تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 221 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2209

نام تاپيک: آموزش ساخت سرور World of Warcraft

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض یه آموزش سریع

با سلام، من trinity HD-gaming repack رو دانلود کردم که برای پچ 3.2.2a هستش! توش سه تا پوشه ی tools , server, trinity هست.اما من بلد نیستم یه سرور آفلاین بسازم! کسی می تونه آموزش این repack رو از اول اول برام بزاره؟ خواهش میکنم آموزششو بزارین! تو کف wow موندمااااااا! راستی حجم این Repack 124 مگابایت بود!
    با سلام
    اول کلا اون فایلی رو که دانلود کردی توی درایو c قرار بده.
    ببین به این ترتیب که بهت میگم عمل کن :
    ا- برو توی پوشه tools و فایل ad.exe رو توی محل نصب بازی قرار بده (/c:program files/wordofwarcraft).
    فایل رو اجرا کن صبر کن تا کارش رو کامل انجام بده .بعد از تمام شدن خودش احتمالا بسته بشه.
    حالا توی همون محل نصب بازی دو تا پوشه جدید به نام های maps و dbc داری که اون فایل ad.exe برات ساخته اونا رو copy کن.
    2- حالا برو توی پوشه trinity که داری و این دوتا پوشه رو توش کپی کن.
    3-حالا برو توی پوشه server فایل bat رو اجرا کن.
    4- بعد دوباره برو توی پوشه trinity و فایل های trinityrealmd.exe و trinityworld.exe رو اجرا کن.خودکار خودش به mysql وصل میشه.
    5- بعد برو توی محل نصب بازی و ip بازی رو در محل c:programfiles/wordofwarcarft/date/engb.enus/ به 127.0.0.1 تغییر بده.
    6- حالا بوسیله فایل trinityworld.exe یه اکانت بساز وبرو بازی کن و حالشو ببر

داره خودمونی میشه dr.kenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ماشین

پيش فرض

سلام به بچه هاي wow باز
    كسي هست كه يه wow داشته باشه كه بشه بوت بسازي داخلش با بوت ها بريم اينس دئول كنيم ؟
    اگه كسي داره لينك DL بزاره مرسي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

این برای کسی که خیلی وقت دنباله سرور اف wow 3.2.2a می گرده(مثل خودم) و کسی نیست به دادش برسه البته بلا نسبت ، با مرامها !!!!!!!

1- این فایل که "10 MaNGOS " است رو دانلود کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2- می تونید Microsoft .NET Framework 3.5 v نصب کنید که کاری بسیار مشکل و طاقت فارسا است(پیدا کردنش ، نصبش که تو بعضی ویندوز ها نصب نمیشه و ...) .پس کلا بیخیال Microsoft .NET Framework 3.5 v بشید . ما هم فرض می کنیم که شما بیخیال شدید . بعد دانلود این نرم افزار (ضروریه حتما باید نصب بشه ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    3- حالا "10 MaNGOS " رو اجرا کنید (به هیچ وجه من الوجود مسیر را تغییر ندهید که دردسر داره; ضمنا باید حداقل 3.2 گیگ فضا داشته باشید برای کل سرور )

نکته خیلی مهم : تا آخر کار ما هر پنجره ای که باز می کنیم close نمی کنیم و منتظر میمانیم تا برنامه خودش بسته شود یا دستور بسته شدن بخواهد. برای بوجود نیامدن مشکل ، فایروال خود را از کنترل پنل disable کنید و در این حالت اینترنت خود را برای امنیت dis کنید. فقط یادتان باشد که دوباره فایروال را Enable کنید.و اگر Microsoft .NET Framework 3.5 v نصب نکردین میانبر داخل دسکتاپ رو حذف کنید.

4- برین به این آدرس
    C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Tools
    و فایل ad.exe را کپی کنید ، , و در آدرسی که بازی قرار دارد مثلا
    D:\World of Warcraft Litch King
    یا همان پوشه اصلی بازی paste کنید , اجرا کنید. (حالا باید اونقدر صبر کنید که زیر موستون علف سبز شه آخه طول می کشه )

5-بعد از این که به سلامتی اکستراد کردن فایل ad.exe که تموم شد دو پوشه در همان آدرس بازی ایجاد شده است : map , dbc حالا این دو پوشه رو به این آدرس منتقل کنید
    C:\AC Web MaNGOS Hybrid\MaNGOS

6-هنوز کارمون تموم نشده برین به این آدرس
    C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Tools\vmap_extract_assembler_bin
    و به ترتیب اول make vmaps.bat, بعد vmapextract_v2.exe رو اجرا کنید (بعد دوباره باید اونقدر صبر کنید تا علفهای زیر موستون خشک بشه ) حالا باید پوشه vmap رو که ایجاد شده به این آدرس ببرید
    C:\AC Web MaNGOS Hybrid\MaNGOS

7-خوب حالا خیلی نزدیک شدید پس ادامه بدید و به این آدرسها برید
    C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Server\mysql
    و فایل mysql_installservice.bat رو اجرا کنید .
    C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Server\apache
    و فایل apache_installservice.bat رو اجرا کنید .
    خوب بلاخره تموم شد حالا برای اجرای سرور برای بار اول برو به این ادرس
    C:\AC Web MaNGOS Hybrid\Server
    و فایلهای MySQL.bat و Apache.bat رو اجرا کن برای بارهای بعد با بالا امدن ویندوز این دو فایل اجرا میشن (باید بشن اگه نشدن شما اجرا کنید )
    بعدش دو فایل mangosd.exe و realmd.exe را باید هر بار اجرا کنید .تمام شد حالا سرور اجرا شد.
    user & pass account : admin
    user connection : root , pass connection :ascent
    ببخشید اگه غلط املایی چیزی داشتم ، واقا دیگه از این بهتر نمی شد توضیح داد به نظرم کامل توضیح دادم اگه مشکلی داشتم بگید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی برین به این آدرس (به عنوان مثال)
    D:\World of Warcraft Litch King\Data\enUS
    Or
    D:\World of Warcraft Litch King\Data\enGE
    و فایل realmlist.wtf رو با نوت پد بازش کنید , و خط زیر را به جای خط موجود در realmlist.wtf جای گزین کنید :
    set realmlist localhost

