تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره STALKER چیست؟

راي دهنده
164. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خیلی رویایی بود

46 28.05%
  • خیلی حال داد

55 33.54%
  • بد نبود

20 12.20%
  • اصلان حال نداد

43 26.22%
صفحه 100 از 105 اولاول ... 509096979899100101102103104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1048

نام تاپيک: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقای کی توروخدا کمک کنه من این بازی رو تازه خریدم خیلی گرافیکش بالاست یعنی یکی از دلایل خرید من همین گرافیکش ولی اصلا هیچی از بازی سر در نمیارم . اصلا باید چکار کنیم فقط توی نقشه دنبال این فلاش ها میرم یا جاهایی که با علامت قرمز نشون دادن با طرف که صحبت میکنم اصلا نمیدونم باید کدوم گزینه رو بزنم . همینطوری میزنم میره وقتی که میرسم به میشن این سمت چپ همش می نویسه میشن کنسل ، میشن فیل !

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ای بابا!
    شما خسته نباشی برادر
    خوب باید شما یه نمه زیانتون هم خوب باشه@ حداقل وقتب ماموریت رو میگیرید بفهمید چه کاری باید بکنید و کجا و چگونه!

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

آقای کی توروخدا کمک کنه من این بازی رو تازه خریدم خیلی گرافیکش بالاست یعنی یکی از دلایل خرید من همین گرافیکش ولی اصلا هیچی از بازی سر در نمیارم . اصلا باید چکار کنیم فقط توی نقشه دنبال این فلاش ها میرم یا جاهایی که با علامت قرمز نشون دادن با طرف که صحبت میکنم اصلا نمیدونم باید کدوم گزینه رو بزنم . همینطوری میزنم میره وقتی که میرسم به میشن این سمت چپ همش می نویسه میشن کنسل ، میشن فیل !
    عیب نداره . منم اول مثل شما الکی میزدم و میرفتم جلو ولی کم کم سر در آوردم قضیه چیه. قضیه اینه که شما فقط دنبال علامت های قرمز برو فقط. وقتی هم فیلد میشه دوباره برو همون جایی که نقطه قرمز هست.
    علامت های زرد هم بیشتر به درد این میخوره که شما خواسته باشی رنکینگت رو بالا ببری!

4. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب این علامت های قرمز کدومها هستند ؟ اون مناطق که دشمن هستند و من اصلا نمیتونم بکشمشون . چون اونها خیلی هستندو من یکی ! میشه کاری کرد که چند نفر بیان دنبالم کمکم کنن ؟
    میشه بگین میشن رو باید از چه کسانی بگیرم ؟ میشن هایی که بازی رو تمام میکنن نه میشن های دست گرمی ! آیا مثل ورژن قبلی ما باید بیس اصلیم هی برگریدم یا توی نقشه همینطوری برم جلو ؟ چون برگشتن به بیس اصلی خیلی باید پیاده روی کنم . البته میدونم کسانی هستند که ما رو سریعتر به بیس میرسوننا ولی علامت این آقایون محترم که زحمت میکشن چیه ؟

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

خوب این علامت های قرمز کدومها هستند ؟ اون مناطق که دشمن هستند و من اصلا نمیتونم بکشمشون . چون اونها خیلی هستندو من یکی ! میشه کاری کرد که چند نفر بیان دنبالم کمکم کنن ؟
    میشه بگین میشن رو باید از چه کسانی بگیرم ؟ میشن هایی که بازی رو تمام میکنن نه میشن های دست گرمی ! آیا مثل ورژن قبلی ما باید بیس اصلیم هی برگریدم یا توی نقشه همینطوری برم جلو ؟ چون برگشتن به بیس اصلی خیلی باید پیاده روی کنم . البته میدونم کسانی هستند که ما رو سریعتر به بیس میرسوننا ولی علامت این آقایون محترم که زحمت میکشن چیه ؟
    باید بری اونجایی که بچه ها دور یه چاه هستن و با اونا باید بری (فک کنم باید به اونی که نزدیک چاه استاده یه چیزی بگی! با همین کار میان دنبالت.(البته زیاد یادم نیست - آخه چند وقتیه اصلاً بازی نکردمش). از کسایی که نقطه سبز توی نقشه روشونه. مرحله های فرعی هم از اشخاصی که توی نقشه آبی تو خالی هستن باید بگیرین (علامت دقیق که وسط دایره آبی رنگ هست رو یادم نیست). بستگی به کار هایی که انجام میدید داره. ولی لازم نیست برگردین چون خود گروه Clear Sky برای تسخیر Chernobyl NPP (نیروگاه) توی اول شهر پریپیات فکر کنم میان و با هم میرین جلو. علامت اینها هم رنگ آبی توخالی دارن.

