تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 114 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1132

نام تاپيک: {آموزش} نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

بله فقط vga میخوره
    رزولوشن هم 1600*900 هست
    یعنی اگه یه بازی ایکس باکس رو با رزولوشن 720p اجرا کنم اندازه 720 خود بازی pc کیفیت میده ؟
    یک سوال دیگه :
    اگه من به پشت سیمی که از مانیتور میاد یه تبدیل VGA به DVI بزنم و بعدش یه تبدیل DVI به HDMI بهش بزنم و به کنسول وصل کنم کیفیت بهتر میشه ؟

منظورتون تلویزیون های CRT بود دیگه ؟؟
    شما اين مدل مانيتورتون كامل مي نويسيد پسوندي پيشوندي چيزي من هنوز موندم كه مانيتور شما LED اونوقت

فقط VGA داره ؟ اونم يه دونه؟

خوب كيفيت كنسول از PC بهتره ولي خوب بستگي داره چه كامپيوتري باشه

در ضمن شما روي اخرين درجه ي كه مي كشه بزارين ديگه يه حدي داره حالا در اين ضمينه ها شهاب جان بيشتر

اطلاعات دارن

نه چون اصل كاري اونيه كه به مانيتور مي خوره در ضمن شما چرا اين همه تبديل مي زنيد

ما تبديل VGA به HDMI هم داريم چون شما مانيتور و VGA زدين فرقي نداره اين ور و HDMI يا چيز ديگه بزنين

ولي اگه مانيتور رو DVI يا HDMI مي زدين اون موقع فرق مي كرد تازه اون موقع هم فقط به كنسول HDMI مي خوره و

فكر نكنم تيديل ديگري نداره بخواين كنسول كابل PS3 بزنين مانيتور رو DVI يا HDMI

بله منظورم تلويزيون هاي قديميه يا كلا هر چيزي كه 3فيش قرمز سفيد زرد AV ميزنيم

مانیتورم 900p هست دیگه !؟ منم گفتم 720p نشون بده بسه
    فقط سوالم اینه 720 بازیهای pc از 720 بازیهای ایکس باکس بهتره یا نه ؟ یعنی VGA تا 720p رو میتونه با کیفیت منتقل کنه ؟ یا اینکه نه حتی تو 720 هم افت کیفیت داره با ایکس باکس ؟
    در اين زمينه ها شهاب جان بيشتر اطلاع دارند ولي مي گم من خودم VGA زدم به LCD و روي 720p هم هست و از كيفيت خوبي هم برخوردار است

100 صفحه اي شديم
    Last edited by shahin_mp3; 12-09-2011 at 20:39.

2. 2 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

ممنون دوستان
    حق دارید منم یه خورده گیج کننده پرسیدم !
    کلا منظورم این تو وصل کردن xbox به pc ----- تو رزولوشن 720p بین vga و dvi فرقی هست ؟
    یعنی 720P تو DVI از 720P تو VGA با کیفیت تره ؟ همین ! به تنظیمات بالاتر کاری ندارم ...
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من ميخوام ps3 ام رو به مانيتورم وصل كنم لطفا راهنماي كامل ان رابگزاريد مدل مانيتور من LG-flatron L1752S است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

ممنون دوستان
    حق دارید منم یه خورده گیج کننده پرسیدم !
    کلا منظورم این تو وصل کردن xbox به pc ----- تو رزولوشن 720p بین vga و dvi فرقی هست ؟
    یعنی 720P تو DVI از 720P تو VGA با کیفیت تره ؟ همین ! به تنظیمات بالاتر کاری ندارم ...
    با تشکر

دسوت من سیگنال تصویر در DVI و HDMI از نوع دیجیتال هست ولی در VGA از نوع آنالوگ که قطعا در کیفیت تصویر تاثیر داره!

