والا من كه مشكلي ازش نديدم.
والا من كه مشكلي ازش نديدم.
سلام من پی وان دارم می تونم روش واکمن3 نصب کنم؟
اگه میشه لینک اموزشش رو بدین
يه نگاهي به صفحه اول همين تاپيك بنداز پيدا ميكني
پست ۸
يه نگاهي به صفحه اول همين تاپيك بنداز پيدا ميكني
پست ۸
خيلي ممنونم بسيار مفيد كم حجم و منظم كار كرديد به خصوص 2 پست اول
سلام، من 2 تا برنامه از گوشيم unistall كردم ولي هنوز آيكوناشون تو منو tools مونده و پاك نشده. وقتي 2 باره هم برنامه رو نصب مي كنم يه آيكون جديد مياد تو منو tools (يعني 2 تا آيكون از يه برنامه). حالا كسي ميدونه چطوري ميتونم از شر اين 2 تا آيكون خلاص بشم ( البته بدون فلش، آپديت يا ريست). لطفا يكي جوابمو يده. در ضمن گوشيم p1 و برنامه هم رو حافظه داخلي گوشي نصب كرده بودم.
.
به علت اينكه بعضي از دوستان نرسيده به پست 8 از هك كردن پشيمون ميشدند من توي پست شماره 2 گزاشتمش!
كارت درسته حسين جان
دوستان ایا کسی در p990 در اجرای برنامه های جاوا مشکل داره یا فقط واسه منه ؟ وقتی برنامه جاوا رو میزنم خیلی طول میکشه بیاد بالا . ( گوشیم اپدیت هست) اگه امکان داره بنده را راهنمایی نمایید .
با سپاس
نسخه جدید هک تغییر مسیر ذخیره سازی فایلهای دریافت شده توسط بلوتوث
دوستان عزیز پیرو mod قبلی که مشکلات زیادی داشت و مشکلات زیادی برای دوستان برای OverWrite کردن و کار با Mod قبلی بود این Mod در دسترس شما قرار گرفت و کاملا وطنی هستش(کار دوستمون شهرام در UIQArena)
اگر قبلا فایل qobexlistner.rsc را از mod قبلی نصب کردید حتما این فایل را Remove کنید و این کار را هم با تغییر Language گوشی انجام بدید.
از آنجا که این فایل فایل نصبی است که CER معتبری ندارد پس برای استفاده حتما از SWmail SIS installer Mos استفاده نمایید.(هک عدم نیاز به ساین)
بعد از نصب گوشی را Restart کنید
فایلها بعد از دریافت در D:\inbox ذخیره میشوند پس فایلی را اگر با BT و ... گرفتید کافیه back را بزنید و فایل را در این مسیر مشاهده کنید.
باز هم تاکیید میکنم برای حذف فایل های RSC که با انها مشکل دارید میتوانید از تغییر Language گوشی استفاده کنید
این مطلب به طور کامل از سایت UIQArena گرفته شده.
توجه:این هک به دلیل مشکلاتی که داره زیاد توصیه نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)