با توجه به اینکه مشکلی از بابت بودجه ندارین و گفتین که می خواین از اینترنت و بلوتوث استفاده کنین مدل Q5 مناسب شما هست و از همه مهم تر اینکه این مدل ویندوز موبایل هم داره که میتویین برنامه هایی که بر این پایه نوشته شده و کاربرد داره رو روش نصب کنید.
با توجه به اینکه مشکلی از بابت بودجه ندارین و گفتین که می خواین از اینترنت و بلوتوث استفاده کنین مدل Q5 مناسب شما هست و از همه مهم تر اینکه این مدل ویندوز موبایل هم داره که میتویین برنامه هایی که بر این پایه نوشته شده و کاربرد داره رو روش نصب کنید.
با سلام مجدد
كسي جوابم و نداد؟
s9 32 ايران اومده؟ چطور مي شه خريد؟
کسی جواب من رو نمییده ؟؟؟؟
آق OSMAAN جواب مارو نمیدی ؟؟؟؟
سلام اقا دوستانی که u5 دارن اگه میشه چند تا از برجسته و جالبترین امکانات جانبیش رو بگن؟
u5 نوت هم مینویسه؟
ممنون
نه. نوت نداره. امکاناتش همون امکانات پایه ایه که روی همه ی محصولات کووان هست. مثل رادیو با قابلیت ضبط و ضبط صدا با کیفیت خوب, تنظیمات متعدد صدا, alarm, و یه سری تنظیمات دیگه. در کل اون کاری که باید انجام بده رو به بهترین نحو انجام میده (پخش موزیک).
دوستان میخواستم بپرسم که تغییر فریم ور توی کیفیت صدا تاثیری داره یا نه ؟
آخه من روی U5 که فریم ور خودش 3.7 بود میتونستم Flac رو گوش کنم ولی Playlist نداشتم
الان فریم ور 1.17 رو ریختم دیگه Flac رو ندارم ولی خوب به نظرم میرسه که کیفیت صدای آهنگ ها بیشتر شده مخصوصا تفکیک صدا
میخاستم ببینم من توهم زدم یا واقعا اینطوریه ؟![]()
Last edited by ardalan_zapata; 07-12-2009 at 10:47.
سلام
اس 9 داران عزیز ، اس 9 می تونه نوت هم بنویسه ، یا فقط ریرد هست ؟
اگه بشه خیلی خوبه ....
تنکس
سوال خوبیه ...قبلاً از نظر فنی میشد بحث کرد که چون تغییری در سخت افزار ایجاد نمیشه نباید تغییر خاصی در کیفیت صدا بوجود بیاد .. اما firmware های جدید می تونن در سطوح عمیق تر روی یه پلیر تاثیر بذارن و مثلاً جزئیات پردازش سیگنال رو دستکاری کنن (یا پارامترهای ساده تر مثل قدرت خروجی صدا، EQ و...) .. هرچند نمی دونم fw یی که اینجا شما بهش اشاره کردی این کار رو کرده یا نه ، اما حتی اگه به نظر هم بیاد (به قول شما این "توهم" ایجاد بشه) هم چه بهتر!! -- نه؟ ..
حتی فرض کن خود کمپانی بیاد و الکی بگه "این fw کیفیت صدا رو بهبود میده" و با توجه به اینکه موسیقی یه مقوله نظری هستش، شاید روی خیلی ها این تاثیر رو بذاره که "انگار واقعاً صدا بهتر شده!!" .. بهش میگیم " اثر پلاسیبو" .
بله - یه note pad داره که کی بردش هم روی صفحه میاد .. کاربرها هم بطور مشابه از این چیزها براش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
نه هنوز نیومده
بنابراین نمیتونی بخری
کدوم سوال آقا پوریا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)