منبع خودم هستم که تو شرکت سایپا کارشناس هستم
منبع خودم هستم که تو شرکت سایپا کارشناس هستم
اگر خیلی مشتاق هستی که ماشین رو بیاری پاهین ؟
ماشین پراید چون خودش پایین هستش شما دوتا از فنر های ماشین رو کم کن و فنر اسپرت روش بندازکه ماشین
پاهیین تر نره هیچ موشکلی نداره
حالا شما بعد از گارانتی ببر گازی کن که خیالت تخت باشه. اگه هم مطمئن شدی که مشکلی نداره که هیچی
بنده نگفتم که حرف شما در مورد استفاده یک در میون از گاز و بنزین اشتباهه چرا که خودم هم همینکار را میکنم.
کلا در مورد نسبت دادن احساسات خودمون به ماشین است که رواج داره.
مثلا ملت چون فکر میکنن ماشین هم مثل خودشون یخ میکنه میزارن که اول صبح یه نیم ساعتی درجا کار کنه که شما به عنوان کارشناس بهتر میدونید که چه کار اشتباهیه.
جنس شیلنگ خیلی مهمه؟ مثلا فرق و قیمت یه شبلنگ خوب با بد چقدره؟ چقدر تاثیر داره. شاید مثلا شرکت از جنس مرغوب استفاده میکنه اما خب اینکه نمیتونه به تنهایی به عنوان یه مزایای عمده تلقی بشه.
حالا نه شیلنگ بلکه بقیه وسایل دیگه مثل شیر گاز و ...
کپسولها کلا خارج از کشور وارد میشن و همه باید استاندار باشن که هستن. خدا را شکر هنوز اینقدر تکنولوژی وطنی پیشرفت نکرده که چنتا قطعه ساز بیان جنس تولید کنن!
نه بابا!؟ منم مي گم خونمون مرکز زمين! باور نداري؟ برو اندازه بگير.... (تو کدوم قسمت کار مي کني؟ مي توني خودتي معرفي کني چون من اهوازم مثل شما شايد لازم بشه شخصا برسم حضورتون...)
والله من نديدم يک کارشناس مثل مکانيک هاي سي سال پيش در مورد گاز و بنزين حرف بزنه....
حالا بگذريم ...جناب مي فرماييد ما کدوم دوتا فنر را بايد کم کنيم ؟ چيشو کم کنيم؟ مگه کم و زياد مي شه؟
فنر اسپرت چه شمارهايي و چه شرکتي؟ موشکل!! يا مشکل چطوره نداره کارشناس جان؟
نه بابا!؟ منم مي گم خونمون مرکز زمين! باور نداري؟ برو اندازه بگير.... (تو کدوم قسمت کار مي کني؟ مي توني خودتي معرفي کني چون من اهوازم مثل شما شايد لازم بشه شخصا برسم حضورتون...)
سوال:
برای عوض کردن تسمه تایم پراید باید چه کرد؟
قیمت و اجزا تعویضی؟
یه دونه تسمه تایم از لوازم یدکی فروشی میخری (سه سال پیش من 15000 تومن خریدم)
میری پیش یه مکانیک ماهر و مطمئن 10000 تومن هم بیشتر فکر نکنم دستمزد بگیره
اولا که هم خود تسمه تايم و احيانا واشر قالپاق آنرا از نمايندگي معتبر و جنس شرکتي بگيريد نه انواع ايراني و چيني....
دوما حتما و حتما به معتبر ترين مکانيک يا نمايندگي که مي شناسيد براي تعويض مراجعه کنيد چون وقت و هزينه ايي که براي انجام دقيق اين کار مي پردازيد ارزشش را دارد.
(ضمنا بهتر است بلبرینگ هرزگرد را هم تعويض کنيد.همچنين در همان مکان تسمه دينام را هم از لحاظ سلامت چک کنيد.)
قيمت : حدود 15
اجرت: حدود 15
Last edited by Badform; 20-12-2009 at 01:25.
من تو بهبهان هستم و بعضی موقع ها می یام اهواز من تو شرکت سایپا رضا متوسل هستم ماشین که درست می کنن من ماشین رو می رونم ببینم از نظر کیفی چطور هستش مشکلی داشت بره دوباره گارانتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)