اما دو موضوع این وسط هست که باعث میشه یکم قضیه پیچیده تر بشه! معمولا تفاوت تصویر آنالوک و دیجیتال در رزلوشن های بالا یعنی بالای 1080p محسوس هست! یودر رزلوشن های زیر 1080p تفاوت چندان محسوس نیست! اما در X360 اگر با کابل VGA کنسول رو به مانیتور وصل کنید به دلیل مشکلاتی که این کابل داره ( کمی بی کیفیت هست!) تصویر یه حالته سایه مانندی درش ایجاد میشه و کاملا صاف و یک دست نیست! برای همین اگه مانیتور شما DVI یا HDMI داره بهتره که از کابل HDMI برای اتصال کنسول به مانیتورتون استفاده کنید.

من ميخوام ps3 ام رو به مانيتورم وصل كنم لطفا راهنماي كامل ان رابگزاريد مدل مانيتور من LG-flatron L1752S است
    دوست عزیز در پست اول همین تاپیک میتونید راهنمایی های لازم رو کسب کنید و اگر مشکلی داشتین همینجا سوال کنید تا من یا دوستان پاسخگو باشم.
    Last edited by shab_2008; 12-09-2011 at 22:10.

6. 5 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من یه کابل کامپوننت خریدم که میزنم به هیچ تغییری حس نمیشه یا اگه هم بشه اصلا قابل مشاهده نیست
    tv sd 29inch wega sony
    این کابله 6 تا فیش داره مه یه فیش زرد میمونه بیرون توی ps3 هم تنظیماتو عوش کردم اما هیچی یه هیچی
    میشه راهنمایی کنید
    اگه جاش اینجا نبود معذرت میخوام اخه گفتن بهم توی تاپیک ps3 اینجا بهتر جواب میگیرم
    Last edited by Mehrdad092000; 13-09-2011 at 13:08.

8. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    من یه کابل کامپوننت خریدم که میزنم به هیچ تغییری حس نمیشه یا اگه هم بشه اصلا قابل مشاهده نیست
    tv sd 29inch wega sony
    این کابله 6 تا فیش داره مه یه فیش زرد میمونه بیرون توی ps3 هم تنظیماتو عوش کردم اما هیچی یه هیچی
    میشه راهنمایی کنید
    اگه جاش اینجا نبود معذرت میخوام اخه گفتن بهم توی تاپیک ps3 اینجا بهتر جواب میگیرم
    اقا ممنون كه اينجا مطرح كردي

من تا جايي كه تونستم راهنماييت كردم

حالا شهاب جان هم راهنماييت كنه تا بتوني مشكلتو بر طرف كنه

10. 2 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ميخاستم وي رو به مانيتور crt قديمي كه هيچ ورودي نداره و فقط يه كابل vga داره وصل كنم بايد چكار كرد؟
    يه سوال ديگه vga box خريد اينترنتي جايي داره؟ قيمت؟

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام به همه پس سی وردی ها
    برای خرید مانیتور که راهنمایی خواستم کسی جوابمو نداد . رفتم پاساژایرانیان مانیتور ips lg اصلان تو بازار نبود فقط یه جا داشت که 350 میداد . من یه 2285 سامسونگ گرفتم ( واقعا عالیه) به قیمت 310 هزار تومان .
    الان یه مشکل دارم وقتی ps3 را با hdmi وصل میکنم تو بازی pes2011 موقعی که صحنه سریع جابجا میشه صفحه خیلی تار میشه ؟
    آیا میتونه از کابل hdmi باشه کابلو از پاساژ 8 هزار تومان خریدم (مارک tosca)

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کسی نبود از دوستان؟

داره خودمونی میشه rambod360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اگه xbox 360 داری زیر gpu کنار cpu منو میبینی!

پيش فرض

اتصال کنسول XBOX360 به مانیتور :

در اینجا روش های مختلف اتصال کنسول به مانیتور و چگونگی دریافت صدا رو توضیح میدم که دوستان با توجه به شرایطشون میتونن از اونها استفاده کنن :

اتصال کنسول با استفاده از کابل VGA :

استفاده از این کابل زمانی به درد میخوره که مانیتور شما از نوع مانیتور های CRT باشه و یا تنها یک ورودی VGA داشته باشه.

