تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 100 از 482 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اول جواب نیکان:
    dumeter بطور دیفالت سرعت رو برحسب بیت نشون میده که باید به بایت تغییرش بدی. در مورد تغییر نکردن سرعت دلیلش شاید این باشه که کانکشن pppoe توی مودم تعریف شده و شما کانکشنی درست نکردی.

و اما جناب sms11 احتمالا یادشون رفت که بگن آیا هردو گزینه dial-up and v p n connections و Local Area Connection تیک خورده یا نه ولی مهم نیست و این که چطوری حساب کردم تا به عدد 83 رسیدم اینطوری که شما ظرف 13 روز و 8 ساعت 91.2 گیگا بایت مصرف کردید و میدانیم که هر گیگا بایت 1024 مگا بایت و هر مگابایت 1024 کیلو بایت هست پس اگر واحد 13 روز رو به ساعت تبدیل کنیم و با ساعت جمع بزنیم میشه 320 ساعت و هر ساعت 60 دقیقه و هر دقیقه 60 ثانیه بعبارتی به ثانه زمان شما میشه 1152000 ثانیه و اگر مقدار مصرف شده رو به کیلو بایت تبدیل کنیم میشه 95630131.2 کیلوبایت و اگر این مقدار رو بخش بر مقدار 1152000 ثانیه بکنیم میشه سرعت متوسط شما که هشتاد و سه و خورده ایی هست.
    حالا من برای این که موضوع روشنتر باشه این تغییر رو برای مدتی انجام دادم تا ببینید du meter چی نشون میده:

البته پارس آنلاین بدش نمیاد که این حجم نادرست بحساب من منظور بشه ولی واقعا من اینقدر مصرف کردم؟
    سر انجام این که سرعت شما ندید 42 کیلو بایت بیشتر نیست تازه خورده اش رو هم گرد کردم.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ایشلا زودتر ای دی اس ال میگیری
    البته شیرینیش یادت نره
    مطمئنی فردا هستن؟
    والا فکر میکنم بعد 13 بیان
    برای تک کاربره کردن به نظرم هیچ راهی جز رفتن به شرکت نیست
    فعلا که خبری نیست ظاهرا تا 13 باید هوا خورد.....

عحب بحث حجمی راه انداختید

3. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

الا الان بیشتر از 1.5 سال هست که از داتک من اینترنت گرفتم فکر کنم تو این مدت کمتر از 5 بار قطع شده در عوض پهنای باند نا مخدود داره و من نگران این نیستم که کی پهنای باندم تموم میشه این امار دانلودم هست تازه من فقط روزا دانلود میکنم .بعدم این دانلود ها برای موقعی هست که من میرم دانشگاه.یعنی از صبح تا ظهر هم خونه نبوودم.با این همه اینقدر دانلود داشتم پس میبینی که پهنای باند مهمتر از قطعی هست البته هر کی از هرجایی دوست داره اینترنت میگیره و من به نظرتون احترام میزارم

تنها نکته خوبی که همیشه به یادم میمونه همین پهنای باند نامحدودش هست که واقعا لذت بخشه مثه پارس آنلاین یا اکثر جاهایی که محدود هستن احساس نمیکنی اگه اینو دانلود کنم اونو دانلود کنم دیگه تموم میشه پس فردا باید فلان قدر پول اضافه تر بدم برا یه گیگ دو گیگ

5. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اول جواب نیکان:
    Dumeter بطور دیفالت سرعت رو برحسب بیت نشون میده که باید به بایت تغییرش بدی. در مورد تغییر نکردن سرعت دلیلش شاید این باشه که کانکشن pppoe توی مودم تعریف شده و شما کانکشنی درست نکردی.

و اما جناب sms11 احتمالا یادشون رفت که بگن آیا هردو گزینه dial-up and v p n connections و local area connection تیک خورده یا نه ولی مهم نیست و این که چطوری حساب کردم تا به عدد 83 رسیدم اینطوری که شما ظرف 13 روز و 8 ساعت 91.2 گیگا بایت مصرف کردید و میدانیم که هر گیگا بایت 1024 مگا بایت و هر مگابایت 1024 کیلو بایت هست پس اگر واحد 13 روز رو به ساعت تبدیل کنیم و با ساعت جمع بزنیم میشه 320 ساعت و هر ساعت 60 دقیقه و هر دقیقه 60 ثانیه بعبارتی به ثانه زمان شما میشه 1152000 ثانیه و اگر مقدار مصرف شده رو به کیلو بایت تبدیل کنیم میشه 95630131.2 کیلوبایت و اگر این مقدار رو بخش بر مقدار 1152000 ثانیه بکنیم میشه سرعت متوسط شما که هشتاد و سه و خورده ایی هست.
    حالا من برای این که موضوع روشنتر باشه این تغییر رو برای مدتی انجام دادم تا ببینید du meter چی نشون میده:

البته پارس آنلاین بدش نمیاد که این حجم نادرست بحساب من منظور بشه ولی واقعا من اینقدر مصرف کردم؟
    سر انجام این که سرعت شما ندید 42 کیلو بایت بیشتر نیست تازه خورده اش رو هم گرد کردم.
    دوست عزیز من در خود برنامه اشتباه کردم
    دو تا تیک لوکال و دیال اپ رو زده بودم
    به خاطر همین بود که دوبرابر حساب کرده بود
    شما اون حساب کتابی که توی اون پستم نوشته رو نصف کنید میزان دانلود من بدست میاد
    ماشالا بچه ها به پستای ادم کار دارن
    من جواب اون دوستمونو دادم اون وقت بقیه گیر دادن به پست من

7. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

reb

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من براي اولين بار مي خوام adsl بگيرم و تقريبا هيچ آشنايي ندارم.
    يه سري سوال داشتم . ممنون ميشم جواب بديد.
    اول اينكه اشتراكمو از داتك بگيرم يا شركت ديگه؟ شما چي پيشنهاد مي كنيد؟ لطفا هر پيشنهادي كه مي كنيد دليلشم بگيد كه منم بدونم.
    دوم اينكه مودم رو چي كار كنم؟ از خود شركت بگيرم يا خودم برم بگيرم؟ اگه خودم بگيرم مودم تو حدود 50 تومن چي خوبه كه بگيرم كه با اون شركت ارائه كننده اينترنت هم مشكل نداشته باشه؟
    سوال سوم اينترنت 256 حدودا سرعت دانلود حقيقيش چقدره؟ همينطور 128 رو هم اگه بگيد ممنون ميشم.
    بازم پيشاپيش ممنون از راهنماييهاتون

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من براي اولين بار مي خوام adsl بگيرم و تقريبا هيچ آشنايي ندارم.
    يه سري سوال داشتم . ممنون ميشم جواب بديد.
    اول اينكه اشتراكمو از داتك بگيرم يا شركت ديگه؟ شما چي پيشنهاد مي كنيد؟ لطفا هر پيشنهادي كه مي كنيد دليلشم بگيد كه منم بدونم.
    دوم اينكه مودم رو چي كار كنم؟ از خود شركت بگيرم يا خودم برم بگيرم؟ اگه خودم بگيرم مودم تو حدود 50 تومن چي خوبه كه بگيرم كه با اون شركت ارائه كننده اينترنت هم مشكل نداشته باشه؟
    سوال سوم اينترنت 256 حدودا سرعت دانلود حقيقيش چقدره؟ همينطور 128 رو هم اگه بگيد ممنون ميشم.
    بازم پيشاپيش ممنون از راهنماييهاتون
    اولا حتما به تاچیک زیر یه سری بزن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فکر کنم بیشتر سوالتو جواب داده
    اما اینو اول بگم که از بچه ها تو تاپیک اینترنت پر سرعت بپرس کسی از منطقه شما اینترنت گرفته یا نه؟
    ببین اولا کدوم سرکتا منطقه شما رو ساپورت کرده و کدوم از همه بهتره
    مودم هم به نظرم asus 602 بگیر که با بیشتر شرکتا میخونه.
    به نظرم خودت هم بگیری بهتره
    سرعت دانلود 256 حدود 32 هست و 128 هم حدود 12است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

كسي از مركز مخابرات جماران اينجا داتك داره؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول جواب نیکان:
    dumeter بطور دیفالت سرعت رو برحسب بیت نشون میده که باید به بایت تغییرش بدی. در مورد تغییر نکردن سرعت دلیلش شاید این باشه که کانکشن pppoe توی مودم تعریف شده و شما کانکشنی درست نکردی.

و اما جناب sms11 احتمالا یادشون رفت که بگن آیا هردو گزینه dial-up and v p n connections و Local Area Connection تیک خورده یا نه ولی مهم نیست و این که چطوری حساب کردم تا به عدد 83 رسیدم اینطوری که شما ظرف 13 روز و 8 ساعت 91.2 گیگا بایت مصرف کردید و میدانیم که هر گیگا بایت 1024 مگا بایت و هر مگابایت 1024 کیلو بایت هست پس اگر واحد 13 روز رو به ساعت تبدیل کنیم و با ساعت جمع بزنیم میشه 320 ساعت و هر ساعت 60 دقیقه و هر دقیقه 60 ثانیه بعبارتی به ثانه زمان شما میشه 1152000 ثانیه و اگر مقدار مصرف شده رو به کیلو بایت تبدیل کنیم میشه 95630131.2 کیلوبایت و اگر این مقدار رو بخش بر مقدار 1152000 ثانیه بکنیم میشه سرعت متوسط شما که هشتاد و سه و خورده ایی هست.

سلام

ولی من به نموداری که توی end task ویندوز میندازه و نموداری که du meter من میندازه نگاه کردم هر دو یکی بود

بعدم نه که ثا بت ثابت بمونه (چون اون موقع هم گفتم بین 246 تا 247 متغیره)

الان که اینو مینویسم سرعتم از 243 تا 249 kbps متغیره

بعدشم یه سوال اون عددی که قسمت چپ نمودار میزنه چیه؟ بیشترین مقدار پهنای بانده؟
    Last edited by nikaan; 27-03-2009 at 11:18.

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم یه سوال دیگه

برای من توی du meter مقدار دریافتم رو بیشتر از ارسالم میزنه ولی توی local area connection بلعکس همینو میزنه

در ضمن من مقدار upload برنامه هام رو کم کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به به تو این تعطیلات چه حالی میده، بدون محدودیت سرعتم خدایی تو تمام روز خوبه، من 4-5 روزم رفتم مسافرت همینطور گذاشته بودم دانلود کنه خوشبختانه اصلا dc هم نشد ، کلا خیلی حال میده، کاش همیشه اینطوری بمونه :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •