سلام بالاخره توي مشهد سرويس adsl روي فيبر نوري راه افتاد يا نه؟
سلام بالاخره توي مشهد سرويس adsl روي فيبر نوري راه افتاد يا نه؟
مشكل نداره؟؟؟؟ ما مركز فرشچي هستيم و خط 601 تا حالا هزار بار به همه شركتها زنگ زدم و پيگيري كردم اما ميگن مخابرات خودش ميخواد سرويس بده و مارو اجازه نميده سرويس بديم. وقتي هم كه به خود مخابرات زنگ ميزنم ميگن بايد تجهيزاتش نصب بشه. ميگم كي ميگه تا اخر سال ...از تير 85 مارو قطع كردن
متنفرم از اين كشور عقب مونده
منم مثل شما بودم با این تفاوت که خط منو تابستون امسال قطع کردن. شما باید بری مخابرات پیش رییس مرکزتون ومحترمانه باهاش دعوا کن.بعد اونا هم میگن چشم و بعد یکی دو هفته زنگ میزنن خونتون و میگن ای دی اس ال نصب شده رو خطتون.شما هم میری نگاه میکنی مودمتو اگه چراغ قسمت ای دی اس ال ثابت شده بود.میری اینترنت ماورا یه اشتراک صبا نت میگیری و همونجا برات فعال میکنن.البته این داستان خودم بود.وقتی رفتی مخابرات حتما بگو من قبلا اشتراک داشتم و حالا نیتونم داشته باشم.![]()
بالاخره توی مشهد کدوم شرکت از همه بهتره و اینترنت شبانه رایگان هم داره
شاتل چطوريه؟ميگه 7300 يك ماه 128 ولي نگفته چند گيگ....؟
حتما 1 گیگه
شما بگو کجا هستی و پیش شمارت چیه ( کدوم منطقه مخابراتی هستی ) ؟ چقدر دانلود داری ؟ چقدر وبگردی ( ولگردی اینترنتی ) داری ؟ تو چه مایه هایی کار می کنی ؟بالاخره توی مشهد کدوم شرکت از همه بهتره و اینترنت شبانه رایگان هم داره
چقدر مایه می خوای بذاری وسط ( البته در ماه ) ؟
تا ببینیم چی به کارت میاد جانم , حله
دوست عزیز باید بگم من سرعتم همه وقت (24 ساعت) پایین هست . نمیدونم چرا اسم این سرویس اینترنت پرسرعت هست![]()
از دیروز سرعت صبا خیلی پایین اومده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)