یه سوال دیگه .. این +lt جدید مشکل بن شدن و این جور چیزا رو داره ؟ یعنی فقط میتونه بازی های ap 2.5 رو اجرا کنه یا اینکه از بن شدنم جلوگیری میکنه ؟
یه سوال دیگه .. این +lt جدید مشکل بن شدن و این جور چیزا رو داره ؟ یعنی فقط میتونه بازی های ap 2.5 رو اجرا کنه یا اینکه از بن شدنم جلوگیری میکنه ؟
ديگه هيچ مشكلي از لحاظ بن شدن و ساير موارد نخواهيد داشت
بچه ها الان یه پچ دیگه اومده 44 مِگه
قضیش چیه ؟ این یکی رو می ترسم آپدیت کنم !
سلام علی جان....
چه پچی؟؟بعضی بازی ها رو اجرا میکنی برای لایو بازی کردن نیاز به آپدیت شدن دارند که هیچ خطری نداره...
اگه موقع وصل شدن به محیط لایو دستور آپدیت میاد بهتره انجام ندی!! شاید درجا بن شدی
یا حق![]()
موقع بازی ها که آرهسلام علی جان....
چه پچی؟؟بعضی بازی ها رو اجرا میکنی برای لایو بازی کردن نیاز به آپدیت شدن دارند که هیچ خطری نداره...
اگه موقع وصل شدن به محیط لایو دستور آپدیت میاد بهتره انجام ندی!! شاید درجا بن شدی
یا حق![]()
اینو کنسل کردمش یعنی نزاشتم آپ کنه
بعد با صلوات و اینا دوباره وصل شدم به لایو و دیگه هم چین پیامی هم نداد و یه ساعتی Black Ops زدم![]()
سلام
من امروز نید فور اسپید جدیده رو داخل دستگاه گذاشتم که پیغام آپ دیت داد و من هم آپ کردم.....
ولی بازی رو نخوند و این ارور رو داد:
THIS DICK IS UNREADABLE
بعد فهمیدم که دو تا آپ دیت رو قبل از این باید نصب می کردم update kinekt advanture , update kinekt animal حالا من باید چی کار کنم که بتونم این بازی رو انجام بدم
چه جوری میشه دستگاه رو به حالت قبل از آپ دیت برگردونم تا اول update kinekt advanture , update kinekt animal رو نصب کنم بعد بازی رو بذارم و از توی بازی آپ دیت رو نصب کنم لطفا یه راهنمایی کنید . دستتون درد نکنه
خواهش میکنم یک نفر یک راهی به من نشون بده .............
داداش اصلا به لایو وصل نشو که بن میشی.الان دستگاهت فلگ شده
باید بدی بیرون برات فریمور جدیدو بریزن.(LT+)
فريمور درايوت LT بود؟
ديگه كار از كار گذشت با وصل شدن به لايو احتمالا در آينده بن ميشي
یه سوال قیل از ریختن التی پلاس داشبوردو اپدیت کنیم؟؟؟
میشه لینکه اپدیتو بدید تو پست اول نیست
بله اول اپدیتش کن بعد .التی رو بریز...یه سوال قیل از ریختن التی پلاس داشبوردو اپدیت کنیم؟؟؟
میشه لینکه اپدیتو بدید تو پست اول نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)