اما هنگام استفاده از این کابل دوستان سوالات زیادی در مورد چگونگی دریافت صدا دارن که خوب با توجه به اسپیکر های مختلف از نظر ورودی های صدا چند راه برای دریافت صدا به شرح زیر وجود دارد :

1: دریافت صدا از طریق اسپیکر هایی که ورودی صدای RCA دارند :

اگر اسپیکر شما از نوع اسپیکر های جدید هست و ورودی صدای RCA یا همون جای دو کابل قرمز و سفید رو که در کابل VGA موجود هست رو داره کار شما بسیار راحت هست و تنها کافیه دو کابل قرمز و سفید رو به اسپیکرتون وصل کنید.

2:دریافت صدا از طریق اسپیکر هایی که ورودی Jack 3.5mm دارند:

اگر اسپیکر شما از نوع مورد اول نبود و تنها ورودی اون ورودی صدای استریو یا Jack 3.5mm بود شما باید یکی از تبدیل های زیر رو خریدداری کنید :

یا :

نام این تبدیل : تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو هست.

3:دریافت صدا از طریق اسپیکر هایی که هیچ ورودی صدایی ندارن :

اگر اسپیکر شما از هیچ یک از موارد بالا نبود و نه ورودی صدای RCA و نه وردی صدای استریو یا همون Jack 3.5mm رو نداشت یعنی تنها یک کابل از اسپیکرتون خارج مشه ( همون Jack 3.mm) ولی به صورت پرس شده به اسپیکرتون هست و شما نمیتونین اون رو از پشت اسپیکرتون خارج کنید، اونوقت برای دریافت صدای کنسول کار یکم سخت تر میشه!

در این حالت هم مثل مورد شماره دوم شما باید تبدیل "دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو" رو باید تهیه کنید.

به علاوه شما نیاز به یک تبدیل دیگر با نام تبدیل دو سر مادگی استریو یا دو سر مادگی Jack 3.5mm دارید که این شکلیه :

حال با خرید این دو تبدیل شما اول باید سیمی که پشت اسپیکرتون خارج میشه رو به تدیل "دو سر مادگی Jack 3,5mm" وصل کنید و تبدیل "دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو" رو به طرف دیگر تبدیل "دو سر مادگی Jack 3,5mm" وصل کنید و سپس مانند حالت دوم فیش های صدای کابل VGA رو به تبدیل دو سری مادگی RCA به 3.5mm استریو" متصل کنید.

نتیجه نهایی در این حالت به روایت عکس :

اتصال کنسول از طریق کابل HDMI و کابل HDMI To DVI به مانیتور :

اگر مانیتور شما علاوه بر ورودی VGA ورودی HDMI هم داشته باشد شما میتونین با تهیه یک کابل HDMI به راحتی کنسول رو به مانیتور وصل کنید و بدون مشکل صدا را از ماینتور ( با توجه به نوع مانیتورتون) دریافت کنید.

اما اگه مانیتور شما ورودی HDMI رو نداشت ولی به جای اون ورودی DVI داشت باز هم شما میتونین از خروجی HDMI کنسول استفاده کنید و جای نگرانی نیست. اما اینبار به جای خرید کابل HDMI شما نیاز مند خرید کابل HDMI to DVI هستید که این شکلیه :

همونطور که در عکس هم مشخصه یک سره این کابل DVI هست که به پشت مانیتور باید وصل بشه و سره دیگر اون HDMI هست که میبایست به کنسول وصل بشه.

اما یه مشکلی که اینجا وجود داره اینه که چون این کابل تنها تصویر رو انتقال میده و در انتقال صدا هیچ نقشی نداره شما با مشکل دریافت صدا مواجهید!

برای دریافت صدا در این حالت شم دو راه پیش رو دارین :

1: استفاده از کابل composite یا AV خود کنسول :

در این حالت شما میتونید با اتصال کابل composite به کنسول و استفاده از کابل های صدای این کابل (سفید و قرمز) صدا رو به راحتی دریافت کنید. اما باز هم یه مشکل کوچولو وجود داره! و اونم اینه که متاسفانه به علت فاصله کم درگاه HDMI و composite کنسول شما همزمان نمیتونید از این دو خروجی استفاده کنید و بزرگی قاب کابل composite مانع از انجام این کار میشه! برای همین مجبوریم قاب کابل composite رو با چاقو یا ... به صورت زیر جدا کنیم :

2: استفاده از کابل Optical Audio :

مایکروسافت بعد از اینکه مشکل اتصال همزمان دو کابل composite و HDMI رو در کنسولش دید و مورد انتقاد های شدید قرار گرفت تصمیم به حل مشکل با عرضه کابل Optical Audio گرفت :

این کابل به دلیل اینکه قابش جم و جور تره به راحتی در کنار کابل HDMI به کنسول متصل میشه و شما میتونید صدا را بدون هیچ گونه دستکاری در کابل ها با این کابل دریافت کنید.

اتصال کنسول PS3 به مانیتور :

کنسول PS3 رو شما میتونید به دوس صورت به مانیتور CRT خودتون متصل کنید .

اتصال PS3 با استفاده از کابل Wii / PS3 to VGA Cable :

این کابل که با نام کابل PS3 VGA هم شناخته میشه آسان ترین و بی دردسر ترین راه اتصال PS3 به مانیتور های CRT می باشد.

تا چند ماه پیش این کابل در کشور بسیار کمیاب یا حتی نایاب بود و فروشندگان حتی اسمش رو هم نشنیده بودن! ولی چند وقتی هست که این کابل در کشور به وفور دیده میشه و اکثر فروشگاه ها هم اونا دارن.

اتصال PS3 از طریق VGA BOX به مانیتور :

اگر نتونستید کابل بالا رو به هر دلیلی پیدا کنید و نگرانید که نکنه یه وقت بازی های ناب این کنسول رو از دست بدید باید بگم که به هیچ وجه جاتی نگرانی نیست!

شما قادرید با تهیه یک دستگاه VGA BOX کنسول رو به راحتی به مانیتور CRT وصل کنید :

VGA BOX ها مدل های مختلفی دارن ولی کاراییشون یکیه!

یه توضیحی در مورد اتصال PS3 به مانیتور در این روش میدم :

شما ابتدا کابل VGA مانیتورتون رو باید به VGA BOX بزنید.

یعنی این کابل رو :

باید بزنید به این قسمت VGA BOX :

سپس کابل AV کنسول رو که این شکلیه :

باید یه سرش رو بزنید به کنسول و فیش زرد رنگش رو که فیش ویدئوش هست بزنید به ورودی ویدئوی VGA BOX که طبق تصویر زیر مکانش یه سوراخ زرد رنگ هست!

بعد هم کنسول رو روشن کنید و از بازی کردن لذت ببرید !

اینم نتیجه نهایی به روایت عکس!

اتصال ps3 از طریق کابل HDMI و HDMI to DVI به مانیتور :

این روش دقیقا مثل روش اتصال X360 به مانیتور هست با این تفاوت که در PS3 مشکل جا نشدن دو کابل AV و HDMI رو در هنگام استفاده همزمان نداریم!

در حل مشکل دریافت صدا هم دقیقا همه مواردی که در مورد X360 اشاره شد در مورد PS3 هم صادق هست که دوستان با توجه به شرایط اسپیکرشون میتونن صدا رو دریافت کنن.

روش های بالا تنها راه های اتصال کنسول ها به مانیتور های CRT تا به امروز هست که با جمع آوری و توضیح اونها سعی شد تا مشکل دوستان در اتصال کنسول ها به مانیتورهاشون حل بشه و امیدوارم مفید بوده باشه.

یا حق.

تمامی مطالب فوق توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز نوشته شده؛ هرگونه کپی برداری از این مطلب منوط به اجازه ایشان هست.

پیمان جان اگه کسانی مثل شما این جا نباشند معلوم نیست کی انقدر به ما اطلاعات میده.ازت خیلی خیلی تشکر میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •