تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 394 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز اون تاپیک که فعاله، چندین نفر هم پاسخ شما رو اونطرف دادن!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله...منم جواب ها رو دیدم...تشکر هم زدم پاشون...اما ببنید من کی سوال رو پرسیدم؟

5/10/2009

اما جواب ها کی اومده...دیروز...یعنی 7/10/2009...خب منم فکر کردم اون تاپیک رو بیخیال شدید گفتم اینجا هم بپرسم...

به هر حال ممنون که جواب منو دادید..الان دارم تحقیق می کنم...البته منتظر جواب seymour تو اون تاپیک هم هستم...به هر حال بازم سوالی بود اونجا مزاحم شماها خواهم شد...

با تشکر

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله...منم جواب ها رو دیدم...تشکر هم زدم پاشون...اما ببنید من کی سوال رو پرسیدم؟

5/10/2009

اما جواب ها کی اومده...دیروز...یعنی 7/10/2009...خب منم فکر کردم اون تاپیک رو بیخیال شدید گفتم اینجا هم بپرسم...

به هر حال ممنون که جواب منو دادید..الان دارم تحقیق می کنم...البته منتظر جواب seymour تو اون تاپیک هم هستم...به هر حال بازم سوالی بود اونجا مزاحم شماها خواهم شد...

با تشکر
    از یه نظر حق با شماست ... ولی از نظر دیگه باز هم مطمئن باش که همه ما سوال و جوابها رو دیده بودیم .. من خودم اون سوال و جواب اولیه شما رو دیدم، اما چون دوستان خوب داشتن راهنمایی می کردم نیازی ندیدم چیزی اضافه کنم ...

کلاً هم همینطوره، یعنی دوستانی که معمولاً کمک می کنن همگی مورد تایید هستند (و اصلاً نیازی به تایید من ندارند)

بنابراین اگه پستی زده نمیشه ، معنی اش اغلب اینه که یا کسی نظر جدیدی نداره یا موقتا غایبه ..

پی نوشت : شما توی PT نبودی؟

3. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پی نوشت : شما توی PT نبودی؟
    بودم دیگه...

شما رو هم دیدم ولی کجا نمی دونم؟!

من تو پی تی کلا" اینجاهام : کلوپ هواداران بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان - بررسی وضعیت اینترنت شاتل - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب - جواهری در قصر - بازی های رایانه ای و بررسی آنتی ویروس nod32 و .......

راستی نظر شما در مورد ipod nano چیه؟؟ قیمت و کیفیت تو چه مایه هایی هست....تو سایت امرتات دیدم که این محصول هم گارانتی داره...

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بودم دیگه...

من تو پی تی کلا" اینجاهام : کلوپ هواداران بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان - بررسی وضعیت اینترنت شاتل - دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب - جواهری در قصر - بازی های رایانه ای و بررسی آنتی ویروس nod32 و .......

راستی نظر شما در مورد ipod nano چیه؟؟ قیمت و کیفیت تو چه مایه هایی هست....تو سایت امرتات دیدم که این محصول هم گارانتی داره...
    این قسمتو توضیح بدم
    من خودم با امرتات کار میکنم و الانم موجودی ندارن ولی دارن یه کارایی میکنن که دوباره فروشش رو شروع کنن

6. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این قسمتو توضیح بدم
    من خودم با امرتات کار میکنم و الانم موجودی ندارن ولی دارن یه کارایی میکنن که دوباره فروشش رو شروع کنن
    فکر می کنید از کی دوباره فروشش شروع بشه؟

چرا جلوی قیمت همه ی محصول ها زده 0 ریال

حدود قیمت این دستگاه چند هست؟

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

فکر می کنید از کی دوباره فروشش شروع بشه؟

چرا جلوی قیمت همه ی محصول ها زده 0 ریال

حدود قیمت این دستگاه چند هست؟
    دقیق مشخص نیست

خوب دیگه علتشو باید از خوده شرکت پرسید

من که خودم از جای دیگه تهیه میکنم، از طریق pm میتونم کمکت کنم

9. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بودم دیگه...

بله - توی بخش ورزشی و شاتل، و تحصیل احتمالاً همدیگه رو دیدیم .. موفق باشی

//

ipod nano دستگاه بسیار محبوب و خوبیه ... بسیار خوشدست و کاربرپسند ... قطعاً یکی از پرفروش ترین مدلهای تاریخ ... از نظر کیفیت صدا و هدفون شاید اون گروه خاص از کاربران (15-10 درصد به نظر من) که توانایی تمایز سطوح بالاتر کیفیت رو دارن رو به اندازه مدلهای بهتر راضی نکنه ... اما از نظر مدیریت فایل ، ظرافت ، منوها و ویژگی های این تیپی میشه گفت بی رقیبه ...

خیلی روی گارانتی محصولاتی مثل ipod در ایران حساب نکن .. حالا هر شرکتی هم که ارائه بده ... اون چیزی که در پشتیبانی یه پلیر مطرحه بحث سخت افزاری قضیه اس که دست شرکت های ایرانی همیشه خالی بوده ... حداقل تا الان که اینطور بده، ایشالا که شرایط عوض بشه ...

داره خودمونی میشه parssis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من قصد دارم مدل ICD-UX71 SONY رو بگیرم
    برای ضبط صدای کلاس میخوام (مهم)
    اگر ویژگی دیگه ای هم داشته باشه بدم نمیاد
    سقف بودجه 120،000
    اگر پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قصد دارم مدل ICD-UX71 SONY رو بگیرم
    برای ضبط صدای کلاس میخوام (مهم)
    اگر ویژگی دیگه ای هم داشته باشه بدم نمیاد
    سقف بودجه 120،000
    اگر پیشنهاد بهتری دارید بفرمایید ؟

مدل خیلی خوبیه و در این حدود قیمت گزینه بسیار مناسبه ... چندتا دوستی هم که خریدنش راضی بودند ... ایشالا شما هم راضی باشی ...

یکی از ویژگی های مثبت این مدل اینه که همزمان با اینکه یه voice recorder هستش ، بعضی قابلیت های پایه ای یه پلیر رو هم داره و بنابراین می تونی با سهولت بیشتری نسبت به خیلی ریکوردها قطعات ضبط شده یا فایل های صوتی که خودت توش می ریزی رو پخش کنه ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من یه پلیر کریتیو دارم که این اواخر ازش فقط برای ضبط صدا سر کلاس استفاده میکردم و راضی بودم ولی الان مدتیه باطریش به جای 24 ساعت فقط 3 ساعت کار میکنه و برام قابل استفاده نیست و چون تا حالا 2 بار هاردش رو عوض کردم اصلا برام نمیصرفه که دوباره برای باطریش هزینه کنم !

- میخوام یه voice recorder بگیرم ولی اصلا نمیخوام ازش به عنوان پلیر استفاده کنم ( یعنی حتی اگه نتونه فایلی که ذخیره میکنه رو پخش کنه هم مهم نیست ! فقط یه دگمه رکورد داشته باشه !!! )
    - باطریش حداقل 15 تا 20 ساعت دوام بیاره اگه بیشتر بود که چه بهتر !
    - توی مدت زمان کار کردن باطریش حافظه کم نیاره و بتونه تا وقتی باطری جون داره اونم صدا ضبط کنه !
    - هر چقدر جمع و جور تر باشه بهتره چون بعضی از استادا جدیدا گیر میدن و نمیذارن صدا ضبط کنی ( مثل اینکه سوتی هاشون رو به گوش مسئولا رسوندن براشون بد شده ! )
    - کیفیت ضبط هم خوب و قابل قبول باشه !
    - قیمت هم هرچی کمتر بهتر و بویژه زیر 100 تومن !

ممنون میشم اگه کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •