تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 168 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

باسلام به همه
    من تازه از این گوشی گرفتم ومشغول خوندن تاپیک های قبلی هستم امیدوارم حوصله بکنم با این اینترنت لاک پشتی
    دوستانی که لطفشون زیاده لطف راهنمایی بکنن:
    1- آیا فلش این دوربین مانند چراغ قوه عمل میکنه .برای روشن کردنش چه راهی هست؟
    2- ظاهرا برای ضبط صدا باید نرم افزار نصب بشه روش .چه نرم افزاری رو توصیه می کنید؟
    3-برای کپی کردن شماره تلفن هااز گوشی به کامپیوتر وبلعکس و اصلاح شماره تلفن ها دفترچه تلفن چه راهی پیشنهاد می کنید.
    4-چطوری می تونم زبان فارسی رو به قسمت زبان ها اضافه کنم تا در sms بتونم ازش استفاده کنم گویشم حروفات گچپژ رو میشناسه اسامی که قبلا توسیم بود رو کامل نمایش میده ولی نمی تونم در تایپ استفاده کنم.
    5-توصیه وترفندهای لازم برای استفاده بهتراز این گوشی
    6- با تشکر از شما به قول بامرام ها دمت گرم .لطفا راهنمایی بکنید . قبلا گوشیم سونی اریکسون بود.
    مبارک باشه
    1. نه اونجوری روشن نمیشه(مثل گوشی قبلیت) با نرم افزار ها فلش قرمزش روشن میشه
    2.از بقیه بپرس
    3.استفاده از برنامه nokia pc suite که باید دان کنی و روی کتمپیوتر نصب کنی
    4.باید وارد بحث پروداکت بشی (سرچ کنی بهتره)
    5.مواظب باش زمین نخوره چون هم اسپیکر ضعیف میشه هم قابش 80 هزار تومنه
    6.قابلی نداشت

2. 2 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من گوشیم رو با نرم افزار software updater داشتم آپدیت میکردم که ارتباطم با اینترنت قطع شد و حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده ولی خیلی اذیت نمیشم.به نظرتون دوباره بزارم آپدیت بشه یا اول فلشش کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من گوشیم رو با نرم افزار software updater داشتم آپدیت میکردم که ارتباطم با اینترنت قطع شد و حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده ولی خیلی اذیت نمیشم.به نظرتون دوباره بزارم آپدیت بشه یا اول فلشش کنم؟؟؟
    در کدام مرحله قطع شد؟موقع آپدیت دو مرحله دارد در مرحله اول کل فایل را دانلود می کند در کامپیوتر و سپس 10-15 دقیقه طول می کشد تا این فایلها را بر روی گوشی می ریزد و ریستارت می شود.
    در مرحله اول قطعی مشکلی ایجاد نمی کند اما در مرحله دوم خطرناک هست و ممکن است گوشی روشن نشود و نیاز به فلش داشته باشد.
    اگر در مرحله دوم بودی و قطع شده و گوشی کار می کند خیلی شانس آوردی اما حتماً یک فرمت 3 کلیده انجام بده و بعد دوباره با نرم افزار اپدیت کن.

5. این کاربر از alisam44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باسلام به همه
    من تازه از این گوشی گرفتم ومشغول خوندن تاپیک های قبلی هستم امیدوارم حوصله بکنم با این اینترنت لاک پشتی
    2- ظاهرا برای ضبط صدا باید نرم افزار نصب بشه روش .چه نرم افزاری رو توصیه می کنید؟
    3-برای کپی کردن شماره تلفن هااز گوشی به کامپیوتر وبلعکس و اصلاح شماره تلفن ها دفترچه تلفن چه راهی پیشنهاد می کنید.
    4-چطوری می تونم زبان فارسی رو به قسمت زبان ها اضافه کنم تا در sms بتونم ازش استفاده کنم گویشم حروفات گچپژ رو میشناسه اسامی که قبلا توسیم بود رو کامل نمایش میده ولی نمی تونم در تایپ استفاده کنم.
    6- با تشکر از شما به قول بامرام ها دمت گرم .لطفا راهنمایی بکنید . قبلا گوشیم سونی اریکسون بود.
    1- با نصب نرم افزار امکان پذیر می باشد( مثل NTORCH LITE و یا ...).
    2- برای ضبط صدا از قسمت Recorder در پوشه Media واقع در Application می توانی استفاده کنی.البته امکاناتش محدوده ام بی از هیچه!اگر راضی نبودی نرم افزار در این زمینه زیاد است.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و LCG JukeBox)
    3- اول PC Suit بعد می می روی تو آدرس بوک گوشی قبلیت بعد mark all را می زنی بعد گزینه کپی تو مموری کارت را می زنی بعد همه را انتقال می دهد بخ پوشه Others در مموری کارت که آنرا کپی می کنی روی کامپیوتر و بعد روی مموری جدیدت در پوشه Other بعد می روی تو contact و گزینه کپی از مموری کارت را می زنی(برای نوکیا) اگر سونی اریکسون دارید تنها راه انتقال به سیم کارت و دوباره از سیم کارت به گوشی جدید(دردسرش ززیاده مخصوصاً برای چند شماره ای ها اما چاره ای نیست)
    4-پروداکت کد گوشی را چک کن ببین چند برای فارسی پرداکت کد آن 0561234 یا 0572869 باید باشد(پشت گوشی در زیر باتری کنار IMEI این کد نوشته شده است)اگر نبود باید با برنامه NSS پروداکت کد را به 0561234 تبدیل کنی بعد با این فریم ویر جدید آپدیت کنی تا زبان فارسی به گوشیت اضافه شود.
    5- نرم افزار x-plor را نصب کن خیلی کاربرد دارد.محافظ لنز دوربین آن زود بی رنگ می شود اگر می توانی چسبی چیزی روش بزن یا با لاک بی رنگ خیلی ظریف یک لایه روش بزن.مراقب باش لقی گوشیت زیاد نشود.در قسمت تنظیمات phone بخش نتورک چک کن حتماً اولین گزینه روی GSM باشد(معمولاً روی Dual mode هست)
    6- قابل ندارد خوشحالم که به جمع نوکیا دارها پیوستی!

