تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 100 از 2014 اولاول ... 5090969798991001011021031041101502006001100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض «عباس عليپور» مدير جديد روابط عمومي باشگاه پرسپوليس

مدير جديد روابط عمومي باشگاه پرسپوليس منصوب شد. به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، با حكم حبيب كاشاني مدير عامل باشگاه، عباس عليپور بعنوان مدير روابط عمومي اين باشگاه منصوب شد.

پيش از اين، غلامرضا احمدي در اين سمت مشغول بكار بود كه با عمل جراحي قلب محمود خوردبين و دوران نقاهت دو ماهه، وي بعنوان سرپرست مشغول بكار شده است.

پروفشنال sentimental's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض حبيب كاشاني: اصلاح ذهنيت منفي عليه پرسپوليس مهمترين دستاورد سفر به لوزان سوئيس

حبيب كاشاني گفت: مهمترين دستاورد سفر نماينده حقوقي باشگاه پرسپوليس به لوزان سوئيس، اصلاح ذهنيت منفي عليه باشگاه پرسپوليس و تغيير آن به نگاهي مثبت در دادگاه داوري ورزش جهاني و فيفا بوده است.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در گفتگو با سايت رسمي باشگاه، در اين باره تصريح كرد: با توجه به پيشينه‌اي كه در خصوص پرونده‌هايي كه در باشگاه پرسپوليس وجود دارد، ذهنيت فيفا نسبت به باشگاه و به طبع آن نسبت به فوتبال ايران ذهنيت چندان مثبتي نبود كه اين حضور در تغيير نوع نگاه مسئولان دادگاه داوري ورزش و فيفا بسيار موثر بوده است.

وي با تصريح آخرين وضعيت پرونده‌هاي حقوقي پرسپوليس پس از سفر نماينده حقوقي اين باشگاه به لوزان سوئيس افزود: در خصوص پرونده رافائل دو موضوع جداگانه وجود دارد، يكي بحث رافائل و بدهي 45 هزار يورويي باشگاه به اين بازيكن است كه رأي دادگاه در اين مورد قطعي و ما موظف به پرداخت آن مبلغ هستيم.

بحث ديگر، بحث شركت منتقل كننده اين بازيكن و ادعاي طلب 125 هزار يورويي اين شركت است كه درخواست تحديدنظر خواهي ما درباره ادعاي اين شركت مورد موافقت قرار گرفته است.

پرونده ديگر باشگاه پرسپوليس هم مربوط به شركت آلفا و درخواست غرامت يك ميليون دلاري شركت از باشگاه پرسپوليس بخاطر لغو بازي دوستانه در كاناداست.

باشگاه پرسپوليس در اين خصوص معتقد است؛ رأي دادگاه داوري ورزش در اين باره قانوني نيست، چرا كه بر اساس مندرجات قرارداد، مراجع رسيدگي كننده به اين موضوع دادگاهي صالحه در كاليفرنياي آمريكاست، نه دادگاه داوري ورزش.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس همچنين درباره آخرين وضعيت سرخپوشان پايتخت پيش از بازي هفته سيزدهم اين تيم برابر شيرين فراز كرمانشاه گفت: تيم پرسپوليس در شرايط مطلوبي بسر مي‌برد و تمرينات اين تيم بطور منظم پيگيري مي‌شود، حتي عليرغم اينكه بازيكنان ما در هفته گذشته استراحت نداشتند، بر اساس نظر كادر فني، تمرينات در روز تعطيل سه‌شنبه نيز ادامه يافت و بازيكنان تمرينات خوب و شادابي را پشت سر گذاشتند. همه بازيكنان و كادر فني براي تداوم قدرت نمايي در ليگ برتر مصمم هستند.

حبيب كاشاني درباره حريف اين هفته پرسپوليس نيز تصريح كرد: تيم شيرين فراز افتخار كرمانشاه و كشور است و با مديريت آقاي كريمي طي مدت كوتاهي توانسته است موفقيت‌هاي خوبي را كسب كند. اين تيم متعلق به بخش خصوصي است و مدير عامل آن نيز از مديران زحمتكشي است كه سرمايه خود را وارد فوتبال كشور كرده كه رويكرد ايشان قابل تقدير است. شيرين فراز تيم خوبي است و اميدواريم شاهد بازي خوبي در كرمانشاه باشيم.

مدير عامل باشگاه پرسپوليس در خصوص وضعيت حميد استيلي در تيم پرسپوليس با اشاره به حضور وي در كلاسهاي تكميلي مربيگري گفت: آقاي استيلي براي حضور در اين كلاسها با هماهنگي آقاي قطبي به مدت 21 روز از باشگاه مرخصي گرفته است. در عين حال از طرف باشگاه به آقاي استيلي ماموريت رصد بازيهاي ليگ‌هاي يك، دو و زير گروهها، داده شده است تا بتوانيم در بحث استعداديابي و استفاده از توانايي‌هاي بالقوه فوتبال كشور نيز با جديت حركت كنيم.

در همين راستا آقاي استيلي در بازي استيل آذين و نيروي زميني حضور داشتند و اين نشان از عزم جدي ما در خصوص بحث استعداديابي است.

به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني در پاسخ به علت اعتراض باشگاه پرسپوليس به سازمان ليگ در خصوص بازيهاي جام حذفي تاكيد كرد: در هيچ كجاي دنيا مرسوم نيست قرعه‌كشي مسابقات بدون حضور نماينده‌هاي باشگاهها انجام پذيرد. از طرفي در حالي كه تيمهاي مطرح از دور چهارم وارد اين رقابتها مي‌شوند، حضور پرسپوليس در دور سوم منطقي نيست. جايگاه پرسپوليس در فوتبال كشور و ليگ برتر مشخص است و معلوم نيست چرا ما بايد يك دور جلوتر از ديگر تيمها به ميدان برويم. من به عنوان مدير عامل باشگاه پرسپوليس و كسي كه مدافع حقوق باشگاه است، در اين خصوص نامه‌اي را به سازمان ليگ نوشته‌ام و خواستار تجديدنظر در روند كنوني و نحوه ورود پرسپوليس به اين بازيها و نحوه قرعه‌كشي براي مشخص شدن ميزباني اين بازيها شده‌ام.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض زمين نامساعد نفت، مشكل جديد پرسپوليسي‌ها

كيفيت نه‌چندان مساعد زمين ورزشگاه نفت تهرانسر باعث شده تا بازيكنان پرسپوليس از شرايط جديد، چندان رضايت نداشته باشند.
    مصدوميت كريم باقري ديروز به دليل كيفيت چمن نفت، نصيب اين بازيكن شد.
    بيشتر بازيكنان پرسپوليس از شرايط چمن ورزشگاه نفت تهرانسر رضايت ندارند و بعد از هر ديدار نارضايتي‌شان را از اين موضوع اعلام مي‌دارند. بايد ديد مسئولان پرسپوليس نسبت به رفع معايب زمين چمن نفت تهرانسر در روزهاي آتي اقدامي خواهند كرد

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بزرگتر از من هم در پرسپوليس تعويض شده‌ است!
    نصرتي: مهاجمان شيرين‌فراز را مي‌شناسم

محمد نصرتي يکي از بازيکنان انکارناپذير پرسپوليس در خط دفاعي محسوب شده و به‌عنوان يک مدافع ملي‌پوش با تجاربي که از ميادين بين‌المللي کسب کرده، سد محکمي را در مقابل مهاجمان حريف به ‌وجود آورده است.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، نصرتي در آستانه‌ي ديدار پرسپوليس با تيم شيرين‌فراز کرمانشاه گفت‌وگويي انجام داده كه در مشروح آن در زير مي‌آيد:

* پرسپوليس در فصل جاري در بازي‌هاي خارج از خانه شکست‌ناپذير نشان داده است. اين روند در بازي با شيرين‌فراز نيز ادامه خواهد داشت؟

تمام تلاشمان اين است که اين روند خوب را حفظ کنيم. ما بازي‌هاي سخت و مشکلي را در خارج از تهران پشت سر گذاشته و به لطف خدا تا به حال شکست نخورده‌ايم.

* از شيرين‌فراز شناخت داري؟

من بازي اين تيم را مقابل سپاهان در ورزشگاه دستگردي ديدم. شيرين‌فراز تيم جوان و خوبي است، ضمن اينکه جديداً نيز در کادر فني خود تغييراتي داشته و محمود فکري را به‌عنوان سرمربي روي نيمکت خود مي‌بيند.

* به‌عنوان مدافع تيم پرسپوليس قطعاً توجه بيشتري به بازي مهاجمان اين تيم داشتي؟

همين‌طور است. شيرين‌فراز از مهاجمان خوبي بهره مي‌برد. البته روح‌ا... عطايي يکي از بهترين مهاجمان اين تيم در ديدار با ما غايب است اما 2 مهاجم ديگر اين تيم بازي مي‌كنند که آنها نيز مطمئناً براي رويارويي با پرسپوليس از انگيزه زيادي برخوردارند.

* وضعيت محمد نصرتي را در آستانه اين ديدار حساس چگونه مي‌بيني؟

آماده هستم و مشکلي وجود ندارد. ضمن اينکه براي اين مسابقه خيلي انگيزه دارم.

* شايد به خاطر تعويض زودهنگامي که در ديدار با مس کرمان انجام گرفت؟

(... با مکث) شايد، نمي‌دانم اما خيلي انگيزه دارم.

* پس از ديدن شماره‌ات بر روي تابلوي تعويض چه احساسي داشتي؟

مسلماً احساس خوبي نداشتم. به هر حال براي اولين‌بار بود که طي چند سال اخير تعويض مي‌شدم، اما اين نظر کادر فني بود. البته بايد در اينجا به يک موضوع اشاره کنم. من سال‌ها تجربه حضور در ليگ برتر و تيم ملي را دارم، اما اين فصل با پيراهن پرسپوليس بازي مي‌کنم. پرسپوليس بزرگ‌ترين و محبوب‌ترين تيم ايران است. بازيکنان بزرگي طي ساليان گذشته در اين تيم بازي کرده و مسلماً در مقاطع مختلف تعويض شده‌اند، پس محمد نصرتي نبايد از اين مساله ناراحت باشد.

* در مورد علت تعويض‌ات با افشين قطبي صحبتي داشتي؟

او معتقد بود که اين يک تعويض تاکتيکي بود و با بيرون کشيدن من يک هافبک به تيم اضافه کرده است.

* ... و بازي فردا؟

مي‌بريم. يعني بايد ببريم. ما براي رسيدن به قهرماني نيم‌فصل و در نهايت بالا بردن جام قهرماني ليگ هفتم به تمام اين امتيازها نياز داريم. شک نکنيد که براي گرفتن 3 امتياز، تمام تلاش خود را به کار خواهيم گرفت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    شنيدم سپاهان كه مساوي كرده؟!!!!!!!!

راستي بازي فردا ساعت چنده؟ 3 و نيم؟

يا حق (:
    نه فکر کنم 2:45 باشه!!!
    ایول قراره امروز 31 امتیازی بشیم.........

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض چند خبر ...

جريمه رافائل پرداخت شد

خبرگزاری پرسپولیس : با مساعدت رئیس سازمان جریمه رافائل پرداخت شد

بعد از مسافرت شکری مشاور حقوقی باشگاه پرسپولیس به لوزان و محکومیت 42هزاردلاری باشگاه درمورد جریمه رافائل، علی آبادی رئیس سازمان، بعد از صحبتی که با حبیب کاشانی مدیرعامل پرسپولیس داشت، برای تقبل این مبلغ قول مساعد را داد.

باشگاه پرسپولیس و حبیب کاشانی مدیرعامل، مراتب تجلیل و تقدیر خود را از ریاست محترم سازمان تریبیت بدنی ابراز میدارد.

معماي شيث در دقيقه ۹۰ حل مي شود

خبرگزاری پرسپولیس : لغو محروميت دو جلسه اي شيث، باعث شده اين بازيكن اين شانس را داشته باشد تا در مقابل شيرين فراز به ميدان برود. البته هنوز مشخص نيست اين مدافع جوان پرسپوليس در تركيب ثابت سرخ پوشان به ميدان مي رود يا اين كه جزو ياران تعويضي خواهد بود. مساله اي كه در دقيقه ۹۰ از سوي كادر فني اعلام خواهد شد.
    بعضي ها معتقدند شيث به خاطر مسايلي كه با آن مواجه شده بود، به صورت ثابت به ميدان نخواهد رفت تا براي او ديگر بازيكنان اين شبهه به وجود نيايد كه به راحتي به جمع پرسپوليسي ها برگشته است.

شايد آشوبي باز هم روي نيمكت باشد!

خبرگزاری پرسپولیس : مصدوميت كريم باقري، كاپيتان با تجربه پرسپوليسي ها، باعث شده بود اما و اگرهايي در تركيب اصلي سرخ پوشان مقابل شيرين فراز ايجاد كند. اما به نظر مي رسد شماره شش سرخ پوشان مشكلي براي بازي امروز نداشته باشد. در شرايطي كه اما و اگرهايي در اين مورد به گوش مي رسيد، گفته مي شد،
    در صورت نرسيدن اين بازيكن به بازي، جانشين او، فرزاد آشوبي خواهد بود. حالا كه شرايط حضور كريم در بازي امروز مهياست به نظر مي رسد فرزاد آشوبي مجبور باشد از روي نيمكت شاهد بازي ساير هم تيمي هايش باشد.

فاطمي: به‌ گلزنى‌ خودم‌ فکر نمى‌کنم!

خبرگزاری پرسپولیس : پرسپوليس‌ با گل‌ سه‌ امتيازى‌ فراز فاطمى‌ توانست‌ مس‌ را هم‌ مغلوب‌ کند و به‌ غير از اينکه‌ آنها مس‌ را بردند، فاطمى‌ هم‌ به‌ شرايط‌ بد روزهاى‌ گذشته‌ خود پايان‌ داد. فاطمى‌ در کرمانشاه‌ هم‌ اين‌ شانس‌ را دارد تا بتواند به‌ بازيهاى‌ خوب‌ خود ادامه‌ دهد.
    فراز در مورد بازى‌ با شيرين‌فراز گفت: ما هيچ‌ تيمى‌ را ضعيف‌ نمى‌دانيم‌ و شيرين‌فراز هم‌ در کرمانشاه‌ تيم‌ قدرتمند و قوى‌اى‌ است‌ و مطمئناً‌ کار سختى‌ خواهيم‌ داشت. البته‌ در طول‌ اين‌ مدت‌ تمرينات‌ خوبى‌ انجام‌ داده‌ايم‌ و به‌ غير از برد به‌ نتيجه‌ ديگرى‌ در کرمانشاه‌ فکر نمى‌کنيم.
    وى‌ افزود: از اعتماد آقاى‌ قطبى‌ تشکر مى‌کنم‌ و اميدوارم‌ در کرمانشاه‌ نيز بتوانم‌ براى‌ پرسپوليس‌ مفيد و در برد تيم‌ تأ‌ثيرگذار باشم. اين‌ مهم‌ نيست‌ که‌ من‌ گل‌ بزنم‌ يا بازيکن‌ ديگري، ما فقط‌ به‌ دنبال‌ سه‌ امتياز هستيم‌ و اميدوارم‌ بتوانيم‌ به‌ خواست‌ خود در اين‌ بازى‌ دست‌ پيدا کنيم.

