دوستان کسی تو بازار ایفون3 جی دیده؟
اگه هست قیمتش چنده ؟ معمولیش چه قیمتی؟
ممنون.
دوستان کسی تو بازار ایفون3 جی دیده؟
اگه هست قیمتش چنده ؟ معمولیش چه قیمتی؟
ممنون.
دوستان Iphone 3G ایران اومده یا نه ؟؟؟ آگه آره لطفا یکی بگه قیمتش چنده؟
نه.ولی شما طبقه های 5 و 6 بری قیمت ها تو همین رنجن.چون 6120 رو من همون روز از طبقه همکف پرسیدم 220 گفت ولی تو عکس یه نگاهی بندازین 210 نوشته.
موفق باشی
n70 , n90 جز گوشی های پوکیده نوکیا وزن سنگین من نمدونم این ان90 برای چی اینقدر قیمتش بالا بود بیخودی!!!
سونی اریکسون g900 دیروز 24/4/87 قیمت 535 هزارتومن(طبقه همکف علاءالدین)
نه قم و تهران اصلا فرقی نمیکنه مخصوصا 5700
در صورتی عازم تهران شو که یه گوشی جدید میخوای بخری مثل جی900 یا جی810 یا یو900 اما گوشی 5700 که یک سال توی بازار هستش قیمتش یکیه.
حدود 240-50 قیمتشه.بهتره که خودت بری پاساژ الزهرا قیمت بگیری پایین ترین قیمت رو بخر.
گول بعضی فروشنده ها رو نخوری که بگند این فارسی هستش و ال هستش و بل هستش.برو ارزونترین قمیت رو بخر
من اصلا به فروشنده های پاساژ الزهرا اعتماد ندارم (خیلی لات هستند). از همون صفاییه و بلوار امین می خرم. گوشی قبلی رو هم از میثاق تل توی بلوار امین خریدم!!
سلام . قابل گفتن ترين بخش اين انجمن جهت سوالم اينجاست ( چي گفتم براي شروع )
همه دوستاني كه ميتونن راهنمايي كنن بفرمايند .
ارزون ترين گوشي با اين مشخصات چي هست .
خوب من يه گوشي مي خوام كه نوكيا باشه و سيستم عامل سيمبيان ( دو يا سه فرقي نداره زياد ) و جاوا ساپورت باشه و بلوتوس داشته باشه . دوربينش اصلا برام مهم نيست . راديو داشته باشه و از همه مهمتر بشه باهاش فايل هاي ورد و Pdf را باز كرد .طبيعي هست كه بايد صفحه نسبتا بزرگي داشته باشه . در ضمن اصل هم باشه ولي نو يا دسته دوم در حد نو خيلي برام مهم نيست كه چقد ركاركرده باشه . تا حالا رسيدم به E61, E62 البته خيلي مالي هم نبودن ولي بد هم نبودن . شما چي ميگيد .
سلام..من m600 داشتم و اشتباه کردم وفروختمش..میخواستم دوباره بخرمش..قیمت جدیدش چنده؟
دوستان سلام
P1i با گارانتی کامتل و فازسی چنده؟
من 2 3 روز پیش خریدم 330
میخواستم ببینم زیاد نخریدم؟
لطفا اگه میخواین جواب بدین قیمت روز رو داشته باشین با گارانتی!!! ممنون از همتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)