7. 2 کاربر از alisam44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

میشه اینو توضیح بدی من نفهمیدم
    حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میشه اینو توضیح بدی من نفهمیدم
    حالا یک مقدار پیغامهای خطای گوشیم نشون میده که یه مقدار ضربه خورده
    گوشیمو دیروز از طریق برنامه nokia software updater داشتم اپدیت میکردم که dis شدم.بعدش که با گوشیم کار کردم انتظار قاطی کردن شدید ازش داشتم چون شنیده بودم اگه موقع اپدیت dis بشی گوشی خراب میشه ولی خداروشکر اینجوری نشد.
    حالا میخوام بپرسم به نظرشما گوشی رو دوباره از اول بزارم اپ بشه یا فلشش کنم؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

باسلام به همه
    1=خیر ، ولی مواردی هست که بشه با هک فلش رو روشن کرد که بسیار خطرناکه و بشدت گرم میشه و امکان سوختگی هست ، اگم میخای کمی روشن بمونه به حالت فیمبرداری بزار و فیلم بگیر ، روشن میمونه به نظرم
    2=نرم افزاری لازم نیست خودش recorder داره
    3=میتونه از خود contact ها با گوشی بکاپ بگیری رو مموری و اونرو رو کامپیوترت بریزی
    4=اولا میتونی با تغییر پراکد اپدیت کنی و فارسی هم داشته باشی دوم از برنامه های فارسی ساز استفاده کن
    5=!! دونبال چه ترفندی هستی ؟
    6= منم تشکر ، بعد اینا چه راهنمایی میخوای بگو تا بگیم

11. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

گوشیمو دیروز از طریق برنامه nokia software updater داشتم اپدیت میکردم که dis شدم.بعدش که با گوشیم کار کردم انتظار قاطی کردن شدید ازش داشتم چون شنیده بودم اگه موقع اپدیت dis بشی گوشی خراب میشه ولی خداروشکر اینجوری نشد.
    حالا میخوام بپرسم به نظرشما گوشی رو دوباره از اول بزارم اپ بشه یا فلشش کنم؟
    به نظر من که نوکیا چنین مشکلی رو گوشیای نباشه که اگه وسط آپ قط شه کلا قاطی کنه ! حتما فکر اینجاشم کردن ، ولی شما یبار دیگه کامل آپش کن تا خیالت راحت باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه لینک آخرین ورژن NSS رو بگذارید ، ممنون . راستی پراکد گوشیه من 0572869 هست و الان فقط انگلیسی و فرانسه رو داره (گوشی من رو یکی از آشناها از اون ور آورده) و فارسی نداره ، با همین پراکد خودش آپ کنم، فارسی اضافه میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال: fm transmiter ش رو همه فریمورا نیست درسته؟
    موضوع فریم ور نیست، موضوع اینه که توی بعضی مناطق که گوشی هارو براشون زدن، فرستنده اف ام ممنوعه، برای همین نوکیا این قابلیت رو براساس منطقه قرار داده، تو بعضی گوشی های که اومده تو ایزان هم چون مال اون مناطق هستن در اصل، فرستنده غیر فعاله، که با آپدیت هم حل نمیشه، چون آپ دیت اول نیگا می کنه به پروداکت کدتو می بینه که مال کجایی، براساس اون آپ دیت می کنه، تغییر پروداکت کد با nss و آپدیت بعدش هم به من کمک نکرد، گارانتیم قراراه به گفته خودش erase بکنه بیارتش بالا، نمی دونم چی می شه!

15. این کاربر از navid_mgd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •