شما ضدآفتاب راسن فاقد چربی بگیر اصلا مشخص نیست کرم زدی
شما ضدآفتاب راسن فاقد چربی بگیر اصلا مشخص نیست کرم زدی
این کرم ها پوست رو صاف میکنن ؟
من صورتم کمی جوشی هستش و سوراخ های خیلی ریزی داره کمی هم چروک که از نزدیک فقط تاحدی معلومه.
این کرم ها برا این حالت من کمک میکنن ؟
========================
ژل شستشوی صورت سینره ( مخصوص پوست چرب) رو کسی امتحان کرده ؟چیز بهتری پیشنهاد میدین ؟
ماسک اسکراب سینره ( مخصوص پوست های چرب) چطور ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا یه پیشنهاد تجربی دارین بدید خسته شدم .
ژل آنتی آکنه و صابون تی تری و صابون فولیکا و کرم مرطوب کننده بعد اصلاح فاقد چربی و محلول موضعی و...
رو یه مدتی هست استفاده میکنم اما اونطور که میخام نتیجه نداده .
Last edited by Amin4All; 25-05-2012 at 10:32.
شما تجربه دارید و تست کردید؟
یعنی لایه روغنی و سفیدی روی پوست نمیمونه؟
[/QUOTE]
بعیده همچین چیزی وجود داشته باشه دیگه لباس که نیست مردونه زنونه داشته باشه خواهر منم همون کرم ضد افتابی میزنه که من میزنم هر دو هم راضی ایم
این که میگی اثر نداره رو متوجه نمیشم .اثری نداره اخه کرم ضد افتاب که تابلو کنه من الان 3-4 ساله کرم میزنم و کمی هم سفید میکنه پوستو به غیر چند نفر محدود دوستام کسی نفهمیده کرم ضدافتاب میزنم تازه اونایی هم که فهمیدن به خاطر این بود که چون کرم پودری میزنم باید یکم بیشتر از کرم معمولی بمالی که جذب شه که اونم اطراف خط ریشم که زیاد خوب نمالیدم فهمیدن مگر نه از این بابت مشکلی نیست
نمیدونم چرا اینقدر وسواس به خرج میدی که اثر نذاره و معلوم نباشه اصلا بذار بفهمن جرم کردی مگه ضدافتاب زدی
پوست صاف کردن به همین راحتیاس مگه به خصوص واسه پسرا
خانم ها هم پوستشون با زدن هزار نوع کرم و ارایش تا قبل از اینکه ارایششون پاک شه به نظر صاف میاد مگر نه پاک شه میبینی چیهاصولا پوست صاف واسه پوست های مردم ایران بی معنی با توجه به وضعیت اب و هوا مثلا تو اروپا و کشورهای مثلا المان و اسپانیا و سوئد ببینی اکثرشون پوست هاشون سفید و صاف و بدون جوش هست برمیگرده
من خودم پوستم چرب بود پارسال تابستون پن فولیکا واسه پوست چرب و جوشدار گرفتم خیلی خوب بود هر شب صورتم میشستم باهاش جوش ها خیلی کم شد و پوستم نرم تر
بعد یکی دو ماه چربی پوست به طوری حل کرد که پوستم خشک شد و حتی شروع زد به پوسته زدن از شدت خشکی ! که رفتم دکتر و برام مرطوب کننده مای نوشت و بعد صابون زدن استفاده میکردم خیلی خوب بود به خصوص واسه کاهش چروک الان نسبت به رفیقام خیلی چروک کمتر دارم یا بهتره بگم ندارم
چون خشکی پوست عامل اصلی چروک هست مثلا شما از حموم میای پوستت خشک میشه یا بعد فوتبال بازی کردن و کلا ورزش عرق میکنی بعد عرقت خشک میشه پوستت خشک میشه و با کمی تغییر در حالات پوست صورتت مثه کشیدن و اخم کردن پوست جمع میشه و دیگه ثابت میشه و چروک ایجاد میشه ولی مرطوب که میکنی اب رسانی به پوست انجام میشه و انعطاف بیشتری نشون میده من خودم هر شب و بعد حموم مرطوب کننده رو حتما میزنم
پس توصیه من طبق تجربه خودم به شما هم که پوستت چربه و جوشدار اینه :
1- پن فولیکا مخصوص پوست های چرب قیمت حدود 4000 تومن
2- مرطوب کننده مای ( یا سینره) مخصوص پوست های چرب فاقد چربی یا اصطلاخ انگلیسیش oil free حدود قیمت 7 هزار تومن
3- کرم ضد افتاب مخصوص پوست های چرب
سایت محصولات فولیکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Greedy; 25-05-2012 at 18:11.
بعیده همچین چیزی وجود داشته باشه دیگه لباس که نیست مردونه زنونه داشته باشه خواهر منم همون کرم ضد افتابی میزنه که من میزنم هر دو هم راضی ایم
این که میگی اثر نداره رو متوجه نمیشم .اثری نداره اخه کرم ضد افتاب که تابلو کنه من الان 3-4 ساله کرم میزنم و کمی هم سفید میکنه پوستو به غیر چند نفر محدود دوستام کسی نفهمیده کرم ضدافتاب میزنم تازه اونایی هم که فهمیدن به خاطر این بود که چون کرم پودری میزنم باید یکم بیشتر از کرم معمولی بمالی که جذب شه که اونم اطراف خط ریشم که زیاد خوب نمالیدم فهمیدن مگر نه از این بابت مشکلی نیست
نمیدونم چرا اینقدر وسواس به خرج میدی که اثر نذاره و معلوم نباشه اصلا بذار بفهمن جرم کردی مگه ضدافتاب زدی
داره رفیق
مخصوص آقایان داره میگن بدون رنگ هست
والا ما که میزنیم سفید میشه پوست
نداره بدون رنگ و رنگی هم ربطی به اقایان خانما نداره
من خودم یک مرد متشخص 20 ساله ترم دو مهندس نرم افزار هستم![]()
کرم رنگی یا همون پودری استفاده میکنم چیزی هم رو کرم نزده مثلا for male or for famale
خوب فهمیدم پوستت چربه و با کرم پودری ( رنگی ) حال نمیکنی
برو بگو همون کرم ضدافتاب معمولی فاقد چربی بدن
باشه میرم مرطوب کننده مای مخصوص پوست های چرب فاقد چربی رو میگیرم .
پن فولیکا رو داشتم اونم بد نیست .احتمالا مشکلم همون مرطوب کننده هستش .
مخصوصا از وقتی که صابون تی تری رو گرفتم خیلی خشک میکنه پوست رو .
بله کلی گشتم تا این کرم را پیدا کردم
چون من خودمم پوستم سفید نیست
میگن اسپری ضد افتاب هم هست. کسی تست نکرده یا ندیده؟
چرا دوست عزیز . شرکت آردن اسپری ضد آفتاب زده با spf 46 .بنده خودم استفاده کردم و تاثیرش مناسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)