بابا دمت گرم اولی خیلی خنده دار بود و دومی خیلی خطرناک ... دمت گرم
بابا دمت گرم اولی خیلی خنده دار بود و دومی خیلی خطرناک ... دمت گرم
گرفته شده با K750i
![]()
پسر من واقعا كم آوردم!!!!
اينو واقعا با كا750 گرفتي؟
رفقا وقتي SE K800i مياد وسط... [مراجعه شود به امضاي كاربر]
به هر حال ساير دوستان لطف كنن كنار بكشن.
البته اين عكس ها اصلا در حد K800i نيستن. چون من يادم رفته بود روي حالت Beach/Snow بذارمش. اما خب براي اين كه دوستان از لذت ديدن عكس هاي K800i محروم نشن. اينا رو ببينن.
البته اندازه هاش يه ذره بزرگ بود. [قابل توجه دوستان\] اگه ميذاشتم اين جا فاتحه ي فروم خونده شده بود. [قابل توجه دوستان]
در صورت نياز با نگه داشتن CtrL و چرخاندن ScrolL عمل ZooM OuT رو انجام بدين.
عكس ها همه تحت تأثير سامانه ي بارش زاي... معذرت ميخوام منظورم اينه كه همه شون يخ زدن تو سرما.
Snowکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Snowy Stairsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowy 'untitled''کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowy Fenceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIcicleکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowy Pipeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowy Light Bulbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowy Yardکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowy Yardکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIcicleکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدIcicleکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowyکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSnowy BirthDay Cakeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوب از شما بعيد بود! [بقيه لطفا اون ور رو نگاه كنن] بابا آبرومون رو بردي كه!
ايمان...
سلام کیارش جان اره با K750 گرفتم ...آبشار مارگون هست یادش بخیر اون موقع که K750 داشتم خدای عکس بود ...
ایمان جان فکر نمیکنم جایی از گفته دوستمون ایراد داشته باشه !! ایشون فقط سوال کردن !!!...دوست خوب از شما بعيد بود! [بقيه لطفا اون ور رو نگاه كنن] بابا آبرومون رو بردي كه!
ايمان...
با دوربين ماه 5700 گرفتم.
رستوران نارنجستان در مه(تهران)
اين پيشي تو راهروي ما بود
نقاشي روي ساختمان(ميدان ونك. تهران)
اين صاحبش كجاست؟(ميدون صنعت. تهران)
شاسخين 30 هزار تومن(مجتمع كامپيوتري شهرك غرب. روبروي ميلاد نور)
نمايشگاه هوايي تهران
از بس ترافيكه مردم از پياده رو ميان(جنوب شهر تهران)
كمك خلبان نداشتن خودم رفتم
تا حالا با اين هواپيما ها سفر كردين؟ من كه گوشم تا 1 ساعت بهد از فرود سون مي گشيد
بدرود ""عليرضا""
انواع موبايل ها(5700وk800و..
فروشگاه ماشين
آرام باش اقيانوس آرامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترن هوايي توي تونل با سرعت حدود 250 كيلومتر در ساعتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر كي رفته فقط مي دونه(Disney Land)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخت سكويا ديدي؟(RedWood)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Artara جان این عکس ها چرا اینجوریه !!!!!! تعداد پیکسل های هر عکس رو تو 3 سوت شمردم !!!
یعنی واقعاً کیفیت دوربین 5700 اینه؟. این همه تعریف از 5700 این بود؟
خدایی اون عکسی که با K750 بالا گرفتم خودم نگاه میکنم کفم میبره انگار با دوربین دیجیتال حرفه ای گرفته شده .. این عکس ها رو که دیدم از 5700 کاملا نا امید شدم
دوستان واقعاً کیفیت ها همینه یا من اشتباه میکنم
موفق باشید .
نه عكي هاي خوب هم مي گيره. اينارو من بد گرقتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)