متوجه منظورتون نشدم از اینکه بيشتر خودش خط ميندازه.
و اینکه بهتره فقط از کیفش اسفاده کنم؟
متوجه منظورتون نشدم از اینکه بيشتر خودش خط ميندازه.
و اینکه بهتره فقط از کیفش اسفاده کنم؟
دقیقا
آشغال تر از انی قاب های پلاستکی ندیدم
مگر اینکه کیس های نامرئی که برای آیفون ساخته شده برای این گوشی هم ساخته بشه
البته کیف خود گوشی خیلی بهتره
اگر از اين قابهاي محافظ منظورتون بود كه من ديدم خط ميندازه روي گوشي.
اگر منظورتون محافظ Lcd هست كه مخصوص خودش گير نمياد ولي ميتوني مدلي رو كه براي دوربين ديجيتال هست رو بخري و استفاده كني.
سلام.
قیمت گوشی الان چنده؟
اگه کسی از شیراز هست هم با محلش بگه ممنون میشم.
تا 3 هفته پیش از تک موبایل که پرسیدم گفت 420
ممنون.
خوش اومدی دکترخوب من بعد از یک غیبت طولانی اومدم
عزیز البته عکس هایی که گذاشتید واضح نیست چهره گوشی رو جالب ننداخته
ببخشید من با دوربین 12 مگاپیکسلی انداختم ولی نور مناسب نبود
البته هر جور بندازی کیفیت و جنس رو نمیشه از عکس تشخیص داد!!
بله خوب ممکنه بخای عکس بگیری و البته خودت هم توش باشی!منظورت از سرپا چیه؟ یعنی عمودی؟ خب چه کاریه حالا؟
desk stand ندارهخوب از desk stand ش استفاده كن.
سلام به همه
من همه صفحات رو خوندم و بالاخره این گوشی رو گرفتم.قبلا p990 داشتم میخاستم p1 بگیرم اما اینجا رو که خوندم نظرم عوض شد وw960 گرفتم.شیراز از اطلس موبایل .390 تومن
یه نکته که بنظرم اومد بگم اینکه 3تا گوشی واسه من امتحان کرد تا سومی بالا اومد.محتویات جعبه همونیه که بچه ها گفتن.
r6g04 هستش کیبوردش فارسیه.کیبورد مجازی هم همینطور.ولی منو فارسی نیس.پک زبون رو دان کردم ولی گوشی تو حالت نرمال مد کانکت نمیشه تا نصبش کنم.ولی تو حالت فست ترانسفر کانکت میشه چرا
pc suitev رو دوباره نصب کردم نشد.رو یه ویندوز دیگم نصب کردم بازم در حالت نرمال مد کانکت نشد.گوشی رو خاموش روشن کردم.سیستم رو هم همینطور بازم نشد.فک میکنید مشکل از کجاس
راستی صفحه کیبردش هم با اون صفحه کیبردی که بچه ها قبلا عکسشو گذاشته بودن فرق میکنه.منظورم حروف فارسی روی کیبورده.اون عکسای قبلی حروف فارسی بزرگ و انگلیسی کوچیک بودن و ترتیبشون مث گوشیهای نوکیا.ولی واسه من حروف فارسی ریز و انگلیسی بزرگ هستش.و ترتیب قرار گیریشون مث بقیه گوشیهای کیبورد فارسیه سونی اریکسونه.و من بر همین اساس گرفتم ولی یه مشکل هست.حروف روی کلیدها وقتی تایپ میکنم با کلید نمیخونه و ترتیبشون مث صفحه کلیدیه که مث صفحه کلید فارسیه نوکیاست نمیدونم چیکارش کنم.من میخاستم وقتی یه دستم گیره با یه دست دیگه بتونم فارسی بنویسم بدون کیبرد مجازی ولی اینجوری حروفا با صفحه کلید نمیخونه
دوست من اشتباه کردی
توی فروشگاه زبرجد باید میگفتی فقط با کی پد انگلیسی بده
فارسی روی این گوشی کلاسشو پایین میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)