البته کپکام معلومه که خیلی قسمت های بازی رو لو نداده و هنوز زوده دربارش قضاوت کرد
معلومه که می خوان نکات مهم رو در موقع مناسب فاش کنن
البته کپکام معلومه که خیلی قسمت های بازی رو لو نداده و هنوز زوده دربارش قضاوت کرد
معلومه که می خوان نکات مهم رو در موقع مناسب فاش کنن
من نمیتونم ویدئو دان کنم.با دیال آپم.تو رو خدا عکسی از غولای بازی بزارید.این وسکر هم وقتی غول مشه تبدیل به یه موجودی چیزی نمیشه؟
نه من تریلرها رو ندیدم
اینترنت دایل اپ هستش و نمیشه دانلود کرد
اگه کسی از دوستان زحمت عکس ها رو بکشه ممنونم میشم
این زامبیها اصلا هم ترسناک نیست!!مخصوصا که دیگه قیافشون زیاد ترسناک نیست البته این یارو جلاد یه نمور هراس داره ولی اون چیز ترسناکی که بازیباز را بترسونه فعلا رو نشده به نظر من!!!خب غول و زامبی یعنی چی؟یعنی ترس هم داره.
براي دوستاني كه نتونستن دانلود كنن
اول از همه
عكس هايي از وسكر و مبارزه با كريس :
--------------------------------------
يكي از غول هاي بازي كه محل مبارزه ي اون توي كشتيه :
ميرسيم به شخص نقاب دار :
همون طور كه قبلا گفته بودم ، حدس ميزدم كه اين شخص يك زن باشه ، با ديدن اين تريلر كاملا مطمئن شدم ، همون اوايل تريلر ، وقتي داشت راه ميرفت كفشهاي زنونش معلوم شد :
و در آخر :
![]()
maggy جان چندتا عكسم از اون يارو گندهه ميزاشتي.همون يارو جلاد چيه كه خيلي گندس!!!
با اون يارو كه اره برقي داره...
جلاد :
اوني كه اره برقي داره توي اين تريلر نبود ، مال تريلر هاي قديمي تره![]()
ممنون مگی جان
عکس های جالبی بود...ولی ما که اصلا نتونستیم قیافه طرف رو ببینیم
ولی مثل این که داره بدجوری کریس رو کتک میزنه...
راستی اون شخص نقابدار کیه؟؟؟؟جیل ولنتاینه؟؟؟
ممنون مگی خیلی جالب بود. خوب باید منتظر یه شاهکار از کپ کام باشیم. گرافیک عالیه.اینها جزو اولین عکس هایی که از اویل دارم می بینم.
خب اوني كه داره كريس رو كتك ميزنه وسكره!
اگر نسخه ي كد ورونيكا رو رفته باشيد ، اين يك امر طبيعيه!
نظر من اينه كه شخص نقابدار همون جيل ولنتاينه كه احتمالا آخر داستان معلوم ميشه ، احتمالا هم به دليل اينكه همه فكر ميكنن مرده نقاب ميزنه كه شناسايي نشه.
البته اينا همش حدس و گمانه و هيچ گونه اعتباري نداره!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)