[QUOTE=Hitman67;4279908]سلام دوستان من تو 31 درصد گیر کردم همونجایی که باتمن اون دختره رو میندازه تو زندان بعد نمیدونم چیکار کنم فکر کنم اسم دکتر هرلی کوئین باشه اثر انگشتا رو دنبال میکنم ولی به چیز خاصی نمیرسم
[QUOTE=Hitman67;4279908]سلام دوستان من تو 31 درصد گیر کردم همونجایی که باتمن اون دختره رو میندازه تو زندان بعد نمیدونم چیکار کنم فکر کنم اسم دکتر هرلی کوئین باشه اثر انگشتا رو دنبال میکنم ولی به چیز خاصی نمیرسم
Last edited by hobgoblin; 04-10-2009 at 08:39.
منم دقیقا همین یکی رو نتونستم بگیرم!
[quote=hobgoblin;4282282]صفحه قبل پست مربوط به havas-1980 به این سوال شما پاسخ داده..![]()
Riddle میشه معما
خودتون رو به پایین اسانسور سمت چپ میرسونین. کانال کولری رو بالا سرتون می بینین. وارد اونجا بشین...
سلام
من تا درصد45 رفتم.
اما یه هفته به خاطر این یه درصدم نرفتم.
وقتی که میری تو پایگاه بتمن بعد گیاه ها میان بعدش میری با اسلحه جدید دیوار رو داغون می کنی میری بالا و باید تو جاهای مشخص شده بپری من تو پرش ها افتادم جایی که یکی از در های مخفیگاه بتمن هستش انوور که یه دریچه کولر هستش که اصلا علامت قلاب رو نمیاره بری بعد میری تو پایگاه هم که گیاه ها پل رو گرفتن یه محلا هم اونور هستش که نمیره توش
چیکار باید بکنم؟
به باگی چیزی بر خوردم؟
بله. اگه در این قسمت کلید F جای درستش ظاهر نشه باگ بازیه. از کرک Reloaded (سوم) استفاده کنین .
در صورتی که اکانت افلاین نداشته باشین مجبورین بازی رو از نو برین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
منظورتون همون اکانت آفلاینی هستش که برای سیو می سازیم؟
بعد کاری که واسه نگه داشتن سیو ها نباید بکنم؟
همینجوری کرک کنم تمومه؟
بله. همونه.
واسه اطمینان یه کپی از سیوتون بگیرین.
بله. مشکلی نیست.
ممنون
ولی این کرکی که لینکش رو گزاشتین هم فایده ای نداشت و بازم علامت پرتاب اون وسیله نمیاد :-(
پس با این وضع باید بازی رو از نو برین...
میتونین سیوتون رو اپلود کنین که یا من یا بقیه این قسمت رو رد کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)