تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 229 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

Round of 32

Paris St Germain v Wolfsburg
    FC Copenhagen v Manchester City
    NEC Nijmegen v Hamburg
    Sampdoria v Metalist Kharkiv
    Braga v Standard Liege
    Aston Villa v CSKA Moscow
    Lech Poznan v Udinese
    Olympiakos v St Etienne
    Fiorentina v Ajax
    Aalborg v Deportivo La Coruna
    Werder Bremen v AC Milan
    Bordeaux v FC Galatasaray
    Dynamo Kiev v Valencia
    Zenit St Petersburg v VfB Stuttgart
    Marseille v FC Twente
    Shakhtar Donetsk v Tottenham

Round of 16

Werder Bremen or AC Milan v Olympiakos or St Etienne
    Aston Villa or CSKA Moscow v Shakhtar Donetsk or Tottenham
    Lech Poznan or Udinese v Zenit St Petersburg or VfB Stuttgart
    Paris St Germain or Wolfsburg v Braga or Standard Liege
    Dynamo Kiev or Valencia v Sampdoria or Metalist Kharkiv
    FC Copenhagen or Manchester City v Aalborg or Deportivo La Coruna
    Marseille or FC Twente v Fiorentina or Ajax
    NEC or Hamburg v Bordeaux or FC Galatasaray

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

معرفى بكام در سن سيرو

Gazzetta - ديويد بكام فوق ستاره انگليسى امروز (شنبه) از سوى باشگاه جديدش ميلان معرفى خواهد شد.هافبك سابق منچستر يونايتد و رئال مادريد با قراردادى قرضى از باشگاه فعلى اش لس آنجلس گلكسى جدا مى شود تا به ميلان بپيوندد. بكام پس از اين از امكانات باشگاه بازديد خواهد كرد و تحت آزمايش هاى پزشكى قرار مى گيرد. كاپيتان سابق تيم ملى انگليس روز دوشنبه ميلان را ترك مى كند تا در ۲۹ دسامبر همراه با روسونرى به دبى برود.اين بازيكن ۳۳ ساله در مدت اقامتش در ميلان در هتلى خارج از شهر اقامت خواهد داشت. گنارو گتوزو هافبك تيم ملى ايتاليا و ميلان معتقد است كه انتقال قرضى بكام به ميلان آينده خوبى نخواهد داشت. وى بر اين باور است كه مصدوميت وى از ناحيه زانو باعث مى شود نتواند بازى هاى خوبى به نمايش بگذارد. وى كه به دليل مصدوميت از ناحيه زانو ۶ ماه از ميادين فوتبال دور خواهد بود به اسكاى اسپورت گفت: «انتقال او به ميلان خيلى عجيب است. اگر او مى توانست حداقل يك سال در اين باشگاه حضور داشته باشد، خيلى بهتر بود اما حضور كوتاه مدت چندان خوب نيست. با اين حال كارلو آنچلوتى مربى ميلان بر اين باور است كه حضور بكام كه عمدتا در پست گوش بازى مى كند مى تواند جاى خالى گتوزو را پر كند وى درباره حضور بكام گفت: «ديويد به هيچ وجه بازيكن تعويضى براى من نيست. او مى تواند جاى خالى گنارو را پر كند.»
    Last edited by B3HZ@D; 20-12-2008 at 01:18.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ميلان، چشم انتظار نيروهاى جديد

هنوز هم قصد خريد دارند

بدون شك، ميلان يكى از فعال ترين تيم هاى اروپا در امر خريد و فروش بازيكن بوده است. آنها پول زيادى خرج كردند تا مطمئن شوند فصل بعد ديگر مجبور به بازى در رقابت هاى جام يوفا نخواهند بود. همچنان كه تعطيلات كريسمس نزديك مى شود اين باشگاه ايتاليايى نيز خود را براى فصل جديد نقل و انتقالات آماده مى كند.
    دفاع
    انصافاً بايد اظهار كرد كه خط دفاع ميلان با تجربه ترين بازيكنان را در سرى a دارد. شايد حتى بتوان اين عنوان را به آنها در سراسر اروپا داد. آنها كسانى چون پائولو مالدينى، آلساندرو نستا و فاوالى را در اختيار دارند با اين حال همه اين مدافعان با تجربه به پايان دوران فوتبال خود نزديك شده اند و ظرف همين يكى ، دو فصل آينده كفش هاى خود را آويزان خواهند كرد و بنابراين باشگاه بايد به فكر خريد چند بازيكن جديد براى اين خط باشد. البته غير از بازيكنان ياد شده تيم، مدافعان ديگرى نيز دارد. جان لوكا زامبروتا، كالادزه و مارك يانكولوفسكى هنوز به خوبى از پس اداره خط دفاعى بر مى آيند اما سن و سال آنها هم كم نيست. مالدينى پايان همين فصل خداحافظى خواهد كرد و باشگاه از همين حالا جست وجوى خود را براى يافتن يك جانشين شروع كرده است تا حداقل اگر شخص مناسبى پيدا نشد قواى دفاعى را تقويت كنند. گرچه ساير مدافعان ميلان هنوز به دوران بازنشستگى خود نزديك نشده اند اما باشگاه تصميم گرفته از همين حالا خود را براى خداحافظى هاى بعدى آماده كند. البته باشگاه همين حالا تياگو سيلواى ۲۴ ساله را دارد كه بازيكن ميانى خط دفاع است با اين حال او تا ژانويه نمى تواند به قرمز و مشكى پوشان بپيوندد. در اين ميان نام هاى ديگرى نيز در ليست خريد ميلان به چشم مى خورد؛ كسانى چون فيليپ مكسس، سرجيو راموس و دانيل آگر همگى گزينه هاى مورد نظر آنها هستند و بعيد نيست پس از ژانويه حداقل يكى از آنها را در پيراهن قرمز و مشكى رنگ ببينيم. در كنار نام اين ۳ تن، شايعه هايى در مورد علاقه مندى ويليام گالاس نسبت به پيوستن به ميلان شنيده مى شود كه با توجه به آينده نامطمئنش در كنار توپچى ها احتمال حضورش در يك باشگاه ايتاليايى كم نيست بازيكنان ديگرى كه باشگاه به دنبالشان نيست اما احتمال پيوستن آنها به تيم زياد است عبارتند از فابيانو سانتاكروز بازيكن ناپولى و آندرى بارزالى بازيكن ولفسبورگ. سانتاكروز تنها ۲۲ سال دارد و به دليل توانايى هايش در آينده اى نزديك به باشگاهى بزرگ مى پيوندد. در اين ميان بارزالى بشدت علاقه مند است به ايتاليا باز گردد و ميلان مى تواند براى هر دوى آنها باشگاه خوبى باشد.
    دروازه
    كريستيان آبياتى در حال حاضر دروازه بان شماره يك باشگاه به شمار مى رود. با اين وجود او هم اكنون ۳۱ سال دارد و از طرف ديگر به هيچ وجه با بوفون قابل مقايسه نيست. او دوران اوج خود را مدت هاست كه پشت سر نهاده و باشگاه به اين نتيجه رسيده است كه به دنبال يك سنگربان جوان باشد. البته باشگاه ۲ دروازه بان ديگر هم دارد اما تيمى چون ميلان بايد دروازه بانى با تجربه و حرفه اى داشته باشد. برونو دروازه بان فلامينگو نظر ميلان را جلب كرده است و احتمال دارد در ژانويه به قرمز و مشكى ها بپيوندد.
    هافبك
    مشكل ميلان در خط ميانى تنها مصدوميت است. گتوسو شديدترين مصدوميت را در زانوى راستش متحمل شد و به جراحى نياز دارد و مجبور است براى ۵ يا ۶ ماه آينده بازى هاى تيمش را از كنار زمين تماشا كند. پس از مصدوميت وى نام هافبك هاى زيادى به گوش خورد كه محتمل ترين آنها ژان ماكن بازيكن ---- است. گزارشات حاكى از آن است كه نمايندگان ميلان هفته گذشته در فرانسه بوده اند تا با سران باشگاه اين بازيكن، در مورد احتمالات جابجايى اش به مذاكره بنشينند. در اين ميان آلو ديارا و يوآن گوركف هم جزو محتمل ترين اشخاص براى پيوستن به قرمز و مشكى ها هستند. البته تمايل باشگاه بيشتر به خريد گوركف است. خصوصاً كه در كنار مصدوميت گتوسو، آندره آ پير لو نيز گاه و بيگاه دچار مصدوميت مى شود.
    بكهام
    اما جذاب ترين اتفاق ژانويه آمدن ديويد بكهام ستاره انگليسى خواهد بود. او به عنوان بازيكن قرضى براى مدتى از لس آنجلس گالكسى به ميلان مى پيوندد. وى همين چند روز پيش در وب سايت شخصى اش تاريخ پيوستن خود را ۲۹ دسامبر اعلام كرد. او در اردوى زمستانى ميلانى ها واقع در دوبى آنها را ملاقات خواهد كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رونالدينيو: با كاكا مشكلى ندارم

رونالدينيو ستاره تيم ميلان تصريح كرد كه مشكلى با هموطنش كاكا مشكلى ندارد. پيش از اين كاكا از وضعيت موجود در كارهاى هجومى اش به خاطر حضور رونالدينيو شكايت كرده بود اما رونى مى گويد: من در كنار كاكا خوب كار مى كنم. وى همچنين در مورد گتوسوى مصدوم گفت: گتوسو روح ميلان است. تيمى كه به مصاف ميلان مى آيد مى داند كه بايد او را مغلوب كند. چيزى كه باعث مى شود او را تحسين كنم، روش بازى و قدرت بدنى فوق العاده او است.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوسو مخالف حضور بكهام در سن سيرو

