این توضیحاتو بخون کامل کمکت میکنه
اینا رو از صفحه های قبل کپی کردم :
53p plus
نقل قول:
نوشته شده توسط mojrem2
بچه ها منم تصمیم گرفتم گوشیمو فلش کنم لطفا یه ورژن خوب و تست شده را به من معرفی کنید برام بلندی صدا هم از همه چیز مهمتره لطفا توصیه های قبل از فلش را هم بگید
راستی من با دانلود از سایت راپید مشکل دارم
یا علی مدد
اين خدمت شما.هموني كه دوستان گفتن(خودمم از اين استفاده كردم) فقط قابليت ريزام هم دراه :
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين هم rsd lite 3.2 :
کد:
کد:
اين هم توضيحات و درايور :
نقل قول:
نوشته شده توسط Anahita60
برای بوت شدن دکمه قرمز ( همونی که گوشی رو باهاش خاموش و روشن میکنی) به همراه دکمه زیر کلید عکاسی ( سمت راست گوشی- پایین ) را همزمان فشار بده.ورژن RSD Lite زیاد مهم نیست.داریو های مربوط به A1200:
کد:
کد:
دیگه از این ساده تر نمیتونم بگم.RSD Lite رو نصب کن.رم و سیم کارت گوشی رو در بیار و دوباره باتری رو جا بنداز.گوشی رو با همون دکمه ها که گفتم به حالت بوت ببر.نرم افزار RSD Lite رو اجرا کن .با کابل خودش گوشی رو وصل کن.آدرس فریمور رو بده و استارت رو بزن.بعد از وصل کردن گوشی به PC قبل یا در حین آپدیت هر موقع ویندوز پیغام نصب سخت افزار جدید رو داد تو هم آدرس درایو ها رو بده.حدود 15 دقیقه طول میکشه تا پیغام میده که 100 کار پایان یافته و گوشی رو ریست کن.حالا سیم کارت رو جا بزن .یا گوشیت آپدیت شده و دارای صدای فوق العاده ای شده یا این کاره نیستی و باید مزاحم یه تعمیرکار بشی(شوخی کردم). ضمنا این ورژن که من پیشنهاد دادم اکولایزر نداره.
اينم توضيحت به انگليسي ولي خيلي ساده : (اينو اقا بهمن لطف كردند و به من دادند):
کد:
1) Download and install RSDlite v2.8+
کد:
2) FULLY charge battery to prevent turning your phone into a paperweight ( "brick", "bricking")
3) Download the firmware for your A1200 as preferred
4)On your phone, go to Setup > USB mode > MODEM > Save
5)Turn off your phone
6)Hold the Camera hotkey ( top right ) and then Power On (End Call button) together until a red screen turns on. it should say
" MBM FLASH MODE "
7)Run RSDLite
8)Install drivers if asked to do so
9)Plug the data cable from your computer to your A1200
10)Look for RSDlite to say " Connected " before proceeding ( may take a minute, if not, restart RSDlite )
11)At the top, click the " ... " button to browse for the firmware you downloaded and select it
12)click " start " and watch for any notifications that tells you to install drivers, install as they are presented to you.
13)It may ask you to manually restart the phone – if so, unplug the cable from PC, remove the battery for 5 seconds , put battery back in then turn phone back on. Set it back to USB MODE > MODEM, then plug it back into the computer.
14)If it says "passed" or "completed", unplug the phone, and restart it.
15)Completed flashing of your firmware
واين در صورت بروز خطا:
نقل قول:
درسته! اما تجربه من نشون داده اکثر مواقع بعد از ديدن پيام Failed:
گوشي رو از کابل جدا کنين و باطري رو به مدت 5 ثانيه خارج کنيد و بعد جا بزنينش و گوشي رو روشن کنيد... صبور باشيد... بعد از حدود يک دقيقه گوشي روشم ميشه و با کمال تعجب ميبينين که کاملن Flash شده!!!! و کار با موفقيت صورت گرفته!!!
فيرم وير دلخواه رو هم دانلود كنين كه حول و حوش 50 مگ ميشه
برنامه RSDLite رو اينستال كنين ازتون جاي درايور ها(
کد:
کد:
ميپرسه كه بهش آدرس پوشه درايوري رو كه اول دانلود كردين بدين 5يا 7 بار ميپرسه و همون آدرسو بدين تموم كه شد برين سر وقت گوشي خاموشش كنين دكمه هاي جوي استيك قرمز و دكمه بغل سمت راست(پايينيه) رو با هم فشار بدين گوشي تو مد Bootloader Mode - MBM mode مياد بالا كه يه صفحه قرمز رنگه گوشي رو به پي سي وصل كنين شروع ميكنه به شناختن گوشي بازم آدرس همون درايور هارو اگه خواست بدين و برنامه RSDLite رو اجرا كنين گوشي رو ميشناسه(البته ممكنه به اسم نشناسه نگران نشين) از بالا دكمه ”…” رو بزنين و آدرس فيرم ويرو بدين و دكمه Start رو بزنين
بعد از اينكه تموم شد گوشي رو خودش ريست ميكنه و پنجره Found New Hardware دوباره رو ويندوز ظاهر ميشه كه عين قبل آدرس درايور هاي دريافتي رو بدين تموم ميشه و برنامه RSDLite ميگه كه كار با موفقيت به اتمام رسيده اگر احيانا گوشي رو ريست نكرد گوشي رو بكنين از پي سي و تو Setup --> USB Mode گزينه رو Mass Storage" to "Modem". تغيير بدين و دوباره به پيسي وصل كنين برنامه آر اس دي لايت ميگه Mass Storage" to "Modem".