بچه ها چطوری واسه یکی دیگه شارژ کنم؟ ها؟
اینجوریه؟
*140*#رمز*شماره تلفن طرف #
؟؟؟؟
از راست به چپ بخونید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها چطوری واسه یکی دیگه شارژ کنم؟ ها؟
اینجوریه؟
*140*#رمز*شماره تلفن طرف #
؟؟؟؟
از راست به چپ بخونید
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا رو ببین برادر:
***************کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها تو پی تی یه تاپیک دیدم 58 تومن میفروخت این دانگل ها رو در حالی که من یکی خریدم از پاساز ایران 85 تومن چند ماه پیش
میگم کسی از این برادر گرفته؟ خوبن؟ چون یکی دیگه میخوام
كسي نيست
دوستدار شما ياشار
اینجا اصفهان.ملک شهر سرعت جی پی ار اس همراه اول شدیدا پائین امده جوری که میشه گفت قطعه.کسی دیگه مشکل داره یا فقط منم.دیروز 1 ماهشو فعال کردم.
سلام یاران بزرگواربنده مایلم از بسته اینترنت نامحدود شبانه استفاده کنم و میخواهم مواقع دیگر تلفن به هیچ وجه به اینترنت وصل نشود چون تعرفه های آزاد خیلی نامتعارف است. یک موبایل sony w810i دارم که در آن نتوانستم چنین گزینه ای پیدا کنم. آیا راه حلی برای این مسئله میدانید؟ خیلی ممنون میشم.با سپاسمسعود
خوب برادر عزیز شما زمانی که به اینترنت نیاز ندارید برنامه هایی که مربوط به اینترنت نمیشن رو اجرا نکنید!×!
شما کله سیستم رو میخواید غیر فعال کنید که وصل نشید؟! چه کاریه
GPRS که خود به خود وصل نمیشه میپرسه برای بعضی برنامه ها هم لازمه نه همه برنامه ها
نه برادر تنظیماته اینا جداگانس قاطی پاتی نمیشه! اگه مشکلی داشته باشه اصلا وصل نمیشه نه اینکه وصل شه ولی سرعت کم باشهسلام
من قبلش با ايرانسل سه تومنيشو فعال كردم (از ساعت 11 به بعد...)بعد يكماه كه تموم شد...ديدم كه اين طرحو ايرانسل برداشته وفقط ده تومني است منم پول نداشتم ده تومن...رفتم سه تومني همراه اولمو كه (اون هنوز طرحشو بر نداشته) فعال كردم اس ام اسش هم اومد كه فعاله ولي يا نميره يا شايد بعد 10 بار امتحان كردن باسرعت كم بره...و به كامپيوتر هم وصل نميشه طوري كه با همين گوشيم با ايرانسل وصل ميشد......امكان داره تنظيمات ايرانسل وهمراه اول قاطي شده باشه تو گوشيم.....در ضمن اون علامت E هم توگوشيم مياد...
كمك
دوستدار شما ياشار
مشکل از منطقتون هست و آنتن دهیش شاید هم خوده گوشیتون
با یه گوشی دیگه امتحان کنید تو همون منطقه ببینید اوضاع چه طوره
با تشکر برادر جان ولی این بیشتر از اینکه جواب به سئوال باشه نظر شخصی خودتونه که البته محترمه ولی دردی رو دوا نمیکنه
برادر نظر شخصی چیه
موضوع خاصی نیست که تئوری و فرضیه مختلف داشته باشه توش
در هر صورت شما راهی ندارید جز اینکه فایل تنظیماتش و اطلاعات اتصالش رو هر وقت نمیخواید استفاده کنید حذف کنید
Last edited by DaRiOuShJh; 05-01-2011 at 14:29.
سلام دوستان این روش جالبی بود که من باهاش همراه اول رو شارژ کردم ، البته همراه اول دیگری را !!
به این صورت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مودم من یه مورد 3G (یا به قول خودش 3.5G) پیدا کردم به قیمت 73 تومن در فروشگاه چاره - از این نظر خوبه که اگه 3G بیاد ساپورت میکنه + ساپورت از HSDPA که در نهایت به سرعت خیلی خوبی میرسه اما اگه در ایران عرضه بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moslem-visual; 06-01-2011 at 21:11. دليل: غلط املایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)