اون لینک درست نیست اینو بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون لینک درست نیست اینو بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه من شماره 3 رو بازی می کنم
تقریبا یکمی بعد از اون غولی هست که باید بری روی شونش و بکشیش
بايد از يه طرف ديوار بري بالا و بعد بري روي ه لبه و به طرف اون قوله بپري بعد وقتي پريدي ديگه هيچ كليدي رو نزني تا شمشيرت ابي بشه بهد همون لحظه يك بار چپ كليك رو بزن و دوباره هيچ دكمه اي رو نزن تا شمشيرت آبي بشه و دوباره چپ رو بزن و....ز دست این غول بزرگ زبون دراز چی کار کنم روش زد نشو بلدم ولی نمی تونم نا کارش کنم پدر سوخته خیلی از من فرز تره حتی صحنه زدنشم تو این لینک javascript:popSizedWinProtected2('http://media.pc.ign.com/media/736/736199/dl_1211282.html','1211282',250,666,460,0) دانلود کردم و فیلمو تا حالا 10 بار دیدم ولی نتونستم .یک بار شمشیرم ابی میشه اونم شانسی بعد از اون دیگه ابی نمیشه.حالا مشکل کجاست؟
هربار شمشيرت آبي شد فقط يك بار چپ كليك رو بزن و بعد ديگه هيچ چيزي رو نزن تا دوباره شمشيرت آبي بشه..
اینارو که گفتین همرو میدونم منتها بار اول شمشیرم ابی میشه میزنم تو صورتش بعدش میرم رو کتفش ولو میشم بعدش اون منو میگیره تو دستش حالا من باید وقتی شمشیر ابی شد چپ کلیک کنم تا از تو دستش بپره بیرون و بزنه تو جشمش درسته؟ ولی اون لحظه که تو دستش قرار میگیرم از ابی شدن شمشیر خبری نیست.گرفتین چی گفتم؟
شما صبر كنين آبي ميشه! شما يه بار امتحان كنين. يعني اصلا هيچ كليكي نكنين توي اون لحظه ببينين آبي ميشه يا نه!
حالا آبی هم نشد یه لحظه Slow Motion ( صحنه آهسته ) میشه .شما صبر كنين آبي ميشه! شما يه بار امتحان كنين. يعني اصلا هيچ كليكي نكنين توي اون لحظه ببينين آبي ميشه يا نه!
نه از اسلوموشن خبری هست نه از ابی شدن شمشیر 1 بار شانسی زدم شد ولی دیگه نشد یعنی اون یه بارم که زدم تو چشماش از ابی شدن شمشیر خبری نبود اسلومیشن هم نکرد همینجوری زدم تا موفق شدم.در ضمن تو فیلمی که از سایت دانلود کردم اونجا هم شمشیر ابی میشه هم اسلومیشن میشه شاید م از سی دی باشه![]()
ببين توي يه لحظه حتي يه صداي تپش قلب هم نمياد اگه اون صدا اومد همون موقع بزن و...نه از اسلوموشن خبری هست نه از ابی شدن شمشیر 1 بار شانسی زدم شد ولی دیگه نشد یعنی اون یه بارم که زدم تو چشماش از ابی شدن شمشیر خبری نبود اسلومیشن هم نکرد همینجوری زدم تا موفق شدم.در ضمن تو فیلمی که از سایت دانلود کردم اونجا هم شمشیر ابی میشه هم اسلومیشن میشه شاید م از سی دی باشه
برای من هم همین مشکل پیش اومده و نمیتونم بکشمش لطفا یه اموزش بدید
یه سوالی دیگه دارم وقتی کسی پشتش کرد من میرم پشتش و دکسه b3 رو میزنم ولی بعدش که حمله میکنه اصلا چیزی نمیزنه برای من GamePad
بايد كليد اكشن روبزني!!!!!!!!!!!!یه سوالی دیگه دارم وقتی کسی پشتش کرد من میرم پشتش و دکسه b3 رو میزنم ولی بعدش که حمله میکنه اصلا چیزی نمیزنه برای من GamePa
بهترين راه اينه دانلود تمام سيوهاي بازيبرای من هم همین مشکل پیش اومده و نمیتونم بکشمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)