گنارو گتوسو هافبك ملى پوش باشگاه ميلان ايتاليا كه قرار است براى مدتى كوتاه جايش را به ديويد بكهام بدهد، اظهارداشت:«اين كار به نظرم خيلى عجيب است.» گتوسو كه دوران نقاهت بعد از انجام عمل جراحى روى ليگامنت زانو را طى مى كند، به روزنامه سان گفت: «شايد بهتر و قشنگ تر بود اگر بكهام تمام سال را در ميلان مى ماند يا قراردادى امضاء مى كرد اما اين حضور يك ماه و نيمه يا ۲ ماهه به نظرم عجيب است.» كارلو آنچلوتى سرمربى ميلان معتقد است بكهام ۳۳ ساله (كه معمولا در جناح راست بازى مى كند)، مى تواند جاى گتوسو را در قلب خط ميانى پر كند درحالى كه هافبك تيم ملى ايتاليا چنين چيزى را قبول ندارد. وى گفت: «بكهام نمى تواند جانشين من باشد. مى دانم كه باشگاه در پى جذب بازيكن تازه اى است اما گمان نمى كنم كسى بيايد. به هر حال همه چيز به نظر باشگاه بستگى دارد.» آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه در هفته گذشته اعلام كرد ميلان بايد در فصل نقل و انتقالات زمستانى جانشينى براى گتوسو پيدا كند در حالى كه قبلاً گفته بود به هيچ وجه قصد ندارد در ميان فصل بازيكن بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پيراهن شماره 32 آث ميلان بر تن بکام

مراسم معارفه هافبک انگليسي و جديد تيم فوتبال آث ميلان روز گذشته برگزار شد.

"ديويد بکام" هافبک سابق تيم هاي رئال مادريد و منچستريونايتد که که نزديک به دو سال است در تيم "لس آنجلس گالکسي" آمريکا توپ مي زند،روز گذشته در ورزشگاه "سن سيرو" شهر ميلان حضور يافت و رسماً با امضاي قراردادي 3 ماهه با باشگاه آث ميلان به هواداران اين تيم پرافتخار معرفي شد.

در مراسم معارفه اين بازيکن "آدريانو گالياني" نايب رئيس آث ميلان حضور داشت.

بکام درخصوص اينکه سرمربي انگليس چقدر در پيوستن به اين باشگاه نقش داشت،اظهار داشت:من براي "فابيو کاپلو" احترام زيادي قائلم و نظر او را نيز در اين باره جويا شدم،اما به من نگفت که به چه تيمي بپيوندم.

وي افزود: مي خواهم در ايتاليا بازي کنم.کاپلو به من گفت که در سطح بالايي بازي کنم و روسونري نيز بهترين گزينه ممکن بود.

کاپيتان تيم ملي انگليس عنوان کرد:احساس خوبي دارم و فقط بايد کمي تمرين کنم.به اين فکر مي کنم که سال ها در اينجا بمانم؛ولو اينکه شما هرگز ندانيد چه اتفاقي رخ خواهد داد.

بکام که خيلي کم در ترکيب تيم ملي کشورش به ميدان مي رود،اميدوار است تا در صورت راهيابي انگليس به جام جهاني 2010،بار ديگر پيراهن کشورش را بر تن کند.او در اين باره گفت:اينکه دوباره براي تيم ملي بازي کنم،يک افتخار است.تلاش مي کنم تا دوباره براي انگليس بازي کنم و اين مساله با بازي هاي خوبم در ميلان محقق مي شود.اين هدف من است.

گفتني است بکام در آث ميلان پيراهن شماره 32 را بر تن خواهد کرد.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فاشیست ممنون بابت اخبار

احساس خوبی نسبت به اومدن بکام ندارم شنیدم می خواند به عنوان هافبک دفاعی و جای گتوسو بهش بازی بدند!
    امیدوارم میلان چندتا بازیکن درست و حسابی بگیره میلان الان در تمام پستها مشکل داره از دروازه بان گرفته تا مهاجم...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قراره به عنوان هافبک راست برای میلان بازی کنه
    فکر کنم همون پست تخصصی بکام باشه...خدا کنه به کارمون بیاد

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

تا پایان نیمه ی اول

میلان 4 - 1 اودینزه
    پاتو '4 و '18
    کاکا '13
    سیدرف '43

فکر کنم خیالمون از بابت برد میلان باید راحت باشه...

واسه پیگیریه بازی میتونین برین تو سایت میلان :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به امید برد میلان..

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

ايول پنجمين گل رو هم كاكا زد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •