تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 295 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

حرف شما متین
    ولی صحبت اینجوری هم درست نیست و موجب بی احترامی به دوستانی میشه که قصد کمک دارند هدف ما کسب تجربه است بدون کمترین زیان مالی اگه متن قبلی منو بخونی بعلت عدم آگاهی یه وسیله رو دوبار خریدم
    وقتی که دوستی کالایی رو می خره مطمئنا از ویژگی های آن مارو بی خبر نمی زاره حالا چه مهندس باشه چه نباشه
    این آقای برزین هم با تمام متناشو قبلا خوندم آدم کم تجربه ای نیست ولی با این حساب ما در کشور فقط یه جراح یه خلبان یه بنا و یه کارشناس حوزه صوتی تصویری داریم
    من بي احترامي نكردم!
    خود من كسي بودم كه يه پلير سوني داشتم و دنبال فيلم هاي كپي بودم.
    بعد از راهنماي جناب برزين و خريد فيلم اورجينال و پلير 1930 دنون و همينطور كابل مانستر تازه فهميدم صدا و تصوير چيه!

هدف دور كردن مردم از فيلم هاي كپي و فايل هاي فشرده شده هست.

---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

[QUOTE=outpost;4679543]
    ا--

من فكر ميكنم شما انجمن رو اشتباهي اومديد !

اينجا ما داريم در مورد دستگاهاي DVD Player با قيمت مناسب صحبت ميكينم كه مناسب وضعيت مالي كاربراي ايراني و هموطنمون باشه و شما داري از پليرهاي چند مليوني صحبت ميكني كه شايد تو كل ايران 100 نفر هم خريدار نداشته باشه.

اون چيزهايي كه شما در مورد پلير سوني ، كه گفيتد بچه بازيه ، در بسياري از پليرهاي هم رده بازار يافت نميشه.

========

چند روز پيش يه فيليپس 3360 براي دوستام خرديم.

چيزي كه خيلي نظرمو خيلي جلب كرد اين بود كه كيفيت Upscale بسيار خوبي داشت و فايلهاي DVD كه روي حافظه فلش بود رو ميتونست اجرا كنه و احتياجي به DivX كردنشون نبود !.

البته هنوز تست نكردم كه آيا ميتونه ديسكهاي خشدار رو مثل سوني راحت پخش كنه يا نه ....
    دوست گرامي افرادي مثل جناب برزين دنبال همين موضوع هستند كه علاقمندان دنبال فيلم كپي و فايل هاي فشرده نباشند!
    در مورد زيرنويس كردن صحبت كردن يا پخش ديسك هاي خش دار فكر نميكنم هنر باشه؟ اگر چيزي ميدونيم بيايم دوستان را از اين جهالت دور كنيم .

