پس منظورشون از 2 تا پایان اینه؟
چه مسخره من گفتم شاید زنده نکردن الیکا انتخاب داره نه اینکه ول کنی از بازی بیای بیرون.
پس منظورشون از 2 تا پایان اینه؟
چه مسخره من گفتم شاید زنده نکردن الیکا انتخاب داره نه اینکه ول کنی از بازی بیای بیرون.
دوست عزیز من در اون قسمت هنوز بازی به پایان نرسیده و شما باید الیکا را زنده کنید. در حقیقت شما وقتی که نسخه کنسولی بازی را انجام بدهید و بازی را در همان جایی که گفتید رها کنید Achievement های تکمیل بازی به شما داده نمی شود . دنباله این داستان را شما می توانید در Prince of Persia Epilogue DLC که برای X360 عرضه شد ادامه دهید.
![]()
فقط برای ایکس باکس؟ این خیلی نامردیه! هرچی بازی هست مرحله آخرش فقط برا ایکس باکس میاد! مثلا توم ریدر رو مرحه آخر و مرحله ویژه شو از بازی کشیدن بیرون که برا ایکس باکس dlc کنن!
امیدوارم این مایکرو سافت مفجر شه و از خاکستر هاش یه شرکت دیگه ظهور کنه که سیستم عامل کامپیوتر ها و سرگرمی های الکترونیک رو متحول کنه! (اسمایل آرتاس!)
نفرین نکن بابا اونا رو.
خوب هر کی توی این دنیا به فکر سود خودشه. باید 1 کاری کنن تا بهانه هایی برای خرید xbox وجود داشته باشه.
نه دیگه در اون حالت بازی تموم نمیشه پایان اصلی بازی همونه که اهریمن رو آزاد می کنیسلام
دوست من بازی دو پایان داره. یکی اونجا که بعد از شکست اهریمن الیکا رو در بغل می گیری و داری می ری بیرون تیتراژ پایانی میاد . بعد از تیتراژ انتخاب با شماست که اهریمن رو آزاد کنی و الیکا رو زنده کنی. ولی اگه مایل نبودی می تونی بازی رو رها کنی چون در این حالت هم بازی به پایان رسیده.
چون الیکا تو dlc زنده اس و قطعا تو شماره های بعدی هم با الیکا رو به رو خواهیم شد (یعنی به احتمال خیلی زیاد)
با سلام من در معمای میل لنگ ها قسمت راست گیر کرده بودم دوستان راهنمایی کردند و انگونه که گفته بودید عمل کردم ولی فایده نداشت اگر میشد تصویر چر خاندن میل لنگها نشان داده می شد ما میفهمیدم باید به کدام طرف میل لنگ را بچر خونیم خیلی ممنون
فک کنم یکی دو صفحه قبل گذاشته شدهبا سلام من در معمای میل لنگ ها قسمت راست گیر کرده بودم دوستان راهنمایی کردند و انگونه که گفته بودید عمل کردم ولی فایده نداشت اگر میشد تصویر چر خاندن میل لنگها نشان داده می شد ما میفهمیدم باید به کدام طرف میل لنگ را بچر خونیم خیلی ممنون
در کدوم صفحه به صورت تصویری توضیح داده دو صفحه قبل نبود
به صورت تصویری فکر نکنم گذاشته باشن!
شما 1 کم سعی کنی خودت میتونی ردش کنی.
من که اون میله ها رو شانسی رد کردم ! اینقدر چرخوندم تا درست شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)