هنگام نصب fsp میگه فایل dll.xml را پیدا نمیکند
اینجا کسی نیست به ما کمک کند
هنگام نصب fsp میگه فایل dll.xml را پیدا نمیکند
اینجا کسی نیست به ما کمک کند
درسته. اما صدا ها يه كم نا مفهوم بود فهميدنشون سخت بود.
ّبا نگه داشتن caps lock و صحبت کردن،حرفمون به همه هواپیماهایی که تو سرور هستن میره؟نمیشه خصوصی فرستاد؟!
همین الان شبیه سازم رسید.بازم ممنون از اقای ایزی.خیلی لطف کردند.شنبه فرستادند و امروز رسید،خیلی تعجب کردم که اینقدر زود رسید.
اما ویندوزم هنوز مشکل داره.تا وقتی عوضش نکنم نصب نمیشه شبیه ساز
ای خدا
حالا باید کامپیوتر رو بندازم رو دوشم بدو بدو برم سراغ تعمیر کار.
راستی شما از این ارور سر در میارین؟با تعویض ویندوز حل میشه؟:
![]()
Last edited by grand theft auto; 07-09-2009 at 10:16.
براي خصوصي صحبت كردن ميتوني از پنجره ي چت استفاده كني.
راه حل اين ارور اينجاست اگه بتوني ترجمه اش كني شايد بدردت بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي آقا حسام سرعت اينترنت شما چقدره؟
Last edited by dani.flight; 07-09-2009 at 11:18.
ممنون
نه نمیتونم ترجمه کنم
با آقای چوبینه یه بار همه این راه ها رو رفتیم جواب نداد
با تعویض ویندوز حل میشه؟
راجعبه هواپیما درست میگید هردو تا سیمیلاتور باید اون نوع هواپیما رو داشته باشه وگرنه نزدیکترین هواپیما از نظر اندازه وشکل ظاهری از تو هواپیما ها رو نشون میده اقا پویان و دوستان دیگه هرچه زودتر مشکلات تون رو حل کنید تا یه برنامه پروازی توپ بریزیم همه با هم بریم سفر
من ازadsl saba net128 استفاده میکن
سلام .
من هم دیشب برای نیم ساعتی وصل شدم . اما با شرایط خیلی خیلی سخت و طاقت فرسا !!!
اولش که خیلی سخت وصل شد . یک f18 ورداشتم که بتونم راحت تر کنترلش کنم ، اما خیالم خیلی خام بود ....
انقدر سخت بود با کیبورد کنترل هواپیما که خدا میدونه ... بعد از کلی خوردن به در و دیوار تصمیم گرفتم که بیام بیرون از برنامه و در یک فرصت بهتر همراه با جوستیک همراه دوستان باشم .
اما تجربه خیلی خوبی بود . بعد از مدتها ( 10 سال پیش با دایال با یکی از دوستام پرواز کردمfs1994 )
امیدوارم دفعه بعد تمام بیشتری از دوستان گروه رو برای پرواز دسته جمعه همراهی کنند .
آقا یکی بگه اینو چجوری نصب کنیم آخه ؟؟
من دانلود کردم و فایلهای guage رو تو همون پوشه guage و فایلهای تکسچر و افکت رو هم تو همون پوشه ای که به همین نام وجود داره ریختم و خود فایل c130 رو هم که شامل پنل و ... میشد رو تو شاخه airplanes ریختم ولی موقعی که هرکولس رو برای پرواز انتخاب میکنم بعد از اینکه لودینگ 100 درصد میشه از شبیه ساز میاد بیرون !!
این اولین باری هست که FSX اینجوری بازی درمیاره
یکی کمک کنه ....
من دارم میرم یه بار دیگه باخودم انلاین بازی کنم
این هواپیما یه برنامه exe بود که خودش اتوماتیک نصب میشه چکارش کردی
یه برنامه کوچیک هم باهاش نصب میشه به نام ace-130که تنظیمات هواپیماست اون نصب شده؟
اگه نصب شده اجراش کن برو تو قسمت tools روی generate system testکلیک کن بعد از این که تست تموم شد دو تا مسیر patch اونجا هست اونا رو سیو کن بعد امتحان کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)