تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 100 از 1174 اولاول ... 5090969798991001011021031041101502006001100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه شوستر:

وضعیت سرخیو راموس چگونه است؟
    او دیروز مراحل ریکاوری را طی می کرد اما امروز آماده است و می تواند در مقابل ختافه به ما کمک کند.
    آیا وضعیت گوتی هم همین طور است؟
    بلی.او هم مثل راموس امروز راحت تمرین کرد و برای بازی حاضر است.
    شما باز هم یک باخت داشتید.این بار از رم آیا این فشاری بر شما وارد میکند؟
    وضعیت اون باخت فرق می کرد.در آن جا ما به صعود فکر می کنیم و یک بازی برگشت در زمین خودمان داریم تا بتوانیم جبران کنیم.اتفاقی که در رم افتاد هیچ تاثیری روی بازی امروز نمی گذارد.امروز ما باید پیروز شویم چون در خانه ی خودمان است و علاوه بر آن فرصتی برای جبران نیست و نباید به بارسا شانس دهیم.
    رئیس باشگاه از عملکرد شما بسیار راضی است و گفته نتایج شما با تیمی که پر از بازیکنان جوان و کم تجربه است عالیست و شاید بخواهد مدت قرار داد شما را افزایش دهد حتی اگر در این فصل به هیچ جامی نرسید.نظر شما در مورد این موضوع چیست؟
    شاید عملکرد من خوب باشد اما کار من در این تیم هنوز کامل نشده و در مورد تمدید قرار داد باید کمی بیشتر فکر کنم.
    شما در مقابل تیم سابق خود قرار خواهید گرفت و حتما برای شما بازی مخصوصی است.چه احساسی دارید از اینکه باری دیگر در مقابل این تیم قرار می گیرید؟
    بلی این یک بازی بسیار مهم و ویژه برای من است و به این خاطر خوشحالم.اما من بازهم مثل همیشه از بازیکنانم ۳ امتیاز میخواهم.همان گونه که وقتی در ختافه بودم همینگونه بود.من همیشه ختافه و بازیکنانش را دوست داشتم و برای آنها احترام قائلم.مطمئنم این بازی بسیار عالی خواهد شد.
    دلارد و گرانرو مقابل شما بازی نمی کنند.آیا این برای تیمتان خوب است؟
    بلی.بسیار عالیست و برای تیم ما یک امتیاز به حساب میاد.آن ها شانس گل زنی ختافه رو بالا می بردند و وجود آنها ممکن بود روی نتیجه تاثیرگذار باشد.
    نظرتون در بارهی جلسه ی بین رائول و آراگونس چیست؟
    من واقعا خبری از اون جلسه ندارم اما فکر میکنم رائول میتواند به تیم ملی اسپانیا کمک کند.
    نظرتون دربارهی لادورپ چیست؟
    او اندیشه ها ی خوبی داره و خوب کار میکنه و به نظر من در ختافه خوب کار کرده.
    حرف آخر؟
    امیدوارم امروز برنده شویم تا هواداران را شاد کنیم و به قهرمانی نزدیکتر شویم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

