تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 151 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سلام مجدد

اون لینک درست نیست اینو بگیرید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mehr20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نه من شماره 3 رو بازی می کنم

تقریبا یکمی بعد از اون غولی هست که باید بری روی شونش و بکشیش

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

ز دست این غول بزرگ زبون دراز چی کار کنم روش زد نشو بلدم ولی نمی تونم نا کارش کنم پدر سوخته خیلی از من فرز تره حتی صحنه زدنشم تو این لینک javascript:popSizedWinProtected2('http://media.pc.ign.com/media/736/736199/dl_1211282.html','1211282',250,666,460,0) دانلود کردم و فیلمو تا حالا 10 بار دیدم ولی نتونستم .یک بار شمشیرم ابی میشه اونم شانسی بعد از اون دیگه ابی نمیشه.حالا مشکل کجاست؟
    بايد از يه طرف ديوار بري بالا و بعد بري روي ه لبه و به طرف اون قوله بپري بعد وقتي پريدي ديگه هيچ كليدي رو نزني تا شمشيرت ابي بشه بهد همون لحظه يك بار چپ كليك رو بزن و دوباره هيچ دكمه اي رو نزن تا شمشيرت آبي بشه و دوباره چپ رو بزن و....
    هربار شمشيرت آبي شد فقط يك بار چپ كليك رو بزن و بعد ديگه هيچ چيزي رو نزن تا دوباره شمشيرت آبي بشه..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سلام مجدد

اینارو که گفتین همرو میدونم منتها بار اول شمشیرم ابی میشه میزنم تو صورتش بعدش میرم رو کتفش ولو میشم بعدش اون منو میگیره تو دستش حالا من باید وقتی شمشیر ابی شد چپ کلیک کنم تا از تو دستش بپره بیرون و بزنه تو جشمش درسته؟ ولی اون لحظه که تو دستش قرار میگیرم از ابی شدن شمشیر خبری نیست.گرفتین چی گفتم؟

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینارو که گفتین همرو میدونم منتها بار اول شمشیرم ابی میشه میزنم تو صورتش بعدش میرم رو کتفش ولو میشم بعدش اون منو میگیره تو دستش حالا من باید وقتی شمشیر ابی شد چپ کلیک کنم تا از تو دستش بپره بیرون و بزنه تو جشمش درسته؟ ولی اون لحظه که تو دستش قرار میگیرم از ابی شدن شمشیر خبری نیست.گرفتین چی گفتم؟
    شما صبر كنين آبي ميشه! شما يه بار امتحان كنين. يعني اصلا هيچ كليكي نكنين توي اون لحظه ببينين آبي ميشه يا نه!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

شما صبر كنين آبي ميشه! شما يه بار امتحان كنين. يعني اصلا هيچ كليكي نكنين توي اون لحظه ببينين آبي ميشه يا نه!
    حالا آبی هم نشد یه لحظه Slow Motion ( صحنه آهسته ) میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

9 جیگرتونو قازقاز-سلام

نه از اسلوموشن خبری هست نه از ابی شدن شمشیر 1 بار شانسی زدم شد ولی دیگه نشد یعنی اون یه بارم که زدم تو چشماش از ابی شدن شمشیر خبری نبود اسلومیشن هم نکرد همینجوری زدم تا موفق شدم.در ضمن تو فیلمی که از سایت دانلود کردم اونجا هم شمشیر ابی میشه هم اسلومیشن میشه شاید م از سی دی باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

نه از اسلوموشن خبری هست نه از ابی شدن شمشیر 1 بار شانسی زدم شد ولی دیگه نشد یعنی اون یه بارم که زدم تو چشماش از ابی شدن شمشیر خبری نبود اسلومیشن هم نکرد همینجوری زدم تا موفق شدم.در ضمن تو فیلمی که از سایت دانلود کردم اونجا هم شمشیر ابی میشه هم اسلومیشن میشه شاید م از سی دی باشه
    ببين توي يه لحظه حتي يه صداي تپش قلب هم نمياد اگه اون صدا اومد همون موقع بزن و...

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دست این غول بزرگ زبون دراز چی کار کنم روش زد نشو بلدم ولی نمی تونم نا کارش کنم پدر سوخته خیلی از من فرز تره حتی صحنه زدنشم تو این لینک javascript:popSizedWinProtected2('http://media.pc.ign.com/media/736/736199/dl_1211282.html','1211282',250,666,460,0) دانلود کردم و فیلمو تا حالا 10 بار دیدم ولی نتونستم .یک بار شمشیرم ابی میشه اونم شانسی بعد از اون دیگه ابی نمیشه.حالا مشکل کجاست؟
    برای من هم همین مشکل پیش اومده و نمیتونم بکشمش لطفا یه اموزش بدید

یه سوالی دیگه دارم وقتی کسی پشتش کرد من میرم پشتش و دکسه b3 رو میزنم ولی بعدش که حمله میکنه اصلا چیزی نمیزنه برای من GamePad

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

یه سوالی دیگه دارم وقتی کسی پشتش کرد من میرم پشتش و دکسه b3 رو میزنم ولی بعدش که حمله میکنه اصلا چیزی نمیزنه برای من GamePa
    بايد كليد اكشن روبزني!!!!!!!!!!!!
    برای من هم همین مشکل پیش اومده و نمیتونم بکشمش
    بهترين راه اينه دانلود تمام سيوهاي بازي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •