خلاصه صحبت های رائول و آراگونس:
<<<
چرا تصميم گرفتيد با هم ملاقات كنيد؟
< آراگونس: رفتار رائول با من عالى بود. رفتار من هم با او همينطور بود. خواستيم با هم حرف بزنيم و به تيم ملى اسپانيا كمك كنيم.
< رائول: ما مى خواهيم فوتبال اسپانيا و اتحاديه موفق باشد. ما از مردم مى خواهيم در همه حال از مربى حمايت كنند.
آيا مذاكره شما واقعاً مشكلات را حل مى كند؟
< آ: ما قصد داريم بحث ها تمام شود. هميشه برايم جالب بود كه چرا وقتى ساير بازيكنان كنار مى مانند اين بحث ها پيش مى آيد. من يقين دارم اگر رائول در تيم ملى هم باشد اين بحث ها ادامه مى يابد. او مركز توجه است.
< ر: مهمترين چيز تيم ملى اسپانياست. ديگر نمى خواهم مردم اوقاتى كه اسپانيا بازى دارد از من حرف بزنند. بازى كردن و نكردن من در تيم ملى فقط به مربى مربوط است. او هر تصميمى بگيرد من احترام مى گذارم.
وقتى تيم ملى اسپانيا در فرودگاه مالاگا به زمين نشست هزاران اسپانيايى نام رائول را فرياد مى زدند...آقاى آراگونس شما قبلاً گفته بوديد اين كار به دستور شخص ديگرى است...
< آ: هيچ وقت نگفتم اين كارها را رائول انجام مى دهد. فقط گفتم از پيش تعيين شده و سازماندهى شده است.
< ر: آنها كه من را مى شناسند مى دانند كه من اين كارها را نمى كنم.
آقاى آراگونس، بازيهاى رائول را در اين فصل ديده ايد؟ چه دليلى دارد او را دعوت نمى كنيد؟
< يك دليل ساده، او آماده نيست. شايد من اشتباه مى كنم ولى هميشه بهترين ها را مى خواهم. اميدوارم رائول زودتر آماده شود