سلام
اگه ممکنه این قالب رو لطفا بذارید:
Item number: 17139
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه ممکنه این قالب رو لطفا بذارید:
Item number: 17139
یه قالب مناسب برای یه سایت عمومی که مطالب مختلف ودر موضوعات مختلف داره .ترجیحا اگه فارسی شده باشه خیلی بهتره.آخه من تو این زمینه فوق حرفه ای ام ومتاسفانه نمی تونم قالبو فارسی کنم .ممنون میشه اگه کسی داره برام بذاره .شبیه سایتهایی مثل تبیان وپی سی دانلود ویه چیزایی تو این زمینه ها.
Last edited by ansarivali; 22-09-2008 at 12:15.
ای بابا اینجا درخواست دادیم بی جواب موند چه فایده!
سلام چرا قالب 11133 هیچ کسی ندارش هر چی گشتم نبود اگه کسی دیده یا داره لطفا بذاره یک هفته است دنبالشم
توسط خودم حذفیده شد.
Last edited by TemplateMonster; 07-12-2008 at 19:26.
سلام دوستان
من برای طراحی دو وب سایت در زمینه ویدئو پرژکتور و یک شرکت لوله ترمز سازی خودرو نیاز به چند تا Template با فرمت PSD دارم که بتونم ویرایشاتم رو روش انجام بدم ممنون میشم در این زمینه بنده رو راهمایی کنید
با تشکر
TemplateMonster جان پست شماره 977 گزینه سومی و پست 978 هر دو گزینه رو اگه زحمتی نیست آپلدش کنید
با تشکر
دوستان مرجعی دارید که بتونم Template هایی برای ASP.NET با فرمت PSD دانلود کنم؟
این دوتا رو میشه بزارید
تو این ها نمونه ای واسه یه شرکت تولید کننده ویدئو پرژکتور و یک شرکت تولیدی لوله ترمز اتومبیل پیدا میشه؟
سلام من این تم ها رو میخوام کسی میتونه سورس کاملشو واسم بفرسته؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیااین فلش14168 که تو سایتflash vista هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اگه سورس یه سایت فلش ورزشی در زمینه فوتبال یا دومیدانی یا بدن سازی رو اینجا آپلود کنین ممنون می شم.
Last edited by ppcsoft; 06-11-2008 at 13:04.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)