باسلام
چراگاهی ازاوقات بعضی ازفایل هادر پاورپوینت2013یاکلاً مجموعه آفیس2013باز نمی شود ،برنامه پاورپوینت شروع بکار می کند و در opening in protected viewثابت می ماندواصلاً برنامه باز نمی شوددرضمن همان فایل درپاورپوینت2007به راحتی باز می شود.
باسلام
چراگاهی ازاوقات بعضی ازفایل هادر پاورپوینت2013یاکلاً مجموعه آفیس2013باز نمی شود ،برنامه پاورپوینت شروع بکار می کند و در opening in protected viewثابت می ماندواصلاً برنامه باز نمی شوددرضمن همان فایل درپاورپوینت2007به راحتی باز می شود.
خواهشا یه مقاله PPT واسم درست کنید
هر کاری میکنم بلد نیستم خواهشا از کسایی که بلدن یه مقاله Power Point واسم درست کنید
فرقی نداره موضوع چی باشه فقط استادمون بسیجیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری نداره فقط کافیه گوگل سرچ کنی!
(البته این درصورتیه که خیلی قضیه رو سرسری گرفته باشید! وگرنه استاد شما راحت میتونه با یه سرچ معمولی ببینه که اینا موجود هست اما وقتی حتی موضوع براتون مطرح نیست که چی باشه! فکرکنم خیلی سخت نگرفتن بهتون)
این لینکایی که گذاشتم میتونه بهتون کمک کنه
موفق باشید
ممنون دوست گلم که رسیدگی کردی
به به عجب موضوهایی ام داره![]()
سلام دوستان چطور در پاور شماره گذاری را از یک شروع می کنید هر جایی که بخواهید البته
چه جوری میشه یک فایل پاورپوینت رو جوری سیو کرده که بشه به عنوان اسکرین سیور ویندوز ازش استفاده کرد؟
سلام به همه
چطوری میشه باpower point 2007 بروشور ساخت لطفا کمکم کنید
سلام
می خوام این صفحه رو که نمی دونم فرمتش چیه به همین صورت اینتراکتیو توی پاورپوینت 2010 استفاده کنم. کسی می تونه لطفا کمکی بکنه؟
سلام
من نوی پ پ متنی رو نوشتم وبرای متن لینک قرار دادم که مثلا بره اسلاید شماره 10 ولی به محض اینکه براش لینک میذارم زیر متن خط میکشه چرا؟ چیکار کنم خط نکشه؟
وقتی چندتا اسلاید می سازیم و بهش animation می دیم برای دیدن افکت های انیمیشن باید اون رو به صورت powerpoint show ذخیره کنیم حتما چون وقتی به صورت powerpoint presention ذخیره می کنم و اسلایدها رو کلیک می کنم افکت انیمیشن رو نشون نمیده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)