من ورژن 5 رو دارم آیا آپدیت ها با هم فرق دارن؟ و در آخر این نسخه PRO چی اضافه تر داره؟؟؟
پ.ن: الان این ورژنی که صفحه قبل بود رو دانلود کردم و نصب کردم یه 20 مگی هم آپدیت گرفت شد ورژن 6.0.1000.
با key سایت ایران ستاپ هم فعالش کردم عالیه....
من ورژن 5 رو دارم آیا آپدیت ها با هم فرق دارن؟ و در آخر این نسخه PRO چی اضافه تر داره؟؟؟
پ.ن: الان این ورژنی که صفحه قبل بود رو دانلود کردم و نصب کردم یه 20 مگی هم آپدیت گرفت شد ورژن 6.0.1000.
با key سایت ایران ستاپ هم فعالش کردم عالیه....
Last edited by roteal2007; 24-02-2011 at 15:50.
اساتید این آواست 6 این قابلیت کسپر رو داره که مثلا یه تروجان ناشناس توی قسمت از سیستم جاخوش کرده.بعد موقع اتصال تروجان به اینترنت آنتی ویروس مانعش بشه؟ فکر کنم به هیپس مربوط بشه.با تشکر
hips مربوط به فایروال هست و به آنتی ویروس ربطی نداره . اگر از آوست اینترنت سکوریتی استفاده کنی فایروال هم داره و این قابلیت رو داراست ولی تو تستهایی که من تا حالا تو سایتهای مختلف دیدم ،آوست فایروال خوبی نداره . فایروال کسپر از فایروال آوست هیپس بهتری داره .
ورژن نهایی avast 6 هم اومد . با خیال راحت دانلود کنین و لذت ببرین . این یکی دیگه بتا نیست . خیالتون راحت .
یه سوالی هم از کسایی که با افزونه ی my wot کار کردن و آشنایی دارن ، دارم . این web rep که تو ورژن جدید آوست وجود داره چه فرقی با my wot داره ؟ با هم دیگه اگه اینستال بشن تداخل پیدا میکنن ؟ ( my wot بر اساس رای کاربرا میزان امنیت و اعتبار سایت رو توسط 4 رنگ سبز ، زرد ، نارنجی و قرمز نشون میده )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by imanpod; 25-02-2011 at 03:10.
البته نسخه ی رایگان 6 آوست ، script blocker هم اضافه کرده . ولی در هر صورت چون همه ی اسکریپتهای آلوده رو نمیتونه تشخیص بده ، باید افزونه ی noscript هم حتما نصب باشه .
نسخه نهایی اواست 6 اومد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ايمان عزيز با وجود نهايي شدن آواست به نظرم بهتره يه آموزشي براي بهترين تنظيمات ممكن در اين نسخه واسمون بزاري
License واسه نسخه 6 نیومده بتونیم از همه چیزش استفاده کنیم؟![]()
لیسانسهای ورژن 5 هم روی 6 جواب میده.![]()
میشه یکیشو که کار کنه بزاری؟ مال منو شناخته دیگه اون اروز قرمزرو میده .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)