من اگر ميگم جناب برين براي اينكه خودم مثل شما بودم و دنبال فايل هاي فشرده! متاسفانه
    الان چيزهاي ياد گرفتم و تجهيزاتي خريدم كه ميفهمم چقدر گمراه بودم.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز شما بهتره این موضوع رو هم در نظر بگیرید که مطمئنا هیچکسی از داشتن بهترین دستگاه ها و دیدن فیلم های با کیفیت بدش نمیاد ولی هر کس به اندازه جیبش خرج می کنه.کسانی که فیلم کپی می خرند و یا فیلم های فشرده دلیل اصلیش اینه که از لحاظ اقتصادی برایشان به صرفه تر هستش وگرنه شما فکر کردید که کسی بدش میاد فیلم بلوری اورجینال نگاه کنه؟؟؟؟شما مطمئن باش که هیچکی بدش نمیاد ولی هر کسی نمیره 30 هزار تومن پول فیلم بلوری اورجینال بده پس اینا دلیلی بر گمراهی دوستان نیست.
    آقای برزین هم شخص قابل احترام و واردی هستش و تجربیات بالایی داره ولی هزینه هایی که اون واسه فیلم دیدن می کنه 95 درصد از بچه ها نمیخوان هزینه کنن.
    این دی وی دی پلیرهای تجاری هم درسته که حرفه ای نیست ولی کار راه اندازه.اینجا هر کسی با توجه به جیبش از دوستان کمک می خواد و هدفش خرید دستگاهی هست که بتونه با اون در حد نیازهای خودش فیلم های مورد علاقه اش رو ببینه.
    در کل همه که مثل آقای برزین نمیتونن پول زیادی بابت دستگاه های حرفه ای و فیلم های اورجینال بدن.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما بهتره این موضوع رو هم در نظر بگیرید که مطمئنا هیچکسی از داشتن بهترین دستگاه ها و دیدن فیلم های با کیفیت بدش نمیاد ولی هر کس به اندازه جیبش خرج می کنه.کسانی که فیلم کپی می خرند و یا فیلم های فشرده دلیل اصلیش اینه که از لحاظ اقتصادی برایشان به صرفه تر هستش وگرنه شما فکر کردید که کسی بدش میاد فیلم بلوری اورجینال نگاه کنه؟؟؟؟شما مطمئن باش که هیچکی بدش نمیاد ولی هر کسی نمیره 30 هزار تومن پول فیلم بلوری اورجینال بده پس اینا دلیلی بر گمراهی دوستان نیست.
    آقای برزین هم شخص قابل احترام و واردی هستش و تجربیات بالایی داره ولی هزینه هایی که اون واسه فیلم دیدن می کنه 95 درصد از بچه ها نمیخوان هزینه کنن.
    این دی وی دی پلیرهای تجاری هم درسته که حرفه ای نیست ولی کار راه اندازه.اینجا هر کسی با توجه به جیبش از دوستان کمک می خواد و هدفش خرید دستگاهی هست که بتونه با اون در حد نیازهای خودش فیلم های مورد علاقه اش رو ببینه.
    در کل همه که مثل آقای برزین نمیتونن پول زیادی بابت دستگاه های حرفه ای و فیلم های اورجینال بدن.
    سلام خدمت شما دوست گرامي

به فرمايش شما احترام ميزارم؟
    اميدوارم اگر امكان خريد يك سيستم مناسب و فيلم اورجينال را داريم اين لذت را از خود نگيريم.
    ارادتمند شما

5. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اگه میشه لطف کنید قیمت روز فیلیپس5986و 3360 و پایونیر dv-220 روبگید.اگر هم پلیر جدیدی از همین دو برند تا حدود 85 تومن اومده بگید.
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

ببخشید کسی میدونه که به پایونییر dv-220 یا فیلیپس 3360 میشه اسپیکر 3تیکه وصل کرد یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان میشه یکی به من بگه که گارانتی دی وی دی پلیرهای فیلیپس در ایران اسمش چیه؟

شماره تلقنی از نمایندگی فروش فیلیپس در جمهوری اگه دارید ممنون میشم بگید....

نیاز فوری دارم............

مرسی..............

Last edited by bzt; 18-02-2010 at 18:27.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان آیا بلوری پلیر فیلیپس مدل 7300 وارد ایران شده؟

پروفشنال tekno2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید کسی میدونه که به پایونییر dv-220 یا فیلیپس 3360 میشه اسپیکر 3تیکه وصل کرد یا نه؟
    فیلیپس 3360 رو امتحان کردم میشه اینکارو کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کسی نیست سئوال مارو جواب بده؟...............

دوستان میشه یکی به من بگه که گارانتی دی وی دی پلیرهای فیلیپس در ایران اسمش چیه؟

شماره تلقنی از نمایندگی فروش فیلیپس در جمهوری اگه دارید ممنون میشم بگید....

نیاز فوری دارم............

مرسی..............

Last edited by bzt; 19-02-2010 at 11:53.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجب! یعنی هیشکی جواب نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •