشهدم
    زمانی تو این isp این کارو باید بکنی که مودمت رو عوض کنی اونموقع من 8901 رو تازه خریدم به نت وصل نمیشد ریست کردن برام درست شد دیگه تو سوئیچ بین دو ویندزو من همچین مشکلی نداشتم چون این مشکل از ویندوز نیست مودم قبلیم dlink dsl200 بود یو اس بی

4. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت mohammad71346's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سازگاری مودم اینا همش الیکه و تبلیغاته برای فروش مودم خودشون میگفتن لینک سیس با مخابرات اصلا سازگارنیست من تست کردم و هیچ مشکلی نداشت

این مک آدرس شما فکر نمیکنم به ویندوز مربوط باشه من یک زمانی دوتا ویندوز داشتم یک xp و یک سون 64 بیت مودم هم همین 8901 رو داشتم اصلا همچین قضیه ای که بین دو ویندوز سوئیچ کنید مکآدرس ریست بشه وجود نداشت همونموقع هم من صبا نت داشتم من مشهدم
    زمانی تو این isp این کارو باید بکنی که مودمت رو عوض کنی اونموقع من 8901 رو تازه خریدم به نت وصل نمیشد ریست کردن برام درست شد دیگه تو سوئیچ بین دو ویندزو من همچین مشکلی نداشتم چون این مشکل از ویندوز نیست مودم قبلیم dlink dsl200 بود یو اس بی
    خواستم به صورت ويژه از شما تشكر كنم ( دكمه تشكر رو هم زدم )
    در مورد اون اعتبار دزدي در مودم هاي تي پي لينك توضيح ندادين . بر اساس خط اول شما ، اينجوري برداشت مي كنم كه حرفشون درست نيست . آره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خواستم به صورت ويژه از شما تشكر كنم ( دكمه تشكر رو هم زدم )
    در مورد اون اعتبار دزدي در مودم هاي تي پي لينك توضيح ندادين . بر اساس خط اول شما ، اينجوري برداشت مي كنم كه حرفشون درست نيست . آره؟
    در مورد اون دزدی اعتبار همچین اتفاقی برای من نیفتاد

در آغاز فعالیت mohammad71346's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ممنون از دوستان به خاطر سوال ها و جواب هايي كه اينجا خوندم و راهنماي من شد براي خريد مودم TP-Link TD-W8901G
    خيلي راحت نصب شد و روي هر دو ويندوز استفاده كردم . بدون هيچ پيچ و خمي !!!
    فقط ي; سوال :
    الان من براي استفاده از وايرلس يك پسورد WEP-128bit گذاشتم . خوبه؟ براي امنيت و نفوذ نكردن هكر و اين چيزا ، كاري ديگه اي بايد انجام بدم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون از دوستان به خاطر سوال ها و جواب هايي كه اينجا خوندم و راهنماي من شد براي خريد مودم TP-Link TD-W8901G
    خيلي راحت نصب شد و روي هر دو ويندوز استفاده كردم . بدون هيچ پيچ و خمي !!!
    فقط ي; سوال :
    الان من براي استفاده از وايرلس يك پسورد WEP-128bit گذاشتم . خوبه؟ براي امنيت و نفوذ نكردن هكر و اين چيزا ، كاري ديگه اي بايد انجام بدم؟
    WEP 128BIT امنیتش زیاد بالا نیست شما از wpa2 با الگوریتم AES استفاده کنید طول پسوردتون زیاد باشه و ترکیبی از اعداد و حروف باشه از SPACE هم تو پسورد استفاده کنید بد نیست

9. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام
    من امروز از یک فروشگاه اینترنتی مودم Tp-link [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همراه با یک آنتن 8 Dbi سفارش دادم که برام بیارند به نظرتون میتونم با این وضعیت و این آنتن تا 150 متر که مانع هم جلوش هست دریافت داشته باشم؟
    با این قدرت آنتن چند متر پوشش داره؟

راستی این مودم دو تا آنتن 3 Dbi داره اینا با قدرت کلی 6 Dbi هست؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بله مشکلی ندارین در برد با همون دو تا آنتن 3dbi اشم تو اون فاصله مشکلی براتون پیش نمیومد

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کسی مودم idsl وایرلسی که قابلیت فکس مودم هم داشته باشه میشناسه؟مثل مودمهای دابل اپ
    هر چند مدلی که میشناسید معرفی کنید ممنون میشم. لطفا اگه قیمت هم داشتید بگید.
    Last edited by ahoora f; 07-07-2012 at 20:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مودم D-link DSL-2730U دارم . که 4تا پورت داره . از دو تا پورت استفاده میکنم و نمیخوام از دو پورته دیگه کسی بتونه استفاده کنه . کاری هست که بتونم انجام بدم ؟ برنامه یا تنظیماتی هست که کسی اگر لن رو وصل هم کرد پورت کار نکنه و اینترنت نداشته باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •