درسته
تو مودم من هم چراغ dsl ثابت روشنه و internet و lan چشمک میزنه که ماله شم میشه status و usb![]()
درسته
تو مودم من هم چراغ dsl ثابت روشنه و internet و lan چشمک میزنه که ماله شم میشه status و usb![]()
سلام به همگی
من یه مشکلی داشتم وقتی که به اینترنت وصلم به محض اینکه کسی گوشی تلفن رو برداره چراغ adsl چشمک می زنه و اینترنت قطع میشه ... چطوری می تونم این مشکل رو بر طرف کنم ؟
اسپلیتر رو درست نصب نکردی حتما
چرا درست نصب کردم ولی بازم این مشکل رو داره
اگه مطمئنی درست نصب کردی شاید اسپلیترت خرابه....
سلام بچه هامن امروز رفتم مخابرات تا ببینم چرا چراغ مودمم همیشه چشمک میزنه و به Adsl وصل نمیشه،رئیس مخابرات بهم گفت که خط شما دو سال هست که فیبر نوریه!!!در صورتی که من شهریور ماه که رفته بودم پیشش گفته بود که خطم فیبر نوری نیست و کابل مسی هست!!!اینا دیگه عجب آدمایی هستنا!!راستی اگه خط فیبر نوری باشه مخابرات درخواست Adsl رو نباید برگشت بزنه؟!آیا شرکتی هست که بتونه رو فیبرنوری خدمات بده؟!من شنیده بودم که با دیال آپ هم نمیشه به Adsl وصل شد ولی من خیلی خوب با دیال آپ به اینترنت وصل میشم؟!!!
اقا نگه همجا 20% قیمتها ارزون تر نشده ؟؟؟
زنگ زدم پیرس انلاین میگه به ما نگفتن !!!
مودم من Symphony هست می تونم باهاش از شاتل Adsl بگیرم
اره هستن یکیش افروز نته که میتونه روی فیبر نوری هم بده
ببین فرقی نمیکنه مودمت چی باشه...اگه adsl2+ رو ساپورت میکنه میتونی بگیری ولی خوب چون این مودم جز مودمهای اصلی نیست...
فقط زحمت نصب و کانفیگ کردنش میوفته گردنه خودت و شرکت مسئولیتی بابت این نمیگیره![]()
افروزنت به منطقه ي ما ADSL نميده!
در ضمن امروز از لايزر كه رفته بودن مخابرات،از اونجا مودم راحت آپ شده و كار كرده!! ميشع فيبرنوري باشه و از مخابرات كار كنه؟!!!!
راستي اگه خط فيبرنوري باشه مخابرات نبايد درخواست Adsl یو برگشت بزنه؟!!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by farhad_s5; 06-10-2008 at 15:18.
اگه این پست رو به طور کامل بخونید متوجه میشید جریان چیه
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)