لینک سایت رو یه چند صفحه قبل گذاشتم تو بلک مایس
هیچکی نفهمید
آره بابا فکتوری بود چون تمام خصوصیات فکوری رو داشت همه تعجب کرده بودن که چرا اینجوری شده
لینک سایت رو یه چند صفحه قبل گذاشتم تو بلک مایس
هیچکی نفهمید
آره بابا فکتوری بود چون تمام خصوصیات فکوری رو داشت همه تعجب کرده بودن که چرا اینجوری شده
حالا برا مولتی تسکینگ برنامه ای چیزی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالش هست بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره ای ایفون .ای ار هم راه افتاد. ولی چرا اکانتامون پاک شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟
من کلی زور زده بود 20 تا پست دداده بودم برای بخش ویژه ولی همش پرید.![]()
والا براي مالتي تسكينگ فك نكنم برنامه بشه نوشتحالا برا مولتی تسکینگ برنامه ای چیزی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اون سياستهاي اپله كه بايد خودش بخواد تا درستش كنه مثل بلوتوث
چون ديگه تو عمق سيستم عامله و از اساسياته مگر اينكه يكي بياد يه سيستم عامل جديد براي آيفون بده بيرون
خيلي هم نبودش تو ذوق ميزنه ولي من به اپل اعتماد دارم ميدونم اگه يه چيزي رو نذاشته بالاخره خودش يه راه حل بهتر براش پيدا ميكنه
راه نيوفتاده كه، من كه ميرم مثل سابق ارور ميده، نكنه اون جديده رو ميگي؟بالاخره ای ایفون .ای ار هم راه افتاد. ولی چرا اکانتامون پاک شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟
اره جدیده رو میگم.
راستی بعد از 2 سال نتونستن بلوتوثشو راه بندازن؟ یعنی انقد کاره سختیه؟
نه سینا جان این موقتیه
اون جدیده تا آخر ماه راه میفته (اکانتتم سر جاشه) - یوزرد چیه اونجا؟
.
.
.
بلوتوثم بخواد بذاره که کاری براش ندار ه، موضوع اینه که نمی خواد
آره هر چي آيفون نداره به خاطر استراتژي خود اپله و گرنه بخواد سه سوت همه چي رو ميتونه بذاره
اين اپلم بدجور داره قدرت نمايي ميكنه
هنوز به قول سينا بعد دو سال نتونستن بلوتوثش رو رديف كنن واقعا عجيبه ببين چه قفل و بستي گذاشته كه هيشكش نميتونه بازش كنه
يا همين آنلاك تري جي كه اين همه طول كشيد، آيپادتاچ ما هم كه هنوز جيلبرك نشده![]()
راستی محمد جان یه خبر بد واست دارم:
گروه Dev گفته iTouch فعلن تو برناممون نیست و اعضای گروهم (به جز یکیمون) iTouch نداریم.....
یعنی کم کم تا 2 - 3 ماه دیگه نمی دن
متاسفم
یه چیز دیگه محمد جان، به اکانت 100 دلاری اپل دارم، چند می خری ازم ؟![]()
آره گفتن نياز به استراحت داريم فك كنم اين كاره نباشن تري جي نفسشونو گرفته حالا ميخوان استراحت كننگروه dev گفته itouch فعلن تو برناممون نیست و اعضای گروهم (به جز یکیمون) itouch نداریم.....
اون اكانت 100 دلاري يعني باهاش ميشه از اپ استور خريد كرد؟فقط براي اپ استوره؟
خلاصه، فعلن جیلبریک بی جیلبریک........
.
.
.
اکانتم آره ، تو آیتونز هرچی بخوای تا 100 دلار میتونی خرید کنی!
از کلیپ و آهنگ گرفته تا بازی و برنامه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)