دوستان dell 5010 دارم ویندوز هفت ریختم اینارو نشناخت
network controller
pci simple communications controler
یعنی چیارو نشناخته دوستان؟
network controller
network controller
بعد من با گرافیک ati 1 gb خریدم ولی تو تنظیماتش نوشته total avaible graphice memory 16 mb یعنی چه؟
این لینک درایورهای لپ تاپتون هست (سون 64 بیتی):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفکر میکنم برای Network Controller باید آخرین گزینه تو بخش Network رو دانلود کنید (Realtek RTL8103T Ethernet Controller)
برای PCI Simple Communications Controller هم این مطلب رو بخونید که بدونید چیه، حل مشکل رو هم گفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بازم مشکلی بود، ببینید این تاپیک میتونه کمکی کنه:
يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این رو هم تست کنید که تو Device Manager روی این گزینه هایی که علامت تعجب زرد رنگ دارند، رایت کلیک و Update Driver Software رو انتخاب کنید، بعد تو قسمت بعدی اولین گزینه رو انتخاب کنید (البته به اینترنت هم باید وصل باشید)
آقا من vaio VGN-CR390 دارم، توی سایت آسیا میرم این مدل نیست! برای دانلود درایور های XP باید کدوم مدل مشابهش رو دانلود کنم؟؟؟
لینک درایورهای لپ تاپ شما تو سایت eSupport هست نه سونی آسیا:
که البته برای xp درایور ها رو نداره، شما 3 کار میتونید انجام بدی:
1- با توجه به مطلب گفته شده در پست اول این تاپیک، به سایت سونی آسیا برید و به این ترتیب عمل کنید:
2- مدل هرکدوم از سخت افزارهای لپ تاپتون رو دربیارید و از سایت کارخونه سازندش درایور xp بگیرید (البته اگه درایور xp براش داده باشه)با تایپ کردن بخشی از مدل مثلا اگر SZ 740 دارید تایپ کنید در فیلد Search Model : VGN-SZ و کمی بایستید تا پنجره ای باز شود و با انتخاب مدلی که حرف اولش مطابق یا بالاتر از مدل شما باشد وارد بخش دانلود و درایور های ارائه شده XP این مدلها را دانلود و استفاده کنید ... و چون سری تولیدی یکی هست مشکلی نحواهید داشت چون برای تمامی بخش ها Windows XP Downgrade Drivers and Applications for فعال است
3- روش تاپیک زیر رو امتحان کنید:
سلام دوستان من یه لپتاپ دارم به این اسم: HP Pavilion DV4-1540US
حالا بعد از نصب دوباره ویندوز 7 32 Bit Ultimate به دلایلی ، 3 تا مشکل دارم:
1. وبکمم رو چطوری فعال کنم؟
2. از روی کیبوردم صدای سیستم رو کمو زیاد میتونم بکنم ولی روی صفحه مونیتور و نور روی کیبورد تغییری نمیکنه.
3. بلوتوثم رو چطوری نصب کنم؟
البته تو سایتش رفتم و از توی قسمت درایورها اونهایی که لازم بود رو گرفتم ولی اینارو نمیدونم کدومشونه اینم لینکش: (برای راحتی اساتید جهت کمک به بنده)
سلام دوستان
من لپ تاپ وسترو 1320 دارم و ویندوز هفت 32 بیتی روش نصب کردم اما درایور بلوتوثش رو نتونستم پیدا کنم تو سایت دل .
اگر کسی بتونه راهنماییم کنه خیلی ممنون خواهم شد .
سلام
1- از بخش Software - Multimedia گزینه دوم یعنی HP MediaSmart Webcam Software بگیرید.
2- از بخش Driver - Keyboard, Mouse and Input Devices اولی یعنی HP Quick Launch Buttons رو دانلود و نصب کنید.
3- برای بلوتوث منم چیزی ندیدم تو لیست! نمیدونم کدومه،ببینید این راه کمکی میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
برای سون 32 بیتی که درایور بلوتوث نذاشته سایت دل برای مدل لپ تاپ شما، اما میتونید برای ویستا 32 بیتی از این لینک درایور بلوتوث رو بگیرید:
و به این روش سازگارش کنید برای سون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا اینکه شما هم از روش تاپیک يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار کمک بگیرید:
خیلی ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون
انجام دادم و درست شد
شاد باشید![]()
ممنون دوست من بابت توجهت. من برنامه HP Quick Launch Buttons رو نصب کردم ولی باز مشکل کیبوردم فعاله همچنین اون قسمتی که با دست صفحه بالا و پایین میره هم غیر فعال شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)