عرضه بازی فوق العاده عالی و جذاب cartoon wars با حجم 3 مگ! وحشتناک معتاد کننده هست!! 100% دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عرضه بازی فوق العاده عالی و جذاب cartoon wars با حجم 3 مگ! وحشتناک معتاد کننده هست!! 100% دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مي كم بين ipod touch و iphone تنها تفاوتي هست اينه كه iphone ميتونه زنك بزنه و اس ام اس بفرسته و ipod نمي تونه ؟؟؟
من در واقع مي خوام يه كوشي با امكانات بالا بخرم ! يه pocket Pc تا 300 تومن قيمت ... برنامه و بازي و اينا خيلي مهمن برام !!! ولي مي كم اكه تنها تفاوت اين ipod touch با iphone زنك زدن باشه ! كوشي مي خوام جي كار ! يه ipod ور مي دارم ! قيمت 8 gig ش رو يه جا خوندم 300 تومن ... اين 1g هست يا 2g ???
سلام به همه بروبچه های itouch دار
من یه itouch 2g دارم که jailbreak کردم و بعد راحت بازی های کرک شده روش می ریختم، یه چند وقت بود که توش چیزی نریختم حالا موقع app ریختن تو itunes قسمت sync application تیکش نمی خوره تا همه ی app ها رو انتخاب کنم!!!!!!!
کسی میدونه چه باید کرد؟
دوست عزیز سلام
فرق ایپاد با ایفون فقط در این است که ایفون میشود تماس گرفت و sms زد و در موارد دیگر مثل هم هستند .(مثل :بازی ها و استفاده از wifi و.....)
قیمت ایپاد 8گیگ 2g هم 250 است .
دوست من هنگامی که رو all applicaitions هم کلیک میکنی باز اون گزینه روشن نمیشه ؟![]()
البته دوربین نداره و سی پی یو پایین تری هم داره ایپادتاچ ...![]()
نه خود all applicaitions هم فعال نمیشه.....![]()
نسبت به قيمتش خيلي عالي بايد باشه ! و خب طبيعيه ! وقتي دوربين نداره به سي بي يوي بايين تري احتياج داره ديكه ! اونوخت ! 3gيش كي مي اد تو بازار ؟ صبر كنم براي اون يا همين 2g 16gig يا 8gig رو بجسبم ؟
1: بازی Worms که خوراکه 2 نفره هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا حجمه 74 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Civilization Revolution
که الان در appstore رتبه 1 رو داره و واقعا تاچ بازی کردن این بازی لذت بخشه ! لذت استراتژی در ایپاد معروفه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداپلود سنتر endless و mediafire واقعا مناسب هستندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم بازی 73 مگ
![]()
مشکل قبلی حل نشد ولی حالا یه سوال دیگه:
اگه بخوام فریمویر3 رو روش restore کنم باید بازم jailbreak شه؟؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)