راستی بچه ها درس کیش مهر قالبش غزل یا قصیده است ؟موضوع اون به غزل بیشتر می خوره از طرفی تعداد ابیاتش از 15 بیت بیشتره پس می تونه قصیده باشه ممنون می شم اگه بهم بگید غزله یا قصیده!
راستی بچه ها درس کیش مهر قالبش غزل یا قصیده است ؟موضوع اون به غزل بیشتر می خوره از طرفی تعداد ابیاتش از 15 بیت بیشتره پس می تونه قصیده باشه ممنون می شم اگه بهم بگید غزله یا قصیده!
اولا که مهندسی معکوس و غیره همش شر و وره
ثانیا کسی تبحر تست زنی داره که قبلا تست زده باشه و درسو بلد باشه
این پسردایی شما کلاس چندمه؟؟
من ریاضی هستم اما شاید بتونم کمکتون کنم
دایی،نه دائی...
لطفاً توجه داشته باشید که اکثر کسانی توی این تاپیک فعالیت دارند؛کنکوری هستند...
دائی اشتباه نگارشی داره و ممکنه کنکوری ها رو به اشتباه بندازه..
ممنون از توجهتون
Last edited by pp8khat; 11-12-2007 at 14:26.
ما همه داریم یک مشت چرت و پرت رو یاد می گیریم!!!
توی کتاب معارف می خوایم ثابت کنیم که خدا و روح وجود داره که این احمقانه ترین کاریه که یک انسان می تونه بکنه.
البته این در مورد همه مطالب کتاب دین و زندگی و برخی مطالب سایر کتب هست, پس میبینید مطالبی که الان داریم یاد می گیریم نه تنها توی زندگی بدردمون نمی خوره بلکه در دانشگاه هم کارایی نداره. کسی پیشرفت می کنه که خودش اهله تحقیق باشه, خودش حقیقت خدا رو درک کنه, خودش به دنبال قوانین فیزیک بره و ... . جامعه به چنین افرادی نیاز داره نه یک مشت دانشجو که با وجود خدا شک دارن و فقط یک مشت تئوری رو حفظ کردن. به نظر من, من لایق بدست اوردن رتبه 26 هستم, درسته که ممکنه اونو با حیله و نیرنگ بدست بیارم ولی مهم اینه که تمام تلاش من برای این هست که بتونم در رشته مورد علاقه خودم قبول بشم و با میل خودم به دنبال تحقیقات برم و دانش خودم رو نسبت به رشته ای که در اون تحصیل می کنم کامل کنم.
دانشگاه آزاد مدرک توخالی میده و گرفتنش هم کاری نداره ولی اون کسی که می خواد فردا به درد جامعش بخوره و مفید واقع بشه مدرکی می گیره که براش تلاش کرده باشه و حاصل علم و تحقیق خودش باشه و هدف من هم از تمام این کارها همینه. اگه به من مدرک دکترا هم تعارف کنن بدون داشتن دانش درخور اون مدرک هرگز قبولش نمی کنم.
امیدوارم هدف سایر دوستان هم از تحصیل فقط بدست اوردن یک مدرک دانشگاهی نباشه.
والا واژه تلفناً
1- کلمه صحیحی نیست و اصلاً نمیشه روش بحث کرد که چند تکواژه
2- تلفن دخیل از یه زبان دیگه هست و تنوین از ویژگیهای کلمات دخیل عربی پس بازم نمیشه بحث کرد
3- اگه بخواهید تمام اینها رو نادیده بگیرید، باید گفت که 1 تکواژه (در غیر این صورت شما تنوین رو یک تکواژ حساب میکنید و این با مطالب زبان فارس 3 در تناقض هست. از این تناقض نتیجه میگیریم که فرض برهان خلف باطل است)
خیلی از درسهایی که ما توی دوره دبیرستان، پیشدانشگاهی و دانشگاه میخونیم، چرت و یا بدرد نخور هستند.
این درسهای عبارتند از:
1- ادبیات
2- بخشهایی از زبان فارسی
3- تمامی عربیها
4- بخشهایی از دین و زندگی
5- ریاضیات گسسته (پیشدانشگاهی ریاضی)
6- بسیاری از مطالب هندسههای 1 و 2
7- تمام شیمیها
8- قسمتهای بسیاری از فیزیک
9- جبر و احتمال (سال سوم ریاضی)
10 - آمار و مدلسازی
11- زبانهای انگلیسی 1 و 2 و 3
12 - برخی مطالب هندسه تحلیلی
13 - بسیاری از مطالب تاریخ
14- بسیاری از مطالب درس قوانین اجتماعی
و ....
اگه دوستان موافق نیستند، میتونند با من در موردش از طریق پیغام خصوصی بحث کنند یا یه تاپیک جداگانه راه بیندازند.![]()
استدلال شما نادرسته.
با وجود اینکه طراحان سوالات کنکور سراسری میدونند که قاعده تلسکوپی در مورد مقدار سریها وجود داره، با هم مجبور هستند بیشتر سوالات که مقدار سری را میخواهند، طوری طرح کنند که حتماً با یک یا چند قاعده تلسکوپی حل بشوند یا موارد دیگر.
اونها مجبور به رعایت چنین اصلی، یعنی تقسیم عادلانه گزینهها هستند وگرنه روانشناسان اونها رو به باید انتقاد خواهند گرفت!![]()
برای شبانه باید یه کارت اعتباری دیگه بخریم ...؟ یا با همون روزانه میشه ....
شما از کجا میدونید رتبتون 26 میشه ....؟ مگه از درصد های بقیه هم خبر دارید ....؟من لایق بدست اوردن رتبه 26 هستم,
در مورد چندتا از اون بالایی ها مخصوصا با دروس اختصاصی شدیدا با شما مخالفم
شرایط سنی ما ها این طور اقتضا میکنه که به این شکل صحبت کنیم مثلا ما وقتی سال اول دبیرستان بودیم میگفتیم چرا اتحاد میخونیم چند سال بعد جوابش رو فهمیدیم و در آینده بیشتر هم میفهمیم فرض شما تو دانشگاه ریاضیات محض قبول شدید بعد اون موقع هست که جواب سوال الان خودتون که چرا ما مثلا اتحاد رو می خونیم می گیرید.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
سلام
اونایی که گیر دادن به مهندسی معکوس(یه خورده دیر فهمیدین)چون مهندسی معکوس برا سالهای قبل عالی جواب می داد اما تو کنکور های آخر 80 به بالا اصلا نمیشه جواب داد(حتی باعث میشه سوال غلطو انتخاب کنی)
اگه مهندسی معکوس تو رو از بقیه(ما دانش آموزا)جلو میندازه پس برو یادش بگیر(من یکی با کمال میل راضیم ازم جلو بری)
عزیزم دوران مهندسی معکوس گذشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــت
برو یه فکری به حال خودت کن تا همه وقتت تموم نشده
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)