سلام
من تو خونه یک شبکه بین لپتاپ و کامپیوتر ایجاد کردم،نرم افزاری می خواستم که بتونم از طریق شبکه دسکتاپ کامپیوتر رو توسط لپتاپ دست خودم بگیرم و بتونم موس رو تکونش بدم و از راه دور کامپیوتر رو کنترل کنم.
سلام
من تو خونه یک شبکه بین لپتاپ و کامپیوتر ایجاد کردم،نرم افزاری می خواستم که بتونم از طریق شبکه دسکتاپ کامپیوتر رو توسط لپتاپ دست خودم بگیرم و بتونم موس رو تکونش بدم و از راه دور کامپیوتر رو کنترل کنم.
سلام.
شما با نرم افزار Remote Desktop خود ویندوز میتونی این کارو بکنی.
شبکه هم که برقراره.
شما Remote Desktop رو باز کن و IP کامپیوتری که میخوای بهش وصل شی رو بزن و تموم.
البته دو تا نکته اینجا هست.
اول اینکه فایروالها و آنتی ویروسهای هر دو سیستم باید خاموش باشه.
دوم اینکه باید در سیستم مقصد این کارو انجام بدی تا اجازه بده کسی بهش وصل شه :
روی My Computer کلیک راست کن و برو به Properties. سپس از سمت چپ گزینه ی Remote Settings رو بزن و از اونجا امکان برقراری Remote Desktop رو Allow کن.
موفق باشی![]()
یه سئوال اگه از دوتا پی سی که شبکه شده استفاده کنم به نظرتون سرعت نت تو کدوم کمتر میشه اونکه با کابل لینک بهش وصله یا اون که با یو اس پی وصل کردم
دوم اینکه فاصله یکی از اونها از مودم هم بیشتره نظرتون چیه
ببخشید یک سوال
کامپیوتر مقصد اکس پی داره و کامپیوتر اصلی سون و وقتی ریموت میکنم یوزر پسورد میخواد از من.
از نظر تئوری سرعت اینترنت توی سیستمی که مستقیم به اینترنت وصله باید بیشتر باشه.
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
یوزر و پس اکانت XP رو بزن.
سلام
مودم ADSL2+ DSL-522T به يك كامپيوتر وصله و سپس اين كامپيوتر با چندين كامپيوتر داخل سايت شبكه شده. حالا من مي خواهم يه كامپيوتر را نزديك كامپيوتر اصلي به اينترنت وصل كنم. آيا با USB اين مودم ميشه اين كامپيوتر را به اينترنت متصل كرد. چون نمي خواهم از داخل سايت سيم كشي كنم و يه كابل برگردونم.
: سرعت به ابعاد و گستردگي شبكه بستگي ندارد حالا برات یه مثال میزنم معمولاً پيادهسازي تكنولوژي با سرعت بالا در ابعاد LAN كم هزينهتر و سادهتر از WAN انجام ميشود لذا معمولاً سرعت در شبكههاي LAN از WAN بيشتر است اما اين يك قاعدة كلي نيست .به عنوان مثال مي توان شرايط زير را در نظر گرفت:
سرعت LAN بيشتر از WAN : وقتي با مودم به اينترنت متصل ميشويد بعنوان يكي از اعضاي شبكة WAN محسوب شده و سرعت با مودم هاي خوب حدوداً 40 Kbps است . از طرفي كمترين سرعت در شبكههاي LAN كه البته در اواخر عمر خود قرار دارند 10 Mbps است . اگر سرعت LAN را بر WAN تقسيم كنيم ميبينيم كه حدوداً 250 برابر بيشتر است !
سرعت LAN كمتر از WAN : در شاهرگهاي اصلي
اينترنت يا در ارتباطات ميانقارهاي سرعت عموماً
بيشتر از 155 Mbps است و اگر آنرا با سرعت
معمول در شبكههاي LAN يعني
100 Mbps مقايسه
كنيم ميبينيم كه در همان حد يا بيشتر است .
اگر مودمتون در حالت pppoe تنظیم باشه به راحتی می تونید این کار رو انجام بدید.
سلام ممنونم از راهنماییت ولی اگه حجم این ÷پوشه حدود 4 گیگا باشه باز هم میشه؟
در ضمن این Sync Center کجا هست؟ من ویندوز 7 دارم روی هر دوتا سیستم.
ممنونم می شوم اگه دقیق راهنماییم کنید.
با تشکر
خواهش میکنم.
بله میشه. این اطلاعات کش میشه دیگه. حجم هم مهم نیست.
Sync Center هم توی Control Panel هست.در ضمن این Sync Center کجا هست؟ من ویندوز 7 دارم روی هر دوتا سیستم.
شما خودت یه بار تست کن همه چیز دستت میاد.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)