ممنون از راهنمایی.
ولی سوال من در مورد نصب نشدش بود. چون می خوام بازی رو از نت دانلود کنم، می خوام بدونم حجم بازی چقدره؟ این لینک که من پیدا کردم 5660 مگ هستش. ولی نمی دونم rip شدست یا کامله. منظور من حجم بازی تو DVD بود.
باز هم ممنون.
ممنون از راهنمایی.
ولی سوال من در مورد نصب نشدش بود. چون می خوام بازی رو از نت دانلود کنم، می خوام بدونم حجم بازی چقدره؟ این لینک که من پیدا کردم 5660 مگ هستش. ولی نمی دونم rip شدست یا کامله. منظور من حجم بازی تو DVD بود.
باز هم ممنون.
محض اطلاع من الان روی کامپیوترم نصب شدش رو دارم به حجم 5.65GB فکر کنم با چیزی که شما توی اینترنت دیدی جور دربیاد(البته به شرطی که فشرده نشده باشه)...
فكر ميكردم بعد 1 هفت 10 نفر جوابمو دادند اما مثله اينكه هنوز بايد در حسرت يه جواب باشيم
من يه مرحله رسيدم كه همه جا يخ زده حالا به يه دره بسنه رسيدم يه موجود 10 پا اومد از بالاي كوه هر چي بمب بش ميزنم وتير نميميره--چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز دقیق یادم نیست ....
ولی فک کنم شما باید به اون پایین سرش شلیک کنی اون جایی که یه جور درخشندکی داره..
اگه save بعد اونجارو بخای از loadgame شماره save تو بهم بگو بدم واست.![]()
من دقیق نگرفتم کجا رو میگی(یه عکش می گذاشتی بهتر بود) ولی اگه اونجایی که من فکر میکنم باید اینقدر با راکت لانچر و نارنجک انداز بزنیش تا بمیره...
سلام
من این بازیو هنوز بازی نکردم، ولی crysis 1 رو بازی کردم
میخوام ببینم ارزش داره برم سراغش؟
اگه لطف کنید و بگید تعداد دی وی دی های بازی چقدره و مال چه شرکتی رو بگیرم که ناقص نباسه ممنون میشم
راستی یه سوال دیگه، از لحاظ سنگینی از crysis سنگینتره یا مثل همونه؟!
Last edited by miladddd; 02-09-2009 at 17:50.
سلام
یک کرک سالم برای این بازی پیدا میشه؟
crysis warhead سنگین تره و گرافیک بالاتری می خواد
واسه بازی کرک می خوای برو گیم کپی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من خود crysis رو بازی نکردم
می خواستم بین این و خود crysis یکی رو بگیرم کدوم رو بگیرم .... این ادامه اونه؟ گرافیک اون کمتر بود ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)