من دارم تو دفترچه راهنما نيست توي جعبه يه كاتالوگ مربوط به ngage هست كه آخرين صفحهش كد رو نوشتهوستان ، میگن یه کد هستش تو دفترچه راهنمای گوشی ، واسه اینکه بازیهای N-gage رو از حالت تریال در بیاره ...
اما من این کدو ندیدم ، کسی این کد رو داره ؟
من دارم تو دفترچه راهنما نيست توي جعبه يه كاتالوگ مربوط به ngage هست كه آخرين صفحهش كد رو نوشتهوستان ، میگن یه کد هستش تو دفترچه راهنمای گوشی ، واسه اینکه بازیهای N-gage رو از حالت تریال در بیاره ...
اما من این کدو ندیدم ، کسی این کد رو داره ؟
کدش چنده ؟
Last edited by jamshidjap; 22-02-2010 at 18:50.
اگه اشتباه نکنم کدش توی هرکارت با کارت دیگه فرق داره، یعنی هرگوشی کد مخصوص به خودش باید باشه و کد بعد از استفاده غیرقابل استفاده میشه.
سلام دوستان
یه diskcache رو توdiskcacheخود گوشی کپی کردم حالا میرم تو نقشه ها 100درصد که پر میشه از برنامه خارج میشه چیکارش کنم
سلام.
من می خوام این گوشی رو بگیرم.
لطفا اول بگین چه چیزهایی باید همراه گوشی بدن.
دوم بگین از نظر قیمت کی بگیرم بهتره (الان یا دم عید یا بعد از اون یا ...)
ممنون
سلام دوستان
می خواستم ببینم تا به حال توی این تاپیک یرای این گوشی پک نرم افزار کاربردی ارائه شده؟
شرمنده که این سوال رو پرسیدم اما هر چی گشتم پیدا نکردم منم الان این گوشی دستم نیست تا نرم افزرا ها رو امتحان کنم نبینم کدوم کاملا سازگاره یا نه.
اگه کسی قبلا این زحمت رو کشیده و توی این تاپیک هست لطفا آدرس بدید.
سلام ودرود به همه من دو هفته پیش ان 79 مجارستان رو خریدم به قیمت 305 تومن وبا رنگ مشکی ودو تا قاب خوشگل سرمه ای و قهوه ای تیره با تاریخ یک سال پیش روز به روز هم بیشتر با هاش حال میکنم
سلام دوستان چرا زمانی که می رم روی ان گیج اصلا باز نمیشه
بعضی وقتها کسی که زنگ میزنه که شمارش سیوه اسمشو نشون نمیده دلیلش چیه؟
گوشی نازنینمو امروز گم کردم یکسال پیش گرفتمش
نامردی که گوشیمو پیدا کرده گوشی رو خاموش کرده نمیدونم چه کار باید بکنم گوشیم حیف شد.............................
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
گوشی نازنینمو امروز گم کردم یکسال پیش گرفتمش
نامردی که گوشیمو پیدا کرده گوشی رو خاموش کرده نمیدونم چه کار باید بکنم گوشیم حیف شد.............................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)