اره بی تاثیر نیست تم عوض کردم درست شد!!ممنون بروبکس!!
اره بی تاثیر نیست تم عوض کردم درست شد!!ممنون بروبکس!!
نه تنها رو این گوشی بلکه روی همه گوشیها تاثیر داره ...
چند وقتیه دیگه نمیتونم گوشیمو با masstorage به کامپیوتر وصل کنم
قبلا کار میکرد ولی الان eror میده و نمیشه اینکار رو کرد و فقط با پی سی سوییت میشه به کامپیوتر وصل شد
محل ذخیره شدن مسیج ها رو هم تغییر دادم ولی درست نشد
یه چیزی هست که تو مموریت فعاله ...
فونتی چیزی نریختی توش مموریت که فعال باشه ؟؟؟
همه ی برنامه ها رو غیر فعال کن منظرم همونیه که وقتی منو رو نگه میداری میاد .
اگه نشد یه بار گوشیتو خاموش کن و دوباره روشن کن و بدون اینکه جایی بری وصلش کن به کام ...
ایشالا که حل میشه ...
سلام دوستان،
من هر از گاهی مموری گوشیم فول میشه و اررور کمبود مموری می ده!یعنی طوری که از 40 مگابایت مموری گوشی فقط 100 کیلوبایت آزاد هست بعد از کلی جستجو با xplore فهمیدم که فایل lifeblog.db حجمش 34 مگابایت شده(خودش بعد از 4 یا 5 ساعت به حالت قبلی بر می گرده ولی در اوون 5 ساعت عملا گوشی من بی استفاده هست نه اس ام اس می گیرم و نه می تونم کاری کنم) در یک فروم خوندم که این فایل رو delete کنید یا که read-only کنیدش ولی xplore نه می تونه پاکش کنه نه اینکه read-only فایل در مسیر c:\DATA\lifeblgo\Database\Lifeblog.db قرار داره.
اگه دوستان هم این مشکل رو دارند یا کسی راه حلی داره برای پاک کردن و یا read-only کردن این فایل یا کلا از بین بردن این مشکل بیان کنه.
ممنون می شم.
سلام
من هم به جمع N73 موزیک ادیشن پیوستم .می خواستم بدونم چرا فایل های رو که با بلو توس می گیرم توی شاخه system مموری کارت قسمت ایمیلش نمیبینم آخه تو 6630 میشد دید ولی اینجا نه
خوب مثل اینکه اشتباه می کردم![]()
دوستان گل سلام. یه بابایی میخواد n 73 رو بفروشه که میگه 4 روز کار کرده ولی نیمدونم که راست میگه یا نه؟
1.آیا روشی برای پی بردن به مدت زمان کارکرد گوشی وجود داره؟
2.قیمتش رو 240 گفته چطوره مدلش معمولیه
اگه سوالم زیاد ربطی نداشت به بزرگواری خودتون ببخشید
سلام عزیزم
اولا عضویتت رو تبریک میگم ...
ثانیا این گوشی کلا سیستمش با 6630 فرق میکنه اگه توجه کرده باشی برنامه های 6630 به این گوشی نمیخورن در حال حاضر هم با هیچ کدوم از نرم افزارهای فایل منیجر گوشی نمیشه به فایلهای سیستمیه گوشی رفت یعنی این بلوتوث ها میرن یه جایی که از تو گوشی نمیتونی ببینی کجاست !!!
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم لایف بلاگ من 310 کیو بایته !!!
راستی بعد از 4 یا 5 ساعت حجمش چه جوری میشه ؟؟
شما مسیر اس ام اس هاتو بزار رو حافظه رم به احتمال زیاد مشکلت حل میشه بلدی دیگه نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)