فکر نکنم. فقط لیگ اسپانیا لایسنس نشده!!!!!!!!!!!
فکر نکنم. فقط لیگ اسپانیا لایسنس نشده!!!!!!!!!!!
اسپورتینگ گیخون هست یا نه ؟![]()
خوب معلومه فكر نكن مطمئن باش. بعضيا ليسانس شدن دوست من خيلي از تيم ها شايد يك دهم تيم هايي كه فيفا لايسنس كرده pes 2009 لايسنس نكرده البته اين مهمه كه تيم هاي خوب و معروف زيادي رو لايسنس كرده كه در حد خودش واقعا عاليه. و اين براي pes بالاتر از حد انتظار بود.
گيخون كه پري روز لوله شد
Last edited by Spaniuly; 26-09-2008 at 14:14.
بابا تو pes 2008 فک کنم لیگ اسپانیا بطور کامل لیسانس بود ..!!!
.................................................. .............
خدایا مشکل لیسانس اسپانیا رو حل کن
درسته كامل لايسنس شده بود و همينطور سري آ نمي دونم چرا امسال ساز مخالف زدن امسال اسپانيايي ها حتي يادتون هست EA هم با اسپانيايي ها به مشكل برخورده بود و در آخرين لحظات لايسنس رو گرفت ازشون
امیدوارم تو این نسخه هوش مصنوعی داور هارو ببرن بالا ... تو 2008 که داوری افتضاح بود.
متاسفانه فکر کنم فقط بارسلونا و رئال لیسانس شدند تو لالیگا!!!!و امسال این قضیه روی عصاب هستش!!!حیف این Pes که مشکل لیسانس داره!!!!از همه مهتر نبود اولدترافورد هستش که من خیلی ناراحت شدم!!!فقط میشه گفت امسال وضع لیسانس خیلی افتضاح هست!!!!
باز خدا پدر ان نرم افزارهای ادیت وادیتورهارو بیامرزه که با پچ همه این جور چیزا رو میشه ردیف کرد ...
خوب کسایی که با pc میخوان بازی کنن 2 هفته صبر کنن میتونن با دانلود چند تا فایل این مشکلات رو برطرف کنند. ولی کسایی که میخوان با xbox 360 و ps3ا ین بازی رو بازی کنن واقا باید اعصابشون خورد بشه با لیگ اسپانیا.
عکسهای جدید که واقعا زیباست
برای دیدن عکسها لینک زیر را کلیک کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 26-09-2008 at 15:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)