داره خودمونی میشه KhepeleSibilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    خیلی وقته به خاطر مدیریت غلط p30world ا ( نظر شخصی ، چیزی که میبینیم فقط هدف کسب در آمد هست ) تمایلی به فعالیت اینجا ندارم، امروز این تاپیک رو هم دیدم.
    سرور wow من رو که امروز با patch 3.3.0 به آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راه انداختم می تونین به عنوان نمونه کار ببینین.
    نظر به اینکه هسته تمام شبیه سازهای دیگه از مانگوس شروع شده (هر چند الان مسیر خودشون رو میرن و حتی شاید کاملتر باشن ) اما من به شخصه از سرور 1.0.5 که داشتم با مانگوس کار کردم و الان هم مانگوس رو ریختم
    نظر به پرتال های زیاد و مسخره شدن بیش از حد سیلورموون، الان UDB رو ترجیح می دم، سرورم هم UDB هست اما همونطور که میبینین فعلا UDB دان شده ! با وجود این فعلا تغییر به سیلورمون رو دست نگه می دارم.

در مورد سوال و جواب ها دیر دیر اینجا میام ( تاپیک رو بیشتر برای خودنمایی دیدم تا کمک ! ) این هست که شاید از تاپیک مربوطه خودم توو سایتم ، سریعتر به جواب برسین. اما سعی می کنم اینجا هم سری بزنم.
    ( به آدرس های
    )
    احتمالا بعضی ها من رو توو سرور ها به اسم azmayeshi یا i hseyamza میشناسن.

اما در مورد سرورم :
    آیا کم باگترین سرور هست ؟
    خیر ! بیشترین باگ رو داره ! این ماهیت هسته مانگوس هست که همیشه سعی می کنه بعد از اینکه مدتها از تغییرات سرور اصلی گذشت، با بازی کردن و دیدن و حدس زدن، اون رو به زور شبیه سازی کنن ! پس سر تا پا ناقص و باگ دار هست ! بی خود پی بی باگ بودن نباشین !
    سرعت چطور هست و آیا میشه راحت بازی کرد ؟
    خیر ، سرور من یک VPS توو آمریکا هست، فقط به عنوان تست از اون استفاده می کنم، پینگ اون از ایران بالای 300 و رم سرور من الان 512 مگ هست ! درسته که رم 512 مگ برای دست کم 64 بازیکن کافی هست ( در سرور های لینوکس که بعدا اونها رو هم آموزش می دم ، این مقدار واقعا کافی هست اما برای ویندوز .... ) اما share بودن CPU مزید بر علت کند بودن زیاد سرور شده !
    آیا سرور فان هست ؟
    تقریبا بله، نظر به اینکه هیچ وقت حوصله این بازی رو نداشتم و معمولا کم بازی می کنم، جز race دروید بقیه ریس ها رو درست بلد نیستم ! خود همین druid رو هم کامل بلد نیستم ! چه برسه به اینکه بخوام بازی رو بر اساس اون اصلاح کنم ! من فقط ساخت، برنامه نویسی، رفع باگ و ... رو بلدم اما جون خود بازی رو درست بلد نیستم،تا کسی که بازی رو کامل حفظه و دقیق می دونه به چی باید تغییر داده بشه، نمی تونم کمکی کنم.
    اینس های جدیدی دارم طراحی می کنم. با باس ها و آیتم ها جدید ! منتهی وقتی 70% باس های خود بلیز رو ندیدم ! نمی دونم چطور می تونم این کار رو درست انجام بدم ! میشه گفت :
    نقاش کوری هستم که فقط هنر بالایی دارم ! اما دنیا رو ندیدم که ترسیمش کنم.
    آیا به من کمک می کنی ؟
    خوشحال هم میشم !

بقیه سوال و جواب ها هر وقت که حوصله کردم !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    آیا کسی هست که بتونه یه ست کامل آیکون با حال برای ManGOS بده ممنون میشم (منظورم فایل های sql شونه !!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام شما که این قدر زحمت کشیدید لطفا بگوید که چی جوری از format rar استفاده بکنیم!!!!!
    لطفا توضیح بدهید.
    برنامه winrar نصب کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    من نمی تونم از این لینک hd gamingTrinityCore repack رو دانلود کنکم لطفا کمکم کنید :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    من نمی تونم از این لینک hd gamingTrinityCore repack رو دانلود کنکم لطفا کمکم کنید :(

در آغاز فعالیت wowwow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    "vice city"

14

سلام ، بالاخره سرور 3.2.2a من هم راه افتاد.دست آقایان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و... درد نکنه!
    یه سوال دیگه: یه command می خوام که مثل command : .kill کار بکنه؟ چون تو این سرور .kill کار نکرد، خلاصه یه command می خوام که باهاش همه چی رو بکشم! اگه هست معرفی کنید!
    راستی اگه command باشه که باهاش بشه پولتو زیاد کنی یا اینکه جان یا xp بارتو زیاد کنی ، باشه ، اون رو هم با ذکر مثال معرفی کنید لطفا !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •