من تونستم مرسی ولی این پچ حجمش زیاده و من پچ کم حجم 2010 را تا چند روز ذیگه می زارم![]()
من تونستم مرسی ولی این پچ حجمش زیاده و من پچ کم حجم 2010 را تا چند روز ذیگه می زارم![]()
من فردا صبح زود پچ حرفه ای و کامل پکیج 2010 که شامل فیس توپ های 2010 برای کیت سرور و سوپر پچ نقل و انتقالات و جدیدترین لباس ها است از امکانات این مجموعه می توان به زیر اشاره کرد
- جدیدترین نقل و انتقالات ایران و جهان
- لیسانس لیگهای اسپانیا ایتالیا و با امتیاز جام قهرمان اروپا برای اولین بار در pes6 می توانید به راحتی و ارامش لیگ قهرمانان اروپا را در این بازی حس کنید و از ان لذت ببرید
- جدیدترین توپ های جهان
فیس کامل بازیکنان کاکا شجاعی کریس رونالدو و مسی
- جدیدترین اپدیت لباس تیم ها
اگر از این پچ راضی هستید لطفا بگید کجا اپدیت کنم
راستی عید غدیر بر شما مبارک باد![]()
Last edited by matlab76; 05-12-2009 at 20:48.
بچه ها دارم اپلود می کنم دعا کنید بشه
اینم لینکش همه توضیحات رو در پست بالا نه در پست بالایی دادم راستی توپ های جام قهرمانان اروپا را هم گذاشتم
لینک پچ حرفه ای 2010 new version
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من یک بازی PES6گرفتم که لیگ برتر ایران توشه وگزارش فارسی داره منوشم فارسیه نمیشه کاری کرد همش بشه مثل روز اولش؟
چرا هیچ کس جواب نمیده دیوونه شدم اگه کسی جواب داد پچ لیگ برتر ایران 88-89را برای دانلود بذاره
دوستان دندون رو جیگر بزارید پچ لیگ برتر 89 رو می ذارم![]()
بذار دیگه براشون دوست عزیز آقای matlab76جان دیگه دارن از خماری میمیرن من نمیذارم تاخودت بذاری![]()
جدیدترین پچ pes2009 همراه با آموزش نصب میخوام همه چی بروز بشه ممنونم
سلام ببخشید من کنسول 360 دارم میخواستم ببینم میشه لیگ ایران یا فیس بازیکنان ایرانی رو اورد یا نه
مرسی از کمکاتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)