با سلام به همگی شما:
    حالم اساسی گرفته است اخه تازه رئال از بحران خارج شده که کالدرون ساز جدایی میزنه و شوستر هم هی بهانه تراشی میکنه...دیگه نمیدونم که مشکل ما چیه ؟
    واقعآ باید گفت که اولین و بزرگترین رقیب رئال خود رئال است....
    امیدوارم که موفق شویم و این بحرانها به پایان برسد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کارشناسی بازی رئال و ختافه از دید سایت گل:
    بازی دو تیم رئال مادرید و ختافه از هفته ۲۵ لالیگا امشب ساعت ۲۳.۳۰ در ورزشگاه برنابئو برگزار خواهد شد.
    رئال مادرید از ۲۴ بازی صاحب ۵۶ امتیاز و در رده اول جدول و تیم ختافه از همین تعداد بازی صاحب ۲۹ امتیاز و در رده ۱۳ جدول جای دارد.
    هر دو تیم از پایتخت اسپانیا - مادرید - هستند و به نوعی داربی کوچک این شهر را انجام خواهند داد.
    هر دو تیم هفته گذشته در مسابقات اروپایی حضور داشتند تیم رئال مادرید که در چارچوب لیگ قهرمانان از رم در بازی رفت ۲ --- ۱ شکست خورد و تیم ختافه در چارچوب جام یوفا در بازی برگشت موفق شد ۳ --- ۰ تیم ااک یونان را شکست دهد و به مرحله بعد صعود کند.
    در این بازی تیم شوستر با کمبودهایی نیز مواجه است این مربی نمی تواند از عناصر دفاعی خود چون مارسلو و په په استفاده کند و همچنین در خط حمله نمی تواند از روبینیو و اشنایدر همگی به دلیل مصدومیت بهره گیرد.
    تیم رئال مادرید در بازیهای اخیر خود حداقل از نظر نتیجه گیری کمی افت کرده است که این امر باعث شده تا رقیب سنتی این تیم بارسلونا فاصله ۹ امتیازی را به ۵ امتیاز کاهش دهد.
    بازی رفت این دو تیم در الفونسو پرز ورزشگاه خانگی تیم ختافه با نتیجه ۱ --- ۰ به سود رئال مادرید به پایان رسید که در ان بازی تک گل رئال را سرجیو راموس به ثمر رساند.
    نکته جالب در این بازی تقابل برند شوستر با تیم سابقش ختافه است و از طرف دیگر هدایت هر دو تیم را کسانی بر عهده گرفته اند که زمانی از بارسلونا به رئال مادرید امده اند و در تیم مادریدی خوش درخشیده اند.
    ۵ بازی اخیر رئال :
    رم ۲ --- رئال ۱
    بتیس ۲ --- رئال ۱
    رئال ۷ --- ویادولید ۰
    المریا ۲ --- رئال ۰
    رئال ۳ --- ویارئال ۲
    در رئال بازیکنانی حضور دارند که با پشت سر گذاشتن مصدومیت به این بازی رسیده اند از جمله دیارا - گوتی و راموس که این بازیکنان حضورشان در این بازی در ۲ روز اخر معلوم شد.
    خاویر ساویولا نیز که احتمال داده می شد پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت به این بازی برسد گویی مسئولان رئال ریسک نکرده اند و یک هفته دیگر به این بازیکن استراحت داده اند.
    ترکیب احتمالی رئال :
    کاسیاس - راموس - هاینزه - کاناوارو - تورس - گاگو - گوتی - باپتیستا - روبن - رائول - نیستلروی
    نتیجه احتمالی :
    رئال ۳ --- ختافه ۱

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

می بینم که بازی رو می خواهد پخش کنه کانال 3 کی می خواهد live score بره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چند خبر:
    کالدرون:
    رامون کالدرون معتقد است تیم بزرگی مانند رئال هیج احتیاجی به بهانه جویی ندارد و با این حرف به برند شوستر گوشزد کرد.
    برند شوستر در روزهای اخیر نتایج ضعیف تیمش را به داوری ها و مصدومیت چند تن از بازیکنان تیم ربط داده است.
    کالدرون گفت :
    بهانه اوردن کار خوبی نیست مصدومیت و اشتباهات داوری فقط برای ما نیست رئال تیم بسیار بزرگی است.
    من نمی خواهم که غرور را در تیم ببینم بلکه ما تیم بزرگی هستیم که بهانه اوردن در شان ما نیست.
    کاسیاس:
    کاسیاس از اینکه دو بازیکن سابق رئال و فعلی ختافه اجازه ندارند در بازی امشب مقابل رئال حضور داشته باشند خوشحال است.
    این ملی پوش گفت :
    فکر می کنم این کار خوبی باشد . اگر هنوز گرانرو به رئال مادرید علاقمند باشد ان وقت نمی تواند به رئال صدمه بزند.
    اما مخالف این قضیه نیز هست زمانی که مورینتس در موناکو و مونیتیس در سانتاندر بازی می کردند انگیزه بالایی برای گل زدن به ما داشتند.
    شوستر:
    برند شوستر سرمربی تیم رئال مادرید از انتقاداتش از داوران اصلا پشیمان نیست و قصد دارد ان را نیز ادامه دهد .
    شوستر گفت :
    من به سوال کردنم از انها ادامه خواهم داد اما حالا شاید کمتر این کار را انجام دهم.
    من خودم را به خوبی می شناسم و همیشه در مورد چیزهایی که دانستنشان مهم است سوال می کنم.
    همچنین وی در مورد بازگشت گرانرو را از ختافه به رئال مادرید گفت:
    نمی دانم و هنوز خوب بر روی این قضیه فکر نکرده ام اما باید بررسی کنم ولی مهمترین چیز این است که دوباره رئال مادرید و ختافه فهمیدند تبادل بازیکن بین این دو تیم به نفع هر دو باشگاه خواهد بود.
    حالا باید فکر کنیم که برای گرانرو و دلارد کدام بهتر است برگشت به برنابئو یا اینکه یک سال دیگر نیز انجا بمانند.
    رایکارد:
    فرانک ریکارد اعتقاد دارد که بارسلونا نمی تواند رئال را در نبرد قهرمانی مغلوب کند !
    او گفت : رئال مادرید صدر جدول است چرا که نمایش بهتری داشته است . آنها تیمی هستند که لالیگا را می برند چرا که هدف همه ی تیم بردن است .
    اما ما چیزی را نمی بریم !
    من نمایش رئال مادرید را در بازیهایش ندیده ام ما فقط نگران خودمان هستیم .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خبری جالب و عجیب!!!
    به نقل از تریبال فوتبال ؛ رئال مادرید حاضر است تا پیشنهاد پنجاه میلیون پوندی را برای کاپیتان استیون جرارد مطرح کند .
    مسئولین مادرید اعتقاد دارند که لیورپول راضی خواهد شد که به ازای پنجاه میلیون پوند این بازیکن را به رئال بدهد.
    همچنین اینترمیلان گفته است که اگر این تیم در راهیابی به چمپیونزلیگ ناکام باشد جرارد را در اختیار می گیرد ..

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خبری جالب و عجیب!!!
    به نقل از تریبال فوتبال ؛ رئال مادرید حاضر است تا پیشنهاد پنجاه میلیون پوندی را برای کاپیتان استیون جرارد مطرح کند .
    مسئولین مادرید اعتقاد دارند که لیورپول راضی خواهد شد که به ازای پنجاه میلیون پوند این بازیکن را به رئال بدهد.
    همچنین اینترمیلان گفته است که اگر این تیم در راهیابی به چمپیونزلیگ ناکام باشد جرارد را در اختیار می گیرد ..
    اااااااااااااا.
    جون من ؟؟؟؟
    من همین چند روز پیش که داشتیم با بچه ها در مورد رئال حرف می زدیم گفتم باید یه هاف بک وسط بگیریم ...
    به جون خودم گفتم جراررد بهترینه الان هم که این طوری ....
    Last edited by V A H I D; 24-02-2008 at 20:42.

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

اااااااااااااا.
    جون من ؟؟؟؟
    من همین چند روز پیش که داشتیم با بچه ها در مورد رئال حرف می زدیم گفتم باید یه هاف بک وسط بگیریم ...
    به جون خودم گفتم جراررد بهترینه الان هم که این طوری ....
    به نظر من كاكا اگه بياد رئال اين تيم واقعا شكست ناپذير ميشه
    لعنت به ميلان كه قدر فوق ستاره اي مثل كاكا رو نمي دونه
    خبری جالب و عجیب!!!
    بهتره اينتر جرارد رو بگيره و رئال كاكا رو
    می بینم که بازی رو می خواهد پخش کنه کانال 3 کی می خواهد live score بره ؟؟؟
    داش وحيد من .... اجازه آقا من .... من ....

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خلاصه صحبت های رائول و آراگونس:
    <<<
    چرا تصميم گرفتيد با هم ملاقات كنيد؟
    < آراگونس: رفتار رائول با من عالى بود. رفتار من هم با او همينطور بود. خواستيم با هم حرف بزنيم و به تيم ملى اسپانيا كمك كنيم.
    < رائول: ما مى خواهيم فوتبال اسپانيا و اتحاديه موفق باشد. ما از مردم مى خواهيم در همه حال از مربى حمايت كنند.
    آيا مذاكره شما واقعاً مشكلات را حل مى كند؟
    < آ: ما قصد داريم بحث ها تمام شود. هميشه برايم جالب بود كه چرا وقتى ساير بازيكنان كنار مى مانند اين بحث ها پيش مى آيد. من يقين دارم اگر رائول در تيم ملى هم باشد اين بحث ها ادامه مى يابد. او مركز توجه است.
    < ر: مهمترين چيز تيم ملى اسپانياست. ديگر نمى خواهم مردم اوقاتى كه اسپانيا بازى دارد از من حرف بزنند. بازى كردن و نكردن من در تيم ملى فقط به مربى مربوط است. او هر تصميمى بگيرد من احترام مى گذارم.
    وقتى تيم ملى اسپانيا در فرودگاه مالاگا به زمين نشست هزاران اسپانيايى نام رائول را فرياد مى زدند...آقاى آراگونس شما قبلاً گفته بوديد اين كار به دستور شخص ديگرى است...
    < آ: هيچ وقت نگفتم اين كارها را رائول انجام مى دهد. فقط گفتم از پيش تعيين شده و سازماندهى شده است.
    < ر: آنها كه من را مى شناسند مى دانند كه من اين كارها را نمى كنم.
    آقاى آراگونس، بازيهاى رائول را در اين فصل ديده ايد؟ چه دليلى دارد او را دعوت نمى كنيد؟
    < يك دليل ساده، او آماده نيست. شايد من اشتباه مى كنم ولى هميشه بهترين ها را مى خواهم. اميدوارم رائول زودتر آماده شود
    چقدر پررو
    رائول آماده نیست!!!!!!!!
    پس کی آمادست مگه کوره بازی های رائول رو نمی بینه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

این اراگونز الزایمری چیزی نداره ؟؟؟؟
    یا اینکه کوره؟؟؟
    یا خره؟؟؟
    داش وحيد من .... اجازه آقا من .... من ....
    اجازه صادر میشه ...d:
    از این به بعد هرچی بگید در دادگاه علیه شما استفاده خواهد شد ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •