ايننترنت هدشمند شيراز:
اسم شركتش رو نميدونم ولي اگر روزنامه خبر رو اين روزا گير بياري تبليقش رو ميبيني
يه پرسو جو كن خبرش رو به ما هم بده
ايننترنت هدشمند شيراز:
اسم شركتش رو نميدونم ولي اگر روزنامه خبر رو اين روزا گير بياري تبليقش رو ميبيني
يه پرسو جو كن خبرش رو به ما هم بده
سلالم
اره منم قطعی داره استفاده می کنم
یوزر نیم = 1
پسورد = 1
9716750
9716751
برو بالا
حالا حرف در میارن می گن تبلیغ کرد
آقا من خودم استفاده کردم از این سرویس متاسفانه کیفیت جالبی نداره حداقل در برابر اینترنت callwithme که خودم استفاده میکنم با عرض معذرت افتضاحه
این تجربه من بود
آقا این تعرفه ها جدیده ؟؟؟ چون تو سایتش تعرفه 64 با محدودیت 2 گیگ نداره در ضمن حرفی از اکانت شبانه هم نزده
جریان چیه ؟؟؟؟
والا برای ما که مناسب بود.![]()
خدا رو شکر
آقای 1240 ممنون .
برای من هم که سرعتش خوب بود .
راستی 9716651 هم هست .من امتحان کردم.
با تشکر
این شماره ها مال شرکت آراکس هست...اگر از همون شرکت باشه ...پس اینا هم هست...
9716650 تا 53
9716750 تا 54
9712087 تا 89
با سلام و تشکر:
می خواستم یه راهنمایی به من بکنید.من تازه میخوام adsl بگیرم و استفاده کنم.خونه ما تاچارا هست و مرکز مخابراتیمون هم دستغیب هست(پیشماره تلفونمون هم 624و636 ) هست.میخواستم ببینم از چه شرکتی adsl بگیرم بهتره(البته کاره من با همون سرعت 64 و دانلود کم راه میوفته) و اینکه چه مودمی رو پیشنهاد میکنین؟که بعدا" هم اگه خواستم سرعتهای بالاتر رو استفاده کنم مشکلی واسم پیش نیاد؟
[QUOTE
با سلام و تشکر:
می خواستم یه راهنمایی به من بکنید.من تازه میخوام adsl بگیرم و استفاده کنم.خونه ما تاچارا هست و مرکز مخابراتیمون هم دستغیب هست(پیشماره تلفونمون هم 624و636 ) هست.میخواستم ببینم از چه شرکتی adsl بگیرم بهتره(البته کاره من با همون سرعت 64 و دانلود کم راه میوفته) و اینکه چه مودمی رو پیشنهاد میکنین؟که بعدا" هم اگه خواستم سرعتهای بالاتر رو استفاده کنم مشکلی واسم پیش نیاد؟
][/QUOTE]
به نظرم شما از آرانیک بگیرید خوبه !! مودم هم خودشون بتون راهنمایی میکنن !! چون adsl 2 هست آرانیک مودم خوبی رو بهتون پیشنهاد میکنه ولی به نظر خودم برای شما tp - link بد نباید باشه البته خودم asus am602 دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)