7. این کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تا یه حدی بازی اومده دستم . این مراحل فرعی رو فهمیدم چطوری باید انجام بدم . باید جاهایی که علامت زرد داره برم و چیزی رو براشون بیارم . بعضی مواقع هم پیش میاد که باید به بیس اصلی برگردم و بیش همون یارو که اسلحه می فروشه برم و مرحله رو تموم کنم . الان وارد قسمت دوم شدم یعنی پیش فکر کنم cordon رفتم و الان توی یه جایی سرپوشیده هستم تا از اونجا میام بیرون صدای آلارم منطقه ی دشمن در میاد و به رگبار میبندنم . چکار کنم اوجا رو ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

با یه زوری و با دوز و کلک اون قسمت رو رد کردم . الان رسیدم به همون جایی که بازی ورژن قبلیش یعنی chernobil بود . همون پیر مرده توی زیر زمین .
    الان دیگه هیچ فلشی نیست که منو راهنمایی کنه کجا برم . فقط مراحل فرعی هستش که همرو هم انجام دادم . الان باید کجا برم . باید ادامه بدم بازی رو تا قسمت های بالاتر ؟
    یه سوال دیگه اصلا دیگه دوستام نیستند یعنی هیچ علامت سبزی من توی نقشه نمیبینم حتی وقتی برگشتم بیس اصلی یا همون clear sky همه توی نقشه زرد بودند . برای ادامه دادن هم جلوم پر از دشمن تنهایی نمیتونم برم جلو . چکار کنم بروبچ ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام و درود بر تو.
    از همون شخصی که داخل زیر زمین هست باید ماموریت بگیری.
    -------------------------=============-----------------------
    این بستگی به کارهایی داره که براشون انجام میدی!
    یعنی بهشون توی عملیاتهای مختلف کمک بکنی.

11. 2 کاربر از MSHOCK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

با یه زوری و با دوز و کلک اون قسمت رو رد کردم . الان رسیدم به همون جایی که بازی ورژن قبلیش یعنی chernobil بود . همون پیر مرده توی زیر زمین .
    الان دیگه هیچ فلشی نیست که منو راهنمایی کنه کجا برم . فقط مراحل فرعی هستش که همرو هم انجام دادم . الان باید کجا برم . باید ادامه بدم بازی رو تا قسمت های بالاتر ؟
    یه سوال دیگه اصلا دیگه دوستام نیستند یعنی هیچ علامت سبزی من توی نقشه نمیبینم حتی وقتی برگشتم بیس اصلی یا همون clear sky همه توی نقشه زرد بودند . برای ادامه دادن هم جلوم پر از دشمن تنهایی نمیتونم برم جلو . چکار کنم بروبچ ؟!
    سلام
    فکر کنم MSHOCK درسته می گه
    فکر کنم باید یک یا چندتا ماموریت فرعی از همن پیرمرده بگیری تا مرحله اصلی باز بشه
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا توروخدا یه کم واضح تر بگید . چطوری ماموری بگیرم . اون پیرمرد که هرچی روی میزنم ماموریت دیگه نمیشه هرکدومو بگی زدم هیچ ماموریتی نمیده . فقط الان دارم ماموریتهای فرعی رو میرم . البته خسته شدم یه خورده رفتم جلوتر بعد دیدم یه جا هست که چندین نفر راه رو بستن و توی نقشه زرد رنگ بودند بعد تنفگو گرفتن سمت من یارو اومد هرچی پول داشتم گرفت برد !!!! اگه تکون هم میخوردی در عرض 1 ثانیه می کشتنت . البته من بعدا فهمیدم که اونها پولم رو دزدین . بخاطر همین دوباره سیو رو از اول ارودم و اون داروغه ها رو همرو یک نفی کشتمشون . انگار سرگردنس 8000 روبل کار کنی بیاد بگیرش بره .

یه سوال دیگه آیا از این به بعدش رو ارزش داره بازی کنم ؟ چون الان دیگه احساس میکنم دارم shadow of chernobil رو بازی میکنم . آیا این قسمت clear sky فرقی میکنه با shadow of chernobil ؟
    اگه آره که بگید باید دقیقا چکار کنم ؟ گفتم که پیر مرده کاری بهم نمیده .
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 03-09-2009 at 02:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •