تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 905 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام ودرود.............

کلید ماشین خیلی وقته خوب نمیچرخه و در حال خراب شدنه ،نمایندگی گفت باید تو سایت بری ثبت نام کنی رفتم اما معلوم نیست کدوم قسمته........؟
    سلام
    منظورتون سوئیچ هست که باهاش استارت میزنین , تعمیرش خیلی آسونه
    اصلا نیاز به خرید نو نداره .

کاور دور فرمان رو باز کنین
    یک سوراخ کوچیک کنار قفل داره . یک سیم فلزی به ضخامت نوک چنگال میزنین توش
    کلید رو وارد قفل کنین , بگردونین تا قبل از استارت حالا قفل کامل میاد بیرون
    اگر فنرش شکسته عوضش کنین
    اگر مغزیش خشکه گریس میخواد
    اگر قسمت جلوئیش که مثل سر پیچ گوشتی هست شکسته فقط اون رو از اوراقی بخرین عوض کنین .

اگر قفل کامل بخرین اونوقت ماشینتون دو کلیده میشه .
    کلید قدیم برا درها و جدید برا استارت زدن
    البته همون هم راه داره . میتونین دندونه های قفل جدید رو با قدیمی عوض کنین تا با کلید قدیمی کار کنه .
    بنده بارها برا خودم و دوستام این کار رو انجام دادم . خیلی آسونه
    فقط حوصله میخواد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    to change lock cylinder ignition car&hl=en&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=lM9jTt LYKcrUiAK8htW5Cg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ve d=0CBAQ_AUoAQ
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-09-2011 at 22:56.

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوتا يكي كردن كليد ها رو يه كليد ساز وارد ميتونه انجام بده..البته بعضيها براشون فرقي نداره..
    براي اون چراغ روشن 206 احتمالا ممكنه يه تنظيم و چكاپ دياك لازم باشه چون اگر همه چيز رو انجام دادين( حتي فشنگي روغن) ديگه چيزي براي سرويس نميمونه..
    پرايدي كه گاز زياد ميخوره.اگر انژكتوري هست اونم ممكنه مشكل از استپر موتور باشه..با قطعه سالم از روي يه ماشين ديگه تعويض بكن و ببين نتيجه چي ميشه؟

4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

خب این استپر موتور که میگید من اصن نمیدونم چی هست
    یه بار بعد عید دادم نمایندگی تنظیم موتور کردن بعد یه مدت خوب بود باز همونطور شد تنظیم که نباید انقد زود بهم بخوره
    بخاطر همین فک میکنم نمایندگی هم حالیش نیست
    چیکار کنم آه....

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من یه روآی سال دارم، تحویل اردیبهشت 89.
    یه بار ماشین رو بردم تعمیرگاه ایرانخودرو تنضیم فرمون کرد و آنچنان تر زد که توی 2000 تا لاستیکهای جلوم از بیرون کاملا ساییده شده.
    چند روز پیش برای بار سوم بردم تنظیم فرمون و جلوبندی، طرف بعد از تنضیم گفت ماشینت منحرف شده و حدود 100 تومن هم هزینش میشه که درستش کنیم.
    بعد هم روی کاغذ مطالب زیر رو نوشت داد دستم که برم بپرسم چجوریاست:
    سمت راست: 1 درجه عقب / 1درجه داخل
    سمت چپ: 1.5 درجه داخل
    خب اینا یعنی چی؟
    الان چکار کنم؟
    راهنمایی کنین.
    اصلا این اشکال در اثر چی به وجود اومده؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوتا يكي كردن كليد ها رو يه كليد ساز وارد ميتونه انجام بده..البته بعضيها براشون فرقي نداره..
    براي اون چراغ روشن 206 احتمالا ممكنه يه تنظيم و چكاپ دياك لازم باشه چون اگر همه چيز رو انجام دادين( حتي فشنگي روغن) ديگه چيزي براي سرويس نميمونه..
    پرايدي كه گاز زياد ميخوره.اگر انژكتوري هست اونم ممكنه مشكل از استپر موتور باشه..با قطعه سالم از روي يه ماشين ديگه تعويض بكن و ببين نتيجه چي ميشه؟

میتونه مشکل از سنسور دریچه گاز هم باشه
    این سنسور دریچه گاز سره همین موضوع خیلی منو اذیت کرد

8. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    من یه روآی سال دارم، تحویل اردیبهشت 89.
    یه بار ماشین رو بردم تعمیرگاه ایرانخودرو تنضیم فرمون کرد و آنچنان تر زد که توی 2000 تا لاستیکهای جلوم از بیرون کاملا ساییده شده.
    چند روز پیش برای بار سوم بردم تنظیم فرمون و جلوبندی، طرف بعد از تنضیم گفت ماشینت منحرف شده و حدود 100 تومن هم هزینش میشه که درستش کنیم.
    بعد هم روی کاغذ مطالب زیر رو نوشت داد دستم که برم بپرسم چجوریاست:
    سمت راست: 1 درجه عقب / 1درجه داخل
    سمت چپ: 1.5 درجه داخل
    خب اینا یعنی چی؟
    الان چکار کنم؟
    راهنمایی کنین.
    اصلا این اشکال در اثر چی به وجود اومده؟
    ماشين منحرف شده؟؟؟!!!
    اين ديگه چه صيغه اي بود؟؟؟!!!
    جلوبندي ماشين در صورتي قابل تنظيم نيست كه يا بر اثر يك تصادف شديد اتاق و بخصوص شاسي صدمه ديده باشه و به صورت مناسب بازسازي و تعمير نشده باشه. در اين صورت هر تنظيمي بيفايده است..و يا اينكه قطعات فرسوده و خراب رو بجاي نو بكار ببرند..
    ماشين شما ظاهرا نو هست و زياد راه نرفته..گويا تصادف هم نداشته..پس اگر فرض رو بر اين بگيريم كه از شاسي و اتاق مشكلي نداره، ميتونه از عدم كارايي و تعمير اشتباه اون جلوبندساز باشه..
    اگر پيش چند تا جلوبند ساز ديگه هم ببري كه نگاهي بندازن بد نيست..صرفا نظر بدن نه اينكه اونها هم يه ليست تهيه كنند و بگن بخر و باز هم همون بشه..
    اندازه فاصله دو سر شاسي رو با يه ماشين ديگه مقايسه كن ببين يكي هست يا تغيير كرده؟

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    تنظیم فرمان در ایران همون تنظیم جلوبندی هست ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

زير بندي، جلوبندي، سيستم تعليق..كلا اينها همه يه چيزه..تنظيم اونم همين معني را داره.
    تنظيم جلوبندي كار چندان سختي نيست.(البته اگر تجربه فني داشته باشيد) و اگر شاسي سالم باشه خيلي راحت انجام ميشه. اگر با تنظيم درست نشد صد در صد عيبي توي شاسي يا قطعات وجود داره و شك نكنين..
    بسته به نوع سيستم جلوبندي( بخصوص فرم طبقها ) اين تنظيمان متفاوته. مثلا تنظيم فرمان در يك پرايد يا روا و شورلت بوسيله تنظيم طول بازوي رابط سر روتها امكان پذيره و اين توي همه ماشينها هست.اما اگر زاويه عمودي اون تاير رو بخواهيم تنظيم كنيم اين ديگه به نوع طبق ماشين بستگي داره كه توي شورلت بخاطر داشتن طبق جناقي امكان پذيره اما در پرايد و يا پيكان بخاطر داشتن طبقهاي ساده امكان نداره. در واقع ماشينهايي مثل پرايد يا پيكان و روا بخاطر اينكه كمك فنر بخشي از سيستم جلوبندي رو تشكيل ميده اكان اين كار نيست..متاسفانه امكان توضيح كامل در اينجا صرفا با جمله و نوشته نيست و اگر قطعات در دسترس بود ميتونستم دقيقتر براتون توضيح بدم..

