این چیشی بازیه دیگه.همش آدم و گیج میکنه.تفنگاشم که مثل تفنگ بادی منن.اصلا بدرد نمیخوره تفنگاش که.دشمنارو نمیکشه.بازیش اصلا بدرد نمیخوره.
این چیشی بازیه دیگه.همش آدم و گیج میکنه.تفنگاشم که مثل تفنگ بادی منن.اصلا بدرد نمیخوره تفنگاش که.دشمنارو نمیکشه.بازیش اصلا بدرد نمیخوره.
شما اگه یک کم بازی رو ادامه میدادی اسلحه های بهتری پیدا میکردی
شما اگه یک کم بازی رو ادامه میدادی اسلحه های بهتری پیدا میکردی
واقعا؟خمپاره میگیره؟نارنجک چی؟تانک؟کلاش؟بمب؟
الان این سوالا جدیه .. یا محض بی کاری ...واقعا؟خمپاره میگیره؟نارنجک چی؟تانک؟کلاش؟بمب؟
غیر از تانک همه رو میگیری
درود . نه دوست عزیز اون فلش های بزرگ منظورم نیست. مثلثهای کوچیک که همون طور که یکی از دوستان گفت نقاط ناشناخته هستن که با رسیدن بهشون توپر می شه ،
و بعد از روی نقشه می شه مستقیما بهشون سفر کرد
با سلام و خسته نباشید
دوستان من یه جای بازی گیر کردم نمیتونم رد کنم
یه کمکی بکنید
ابتدای یه آبجکت هستم که یه پیرمرده داره با دکتر Li صحبت میکنه
باید برم از تو یه کامپیوتر توی یه پایگاه اطلاعات درباره یه جایی پیدا کنم
اون سیستم رو هر چی زیرو رو کردم بازم اتفاقی نیفتاد و چیزی پیدا نکردم
میشه یه کمکی بکنید؟ (چند روزه اونجا گیر کردم)
یه کامپیوتر تو یه اتاقه که درباره ی والت های مختلف توش اطلاعات هست ... باید اونو باز کنی و اون اطلاعات رو یکی یکی باز کنی تا بهت کامپلت بده ...باید برم از تو یه کامپیوتر توی یه پایگاه اطلاعات درباره یه جایی پیدا کنم
اون سیستم رو هر چی زیرو رو کردم بازم اتفاقی نیفتاد و چیزی پیدا نکردم
میشه یه کمکی بکنید؟ (چند روزه اونجا گیر کردم :d)
ولی کدوم اتاق بود یادم نیست
می گما این آقا پسره که از ماجرای مورچه های آتشین جون به در برده باید براش یه خونه پیدا کنم!
خودش گفت پدرش در مودر ریورت سیتی چیزایی بش گفته فک می کنه بتونه غاونجا زندگی کنه!
حالا سوال من اینه که تو ریورت سیتی با کی حرف بزنم که ازش نگهداری کنه؟(نکنه با اون زن الکلیه که خودش یه پسر داره که براش زیادیه؟)
شما باید با همون زنی حرف بذنی که هتل داره و میتونه بهت اتاق اجاره بده.
1 ربات هم براش کار میکنه.
شما باید با یه پیرمرد که قصد خودکشی داره صحبت کنی و ازش بخوای سرپرستی بچه را به عهده بگیره .بالاترین طبقه (یا یکی پایین تر) در های رو به ریواسیتی میتونی پیداش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)