سلام برای بردن به این حالت اول باید کامپیوتر یا ایتونز گوشی رو شناسایی کنه که گوشی من رو نمیشناسه و برای همین امکان ریستور نمیکنه
سلام برای بردن به این حالت اول باید کامپیوتر یا ایتونز گوشی رو شناسایی کنه که گوشی من رو نمیشناسه و برای همین امکان ریستور نمیکنه
سلام
منم آیفون 4 خریدم.الان میتونم به ios 5 آپ کنم؟جیلبریک شده؟با چه نرم افزاری آپ کنم؟با چه نرم افزاری جیلبریک کنم؟
ورژن گوشی من 4.3.5 هست.هیچ برنامه ای هم نصب نکردم.چون میخوام ios 5 رو روش بریزم بعد.به نطرتون الان به IOS 5 آپ کنم؟
Last edited by fmps; 26-10-2011 at 21:33.
با سلام
بله جیلبریکش اومده اما به صورت تتر هست. یعنی زمانی که گوشی رو خاموش میکنید حتما باید به سیستم وصلش کنید تا بالا بیاد.
صبر کنید تا جیلبریک آنتتر بیاد به نظرم بعد جیلبریکش کنید.
موفق باشید.
سلام
من ipod را اول به restor mode بردم و بعد با برنامه redsn0w_win_0.9.6rc13b طبق دستورات خود برنامه به dfu mod r رفت و دستگاهم خاموش شدو یک سخت افزار جدید به نامه Apple Mobile Device (DFU Mode)
شناخت البته تو قسمت other device ودرایورش رو از اینترنت ویندوز گرفت ولی نتونست نصبش کنه و دستگاه رو نه ituns می شناسه و نه redsn0w حالا باید چی کار کنم
iopd touch 4g ios v4.1
window 8 هم سیستم آمله من هست
سلام
یکی از آشناها از آمریکا برام یه گوشی لاک جیلبریک شده مدل 3g اورده
از یه طرف دستش درد نکنه از یطرفم موندم آخه تو این چی بریزم
فریمورش 3.1.3 هست , چون شنیدم سرعتش توی 4.1.2 خیلی پایید میاد آپدیت نکردم
حالا من حتی نمیتونم oovoo نصب کنم رو گوشیم ، ورژن 4 به بالا میخواد
من اشتباه میکنم ؟ یا واقعا همینطوره ؟
الان قیمتش چقدره ؟ میشه جایی برد تا با سری 4 عوضش کرد ؟ یا حتی 3gs
ممنون
سلام
إز دوستان كسي نيست راهنمايي كنه؟
خيلي خورده تو ذوقمون
دوستان سلام...
من وقتی می خوام وارد برنامه ایمیل ها بشم (همون آیکون آبی که کنار سافاری است و میشه باهاش ایمیل ها رو چک کرد) ناگهان کرش می کنه و باز نمیشه...
مشکل چیه؟ همه برنامه ها سالم هستند فقط این ایمیل به مشکل خورده...
ممنون میشم راهنمایی کنید...
با تشکر
سلام دوستان ، آخرين قيمت این گوشی رو تو بازار ميخواستم. ميخوام بدونم ارزونترين آيفون تو بازار چند هست و چه مدلی؟ نسل اول و دوم هرکدوم چه قيمتی دارن؟ ممنونم از زحمات
سوال من شاید خیلی ساده و ابتدایی باشه و به راحتی بتونید بهش جواب بدید. من یک آیفون 3gs دوستم دستم اومده که این آیفون زمانی که دارای ios4 بوده جیلبریک و آنلاک شده. بعد صاحبش به طور رسمی به Provider درخواست داده که قانونی آنلاکش کنه و اونها هم گویا اینکار را کردند. بعدش طرف به iOs6 آپدیت کرده و الان موبایل میگه Insert Simcard to activate. جالب اینجاست که سیمکارتی هم که قبلا روش لاک بوده را هم دیگه نمیبینه.
من یه چند تا مقاله راجع به دانگرید دیدم و سعی کردم به همون روش ساده که با DFU هستش دانگریدش کنم ولی پیغام خطا میده. میشه کمک کنید ببینید چیکار میشه کرد؟ راستی این SHSH چیه و اگه ازش بکآپ نداشته باشم باز هم نمیشه دانگریدش کرد؟؟؟
شما باید SHSH رو داشته باشید تا بتونید این کار رو بکنید! خوب حالا چرا نمیشناسه؟ شاید مشکل از خود سیمکارت هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)