فقط نمیدونم چرا تاریخ save شدش 2008 july
30 هست یعنی امروز میشه
و ساعت save شدش هم
5:50
یعنی درست همین موقع ها save شده
noob اقا فکر نمیکنی یه چیز تابلو هست ...............![]()
فقط نمیدونم چرا تاریخ save شدش 2008 july
30 هست یعنی امروز میشه
و ساعت save شدش هم
5:50
یعنی درست همین موقع ها save شده
noob اقا فکر نمیکنی یه چیز تابلو هست ...............![]()
اینم یه ریپلی از بازی من و پسر خالم ..
2 ساعت طول کشید ..
سوپر ویپن هم ممنوع بود ..
80 کیلو ..
من china tank بودم و پسر خالم usa air forceکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mr.K2; 30-07-2008 at 18:20.
برو بابا دلت خوشه ها مارو ببین با کی طرفیم
اقایونی(خانم که نداریم) که فکر می کنن حامد (PUNKS) , ضعیفه پیشنهاد می کنم یه دست باهاش بازی کنن تا خودشون متوجه شن!!!
من باهاش بازی کردم اون چین سرباز من یو اس ا فکر کنم sw(یادم نیست) جم کرد منو
حامد اگه دوست داری بزار ریپلی رو
البته 2 دستم بازی کردیم منو حامد zero & irmafia vs یه دست باختیم که مقصر قاطی کردن سیستم من بود!! اگه حامد ریپلی را بزاره میبینید یه دستم بردیم!!!
دوستان من مطمئنم بچه هایی که اینجا هستن از خیلی های نتوورک های HG و TR و .... بالاترن به نظر من اگه تیم بشیم خیلی هاشونو شکست می دیم!
Last edited by rww; 30-07-2008 at 20:02.
به به چه بازی خفن که 2 ساعت طول کشیده(دیدن داره
)
اره البته بیشتر طول کشیدندش به خاطر این بود که قرار گذاشتیم از اول حمله نکنیم ..
جم که نشدی خوب بازی کردی بابا
ری÷لی که فکر نمیکنم نیاز باشه ولی اگه کسی خواست میزارم
آره بازیش باحاله
من تاحالا 2 دست باهاش زدم
یه دست جم شدم یه دست بردم
ولی بازیش خوبه
![]()
من کی گفتم ضعیف هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا که من از همه ضعیف ترم و ......
اقا یکم خجالت بکشید این خارجیا رو نگاه کنید هر ماه دارن جام میندازن ولی شما نشستید و واسه یه بازی معمولی سر و دست میشکونید... من میخوام ترتیب یه مسابقه رو بدم با یه جایزه که خودم براتون ÷ستش میکنم جایزه این مسابقات کل قسمتهای انیمDeAtH NOtE هستش(چون خودم خرجشو میدم انتظار جایزه بهتر رو نداشته باشید)اما اگه از مسابقات استقبال شه بعدا 2 به 2 هم میندازیم با جایزه بهتر .
قوانین و توضیحات:
بازی ها به صورت 1 به1 انجام میشه و خودم هم به عنوان داور observer میشم که خطایی انجام نگیره.
همه باید Rondom بازی کنند.(اگه اعتراض شد تغییرش میدم اما اینجوری رسمی تره)
حداقل 6 تا بازیکن باید در مسابقات حضور داشته باشن تا مسابقات رو شروع کنیم
بازی ها به صورت حذفی هست و بازیکنان 3 بار با هم بازی میکنن و هرکس بیشتر برد اون برندست(یعنی اگه یه فرد 2 دست رو ÷شت سر هم ببره کار به بازی سوم نمیکشه)
حریف بازیکن ها توسط قرعه کشی مشخص میشوند
در بازی 2 بازیکن هر فردی که میخواهد میتواند به عنوان observer بازی بازیکنان را نگاه کنه
superweapon هم داریم این قانون مسخره که ایرانی ها و noob ها میگن swنداریم یه قانون منسوخ شده توسط ÷رو هاست اگه بازی دو طرف خوب باشه اصلا کار به ساخت sw نمیرسه
هر کس در هنگام مسابقه dc شد داور بازی(معمولا خودم)میگه که بازی از اول انجام بشه یا فردی که dc شده بازنده هست(که بنا به شرایت بازی تصمیم با داوره مثلا اگه یه ساختمون از حریف مثلا زیرو باقی مونده بود بعد زیرو dc شد خوب معلومع که زیرو بازی رو برده بوده)
در بازی های خودم یکی از بچه ها به انتخاب خود شما ها داور مسابقه من میشه
هر کی رو میشناسید بگید بیاد شرکت کنه نگید چرا برا خودمون حریف بتراشیم منم کسی رو دیدم میگم بیاد شرکت کنه(فقط ایرانی)
خوب دیگه اگه چیز دیگه ای یادم اومد اضافه میکنم
ثبت نام کنید زود زود ÷ر میشه ها![]()
Last edited by PUNKS]n.17; 30-07-2008 at 23:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)