خب این استپر موتور که میگید من اصن نمیدونم چی هست
    یه بار بعد عید دادم نمایندگی تنظیم موتور کردن بعد یه مدت خوب بود باز همونطور شد تنظیم که نباید انقد زود بهم بخوره
    بخاطر همین فک میکنم نمایندگی هم حالیش نیست
    چیکار کنم آه....
    استپر موتور ( يا موتور پله اي) در واقع بخشي از سيستم گاز خوردن موتور هست.و سيم گاز كه به پدال متصل ميشه هم بخشي ديگه از اون. در كليه ماشينهاي انژكتوري اين وسيله وجود داره و درست بر روي دريچه گاز سوار هست. كثيف شدن و خراب شدن اون ميتونه به بد كار كردن يا بد روشن شدن ماشين منجر بشه. همينطور ريپ زدن يا شتاب كم و يا گاز نخوردن ماشين و خاموش شدنهاي مكرر..
    زياد روي نمايندگيها حساب باز نكنين..بيشتر دنبال كسايي باشيد كه تجربه كافي در اين مورد را دارند..از ديگراني كه مشكل مشابه شما رو داشتند سوال كنين و ببينين كجا براي تعمير بردن؟
    Last edited by camaro lt; 08-09-2011 at 22:04.

13. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    بله بنده هم تنظیم فرمان رو خودم انجام میدم .
    فقط دو تا آچار 15 و 13 میخواد . البته در ماشینهای مختلف شماره ی آچارها فرق میکنه .

یک چوب بلند مثل دسته جارو یا یک تکه لوله هم لازمه .
    میشه ظرف ده دقیقه میلیمتری تنظیمش کرد .
    نکته ی بسیار مهم که خیلی از جلوبندها هم ازش بی خبرند اینه که اگر جلوبندی رو تنظیم کردین اما موقع رانندگی دیدین ماشین مستقیم میره اما فرمان کمی کج هست , معنیش اینه که تنظیم فرمان اصولی انجام نشده .

مکانیکهای کم تجربه یا کم وجدان !!! برای حل این مشکل و صرفه جوئی در وقت , میان فرمان رو باز میکنند و تنظیمش میکنند در حالیکه این کار اشتباهه . باید با تنظیم اصولیِ چرخها این عیب رو بر طرف کنند چون فرمانِ ماشین از اول درست بوده و نباید جاش تغییر کنه .

اگر دوستان علاقه دارند تنظیم فرمان رو یاد بگیرند اعلام کنند تا توضیح بدم تا ببنید چقدر آسون هست

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه liverpooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    بله بنده هم تنظیم فرمان رو خودم انجام میدم .
    فقط دو تا آچار 15 و 13 میخواد . البته در ماشینهای مختلف شماره ی آچارها فرق میکنه .

یک چوب بلند مثل دسته جارو یا یک تکه لوله هم لازمه .
    میشه ظرف ده دقیقه میلیمتری تنظیمش کرد .
    نکته ی بسیار مهم که خیلی از جلوبندها هم ازش بی خبرند اینه که اگر جلوبندی رو تنظیم کردین اما موقع رانندگی دیدین ماشین مستقیم میره اما فرمان کمی کج هست , معنیش اینه که تنظیم فرمان اصولی انجام نشده .

مکانیکهای کم تجربه یا کم وجدان !!! برای حل این مشکل و صرفه جوئی در وقت , میان فرمان رو باز میکنند و تنظیمش میکنند در حالیکه این کار اشتباهه . باید با تنظیم اصولیِ چرخها این عیب رو بر طرف کنند چون فرمانِ ماشین از اول درست بوده و نباید جاش تغییر کنه .

اگر دوستان علاقه دارند تنظیم فرمان رو یاد بگیرند اعلام کنند تا توضیح بدم تا ببنید چقدر آسون هست
    منتظریم...

17. این کاربر از liverpooli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •