دوستان كارداني به كارشناسي حسابداري هم داره يا ن ه!!!!!!!!!!
دوستان كارداني به كارشناسي حسابداري هم داره يا ن ه!!!!!!!!!!
نه دوست عزيز
رشتههاي تحصيلي دوره فراگير كارشناسي ناپيوسته شامل رشتههاي آموزش حرفه و فن ، آموزش ديني و عربي، آموزش رياضي ، آموزش زبان انگليسي ،آموزش علوم تجربي، آموزش وپرورش ابتدايي، امور تربيتي ، تربيت بدني وعلوم ورزشي، تربيت معلم قرآن كريم، مهندسي توليدات دامي ميباشد.
كل رشته ها مزخرفه![]()
رشتههای تحصیلی دوره فراگير براي پذيرش دوره بیستم كارشناسي پیوسته شامل رشتههاي امتحاني اقتصاد و مديريت، الهيات و معارف اسلامي، آمار، تاريخ، تربيت بدني و علوم ورزشي، حقوق، روانشناسي و علوم تربيتي، رياضي، زبان و ادبيات عربي، زبان و ادبيات فارسي، زبانهاي خارجي، شيمي، علوم اجتماعي، علوم جغرافيا، علوم زمين، علوم زيستي، علوم سياسي، فناوري ارتباطات و اطلاعات (ICT) ، فيزيك، كشاورزي و منابع طبيعي، مهندسي اجرايي و هنر تنظیم ميباشد.
فکر کنم چون که ظرفیت کارشناسی ناپیوسته دولتی و ازاد و علمی کاربردی و غیر انتفاعی فوق العاده زیاده قبولی هم مثل آب خوردن!دیگه فکر کردن همه پذیرشها در این دانشگاه ها صورت بگیره پس رشته های درپیت مونده برای کارشناسی ناپیوسته!فراگیر پیام نور.رشته های کارشناسی پیوسته تا حدی بهتر از ناپیوستس.![]()
سلام
شهریه ثابت ما فکر کنم 120 باشه ! چون با 12 واحدی که برداشتم شد 144 تومن
اینم داشته باش :
3ـ دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی کشور (به استثناء موردمذکور دربند «1») حق ثبت نام وشرکت در این آزمون را ندارند و درصورت شرکت با آنان طبق مقررات رفتار خواهدشد واگر هم پذیرفته شوند، پذیرش آنها «کان لم یکن» تلقی میگردد.
قانون امساله ! سر معافیت دادن به ما کلی با نظام وظیفه درگیری داشتن..پس قدر این معافیتتو بدون ای نابکار چنانت بکوبم به گرز گران که مسمار کوبند آهنگران (شاعر دارد تهدید می کند که اگر نیایی حال تو را میگیرد)
Last edited by !Bikhaneman!; 25-02-2009 at 09:07.
به به به
سلام حاج آقا زیارت قبول
هان؟
ایشون چی میگن
احتمالا اسمه این شاعره میثم نبوده؟
بابا ما که ماشالله دیگه ترم بالایی هستیم و مثلا ترمه 3!×!#@$^$%&*$%^@^
ولی 120 که ناجوانمردانس!×! مگه 60-70 نبود؟>
یعنی با یه حساب سر دمپایی! میشه حراج واحد دیگه!×! 12 واحد 22 چوق!×!چون با 12 واحدی که برداشتم شد 144 تومن
خوبه در حده همون 12 تا دی وی دیه![]()
سلام بچه ها خوبید
من دانشجو مشروط نرم افزار هستم و یک ترم رو افتادم و برای بار دوم دارم انتخاب واحد میکنم همون درس های عمومی رو
اما سوال
اگر من اینبار نیز قبول نشم دیگه نمیتونم ادامه بدم و اخراج میشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و سوال دیگه که از بالایی هم مهم تره
اگر من الان دفترچه فراگیر پیام نور رو بگیرم و خرداد هم دوباره بیافتم و در مرداد ماه که کنکورش هست قبول بشم میتونم وارد دانشگاه بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا نه مشکل داره؟؟؟؟
خب بخون درسا رو تا مشروط نشی دوباره
اگه بازم مشروط شی قانونش اینه که اخراجی ولی قانون شکن زیاده×!!!!
سوال دومتون هم جوابش منفیه البته بر اساس قوانین
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب فکر کنید من نتونم پاس کنم همه درسا رو باید چکار کنم میگن حتی 1 عدد درس هم بیافتی اخراجی
در ضمن
حالا اومیدمو من امتحان رو افتادم و در کنکور قبول شدم یعنی نمیزارن من ثبت نام کنم اخه از خرداد تا مهر کلی وقت هست ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی نمیشه وای خدای من oh my God
این رشته نرم افزار رو نداره چرا پس حال ما رو گرفتا
فقط تو مقطع کارشناسی ارشد قرار دادنش![]()
اخ اگه سال دیگه کارشناسی ناپیوسته مدیریت بیارن من با کله میرم ،البته اگه تا اون موقع جای دیگه قبول نشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)