احضار نيکبخت‌ و نصرتى‌ تکذيب‌ شد!

خبرگزاری پرسپولیس : پس‌ از برگزارى‌ نشست‌ کميته‌ انضباطى‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ براى‌ رسيدگى‌ به‌ پرونده‌ بى‌انضباطى‌ شيث‌ رضايى‌ از قول‌ مسئولان‌ باشگاه‌ اعلام‌ شد نيکبخت‌ و نصرتى‌ در نوبت‌ بعدى‌ حضور در اين‌ کميته‌ قرار دارند و حتى‌ خبر برگزارى‌ قريب‌الوقوع‌ نشست‌ کميته‌ انضباطى‌ پرسپوليس‌ براى‌ رسيدگى‌ به‌ بى‌انضباطى‌هاى‌ اين‌ دو نفر در جريان‌ ديدار با مس‌ کرمان‌ هم‌ به‌ صورت‌ رسمى‌ انتشار يافت‌ اما ديروز از قول‌ سرپرست‌ موقت‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ شنيديم‌ که‌ اين‌ خبر صحت‌ ندارد و اصلاً‌ نيکبخت‌واحدى‌ و نصرتى‌ بى‌انضباطى‌ نکرده‌اند که‌ پرونده‌ آنها در نوبت‌ رسيدگى‌ باشد.
    شايد حضور پياپى‌ بازيکنان‌ پرسپوليس‌ در کميته‌ انضباطى‌ باشگاه‌ و عدم‌ صدور رأ‌ى‌ براى‌ آنها باعث‌ شده‌ کميته‌ انضباطى‌ پرسپوليس‌ در رفتارش‌ تجديد نظر کند و از اين‌ پس‌ تنها زمانى‌ تشکيل‌ جلسه‌ دهد که‌ پرونده‌اى‌ وجود داشته‌ باشد تا با توجه‌ به‌ شرايط‌ جديد قبح‌ احضار به‌ کميته‌ انضباطى‌ باشگاه‌ شکسته‌ نشود.

کاپیتان خودش را رساند

خبرگزاری پرسپولیس : تمرین صبح امروز سرخپوشان با یک خبر خوب همراه بود. کریم باقری همپای دیگر بازیکنان تمرین کرد تا خیال همه راحت شود که کاپیتان با تلاش کادر پزشکی، خودش را به بازی امروز رسانده است. البته باقری همچنان تحت نظر خواهد بود، اما به نظر می رسد، ما او را برای رویارویی با شیرین فراز در اختیار خواهیم داشت.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض قطبي: اين‌ بازى‌ سرآغاز تورنمنتى‌ سخت‌ و حساس‌ است‌ / متأ‌سفانه‌ مشکل‌ شيث‌ را بزرگ‌ کردند

خبرگزاری پرسپولیس : افشين‌ قطبى‌ در آستانه‌ ديدار حساس‌ تيمش‌ برابر شيرين‌فراز کرمانشاه‌ به‌ سئوالات‌ مربوط‌ به‌ وضعيت‌ پرسپوليس‌ پاسخ‌ داد که‌ مى‌خوانيد:

بازى‌ امروز را چگونه‌ ارزيابى‌ مى‌کنيد؟
    اين‌ ديدار جدال‌ سخت‌ و نفس‌گيرى‌ خواهد بود چرا که‌ ما به‌ سه‌ امتياز اين‌ بازى‌ نياز مبرم‌ داريم‌ و براى‌ تداوم‌ حضورمان‌ در صدر جدول‌ بايد با پيروزى‌ به‌ تهران‌ برگرديم. از طرف‌ ديگر شيرين‌فراز هم‌ براى‌ بهبودى‌ وضعيت‌ خود در جدول‌ رده‌بندى‌ رقابت‌هاى‌ ليگ‌برتر مى‌خواهد از اين‌ بازى‌ خانگى‌ حداکثر امتيازات‌ را به‌ دست‌ آورد، به‌ همين‌ خاطر تصور مى‌کنم‌ اين‌ بازى‌ دشوارتر از آن‌ چيزى‌ باشد که‌ همگان‌ تصور مى‌کنند.

پرسپوليس‌ تا چه‌ حد براى‌ اين‌ بازى‌ خودش‌ را آماده‌ کرده؟
    تا حدى‌ که‌ توانستيم‌ روى‌ نقاط‌ ضعف‌ و قوت‌ شيرين‌فراز کار کنيم‌ و سعى‌ کرده‌ايم‌ با چشمانى‌ باز به‌ استقبال‌ اين‌ بازى‌ برويم‌ تا هيچ‌ چيزى‌ به‌ اما و اگر سپرده‌ نشود. پرسپوليس‌ در بازى‌هاى‌ آتى‌ ديدارهاى‌ دشوارى‌ را در پيش‌ دارد که‌ اين‌ ديدار سرآغاز آن‌ بازى‌ها است. ما اگر مى‌خواهيم‌ مقابل‌ سايپا، صباباترى‌ و سپاهان‌ موفق‌ باشيم‌ بايد گام‌ اول‌ در بازى‌ امروز را محکم‌ برداريم‌ تا با اعتماد به‌ نفس‌ به‌ استقبال‌ اين‌ سه‌ بازى‌ برويم، در واقع‌ بازى‌ امروز سرآغاز تورنمنتى‌ سخت‌ و حساس‌ است.

نتيجه‌ بازى‌ را چگونه‌ پيش‌بينى‌ مى‌کنيد؟
    طبعاً‌ من‌ از تيمم‌ توقع‌ دارم‌ با هر نتيجه‌اى‌ که‌ امکان‌ دارد پيروز ميدان‌ باشد البته‌ همه‌ تيم‌ها در مقابل‌ پرسپوليس‌ باانگيزه‌ مضاعفى‌ بازى‌ مى‌کنند اما اين‌ شرايط‌ در همه‌ بازى‌هاست‌ و نبايد بهانه‌اى‌ براى‌ عدم‌ نتيجه‌گيرى‌ باشد.

قضيه‌ شيث‌ رضايى‌ به‌ کجا کشيد؟
    مسائلى‌ از قبيل‌ مشکل‌ شيث‌ در دنياى‌ فوتبال‌ امرى‌ طبيعى‌ و مرسوم‌ است‌ چرا که‌ در تيم‌هاى‌ بزرگى‌ مثل‌ بارسلونا نيز اين‌ مسائل‌ پيش‌ مى‌آيد اما اينجا آنچنان‌ اين‌ قضيه‌ را بزرگ‌ جلوه‌ مى‌دهند که‌ من‌ مشابه‌ آن‌ را در هيچ‌ کجاى‌ دنيا نديده‌ام‌ و اين‌ واقعاً‌ جاى‌ تأ‌سف‌ دارد.

بالاخره‌ شيث‌ بازى‌ مى‌کند يا نه؟
    هنوز تصميم‌ خودم‌ را نگرفته‌ام‌ در ضمن‌ عادت‌ ندارم‌ ترکيب‌ تيمم‌ را قبل‌ از بازى‌ افشا کنم!

داره خودمونی میشه javadi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

5

بازي صفر صفر به پايان رسيد
    يا حق (:
    بیچاره شدیم ..اگه سپاهان همه بازیهای عقب افتادش رو ببره چیکار کنیم؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی بد بازی کردن.ولی حیف اگر فراز اون ضربه سر رو زده بودش بازی رو برده بودیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپولیس خیلی بازی بدی انجام داد و تعویض های قطبی هم 100 ٪ اشتباه بود .خلیلی هم 90 دقیقه این و اونور رفت و توپ به پاش نخورد .به امید هفته های بعد ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •