بله دوست عزيز، با اجرای دقيق اون به همون صورتی که گفتم، کدی که قبلاً در ليست سياه قرار گرفته است بصورت کد تأييد شده به محصول شناسانده ميشه، و آپديت هم بطور کامل انجام ميشه، درضمن من شخصاً اين روش رو تست کردم و آپديت هم کردم، و به خوبی جواب داد ...
بله دوست عزيز، با اجرای دقيق اون به همون صورتی که گفتم، کدی که قبلاً در ليست سياه قرار گرفته است بصورت کد تأييد شده به محصول شناسانده ميشه، و آپديت هم بطور کامل انجام ميشه، درضمن من شخصاً اين روش رو تست کردم و آپديت هم کردم، و به خوبی جواب داد ...
لينک کدهای فعال محصولات کسپرسکی 7.0 بروز شد!اين بار:
61 کد فعال برای محصول آنتی ويروس و
22 کد فعال برای محصول سکوريتی...
نکته: تمام کدها تست شده و تا اين لحظه همه فعال هستن و هيچ کدوم از کدها تکراری نيستن و همچنين کدها به ترتيب تاريخ انقضا مرتب و تاريخ گذاری شده اند، در ضمن اين کدها برای محصولات کسپرسکی 6.0 هم کاربرد دارند.
پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه كسپراسكاي آنتي ويروس 8 بتا كرك داري بديد
هر چي دارم مال 7 هست كه اونم نميخوره به 8 بتا
هنوز براي محصولات كاسپرسكي نسخه 8 كركي منتشر نشده.هر چي هست چندتا كده كه براي شما ميذارم تست كنيد ببينيد جواب ميده.استفاده از نسخه هاي بتا به علت باگها و اشكالات موجود در آنها توصيه نميشه.
كدها:
KAV 8.0 - NNQGV-SASTS-7SY72-13TZ7
KIS 8.0 - AXFRG-JW6EC-47MP1-HV4EE
سلام.
مال من kis هست ولی کد kav که شما داده بودید روش جواب داد و اون یکی جواب نداد !
راستی فرق بین کاسپراسکای آنتی ویروس با اینترنت سکیوریتی در چیه؟ و کدومشون بهتر هستند؟
اينترنت سكيوريتي كاسپر علاوه بر دارا بودن آنتي ويروس كاسپر داراي يك فايروال قدرتمند نيز ميباشه.در مورد كدها نيز بايد توجه ذاشته باشيد كه كدها و كليدهاي اين دو محصول به هيچ عنوان قابل استفاده در محصول ديگر نميباشند و كليدها و كدهاي آنتي ويروس فقط و فقط روي آنتي ويروس كاسپر جواب ميده كه در مورد اينترنت سكيوريتي كاسپر نيز شرايط مشابه ميباشه.
سلام هر کاری می کنم نمی تونم آنتی ویروس کاسپر سکای رو نصب کنم آخه کد اکتیویشنش رو نمی دونم تو رو خدا منو کامل راهنمایی کنید.
با سلام
ابتدا عضویتتون رو تبریک می گم
شما ابتدا ببینید که دارید از انتی ویروس avk یا اینترنت سکیورتی kis استفاده می کنید
سپس این فایل رو دانلود کنید
خوب حالا مطابق توضیحات این تاپیک عکس های آخر بخش فعال سازی عمل کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميبخشيد من كه هر چي دنبال سريال و كرك اين ورژن گشتم يا جواب نميداد يا فايلها و لينك هاي آپلود شده از بين رفته بودن : Kaspersky Anti-Virus 6.0
شما ميتونيد از کدهايی که در لينک زير قرار دارن استفاده کنيد، اين کدها برای نسخه 7.0 محصولات کسپرسکی هست که بر روی نسخه 6.0 محصولات کسپر هم جواب ميدهد...
فقط 2 نکته:
حتماً برای استفاده از کدهای کسپرسکی تاريخ سيستم خودتون رو چک کنيد که دقيقاً درست باشه، (حتی یک روز هم عقب جلو نباشد)
نکته بعدی اين که اگه در داخل محصولی که استفاده ميکنید کدی هست، برای دادن کد جديد حتماً کد قبلی رو پاک کنيد بعد کد جديد رو به محصول بدهيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)